0 oy
1,293 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çöpü atmaya çıktım bi genç arkamdan abla diye bağırdı poşetin inde kırmızı et iş yeri açmışlar  kurban kesmişler bana verdi aldım ama sonra dedim almasamıydım siz olsaydınız alır mıydınız et paketlenmiş üzerinde adak yazısı falan yazıyordu

25 Cevaplar

0 oy
(6,155 puan) tarafından
Ben yemezdim tanimadik biri allsh kabul etsin derdim baskasina verin derdim  almissan  kedilere ver  baskasina da verme birsey olsa sorumlusu sensin canim
-Reklam-
0 oy
(9,678 puan) tarafından
İhtiyacı olan birine ver bana biri getirdi adakmis ama ben kullanmadm dolabimdada yer yok kullanırsan al de
0 oy
(18,204 puan) tarafından
Üzerindeki numarayi ara bence kimin hayri öğrenirsin ama konu komşuya da sor başkalarına da sor onlarada verilmişse yiyin paketli et yani 
0 oy
(4,385 puan) tarafından
Allah beni affetsin. ete baktım hep yag ve kemik nasil yenilir ki. Allah kabul etsin diyelim
0 oy
tarafından
Geçen gün evimizin önünde bı adam oğluma para uzattı bende ne münasebet çocuğuma para veriyorsun hayır dedim al abla paralar yere düştü Paşa'nın nasibiymis dedi çıkardı 5 lira verdi arkamızı döndük eve geldik kıyamet koptu meğer o kişi hırsız mıs döktüğü para da hırsızlık parasýmıs daha da kimseden bişey almam parayı hemen yok ettik polislere haber verdik devir çok kötü olmuş 

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 960 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 459 göst.
0 oy
8 cevap 507 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu