0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından
Lavabo ihtiyci normal oturup uzanırken bile çok kotu yaniyo kızlar naparsm geçer lütfen yardım edin uzanırken çok aciyo sizliyo duramıyorum :((

3 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Vajinanın içinimi yıkıyor sun canım yani elinle sabun falan mı degdiriyorsun 
(252 puan) tarafından
Hep yaparım canm aslında zararlı hep temizlerim o bölgeyi ayıptır demesi sabunla yapıyorum ama başka nasıl yaparım bilmiyorum sabunda pH dusuruyo tahriş ediyo ama başka türlü de temizlenmiyo alırken sabun kaydiriyo
(6,696 puan) tarafından
Sakın canim doktor bana asla sabun değdirme sadece su yeterli demişti vajinanın kendini temizleyen bı sıvısı varmış biz sabun kullanınca o sıvıyi temizliyormuşuz oda yanma kaşıntı mantar bile yapıyor yani yapma
(252 puan) tarafından
Saol canm tavsiyen için :)
-Reklam-
0 oy
(997 puan) tarafından
Canım sanırım duş yaparken vajinayı normal dün jeli sabun vs ile yikiyorsn yıkama cunki ordaki faydalı bakterileri öldürüyorsun buda yanmaya sebep oluyor vajina için ph değeri düşük özel bölge temizleme jel leri var onlardan tavsiye ederim ❤️ aynı hatayı bende çok yapıyordum 3 yıl önce bir kadın doğum Dr u anlatmıştı o zmnda beri bu şekilde yapiyorm
(252 puan) tarafından
Evet canm bende kullanıyorum o bölge için jelleri ama temizlerken sabun suruyorum başka türlü olmuyo
(997 puan) tarafından
İsde surmemen lazım canım zarar veriyorsun ordaki bakteriler e
(252 puan) tarafından
Çok kotu oldum cidden ya bida asla
(997 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım tekrar dikkat et bilirim çok kötü oluyor :(
(252 puan) tarafından
Saol kuzum:)
0 oy
tarafından
Vajina içini niye yıkıyorsunuz ben anlamadım 
(252 puan) tarafından
İçini yikamiyorum ki dışını oda temizlerken normalde jel var ama jelle temizlenmiyor
tarafından
Sabun kullanıp çok sert yıkıyorsan tahriş oluyordur belki. Travazol krem sür duştan sonra rahatlatır.
(252 puan) tarafından
Tm saol teşekkür ederm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 463 göst.
14 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulsen96 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ceylinim (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,879 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Princess_s mother (699 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,738 soru

24,173,572 cevap

335,993 kullanıcı

...