0 oy
334 göst.
Diğer kategorisinde (228 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Kızlar 3 gün annemlerde kaldım bugün döndüm eve eşim mustehcen şeyler izlemiş daha öncede görmüştüm söz vermişti izlemeyecegine ama yine izlemiş ne zaman annemlere gitsem fırsat kolluyo sanki ne yapicam ne diycem ben bu adama severek evlendik aramızda gayet iyidir ama bu şeyleri görünce elim ayağım titredi uyuyodu kızımda uyumamisti diye gece gece tartışma çıkarmadım ama ne yapayım bir daha izlememesi için ne diyeyim gerçekten o kadar bunaldım o kadar sıkıldım ki acaba izledi mi acaba ne izliyo dye normalde de çok düşünüyorum artık çok yıprandım siz olsanız ne yapardınız bunun için boşanır misiniz çıplak bilmem nere diye arama yapıp izlemiş YouTube den 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,571 puan) tarafından
Yani evi de başına yoksan izleyen adam izliyo canım ya böyle kabul edeceksin yada yol vereceksin 
(228 puan) tarafından
Kızım olmasa hiç düşünmem inan canım ama güzel bi korkutmak istiyorum bosanicam diycem bir daha izlememesi için kaybetmekten korkarsa izlemez diye düşünüyorum. Daha oncekilerde sadece söz verdi izlemeyecegine ben boşanmak diye bişey demedim yoksa izlemezdi bence
(1,571 puan) tarafından
Canım Vala ne desen de izleyen izler dene bakalım inşallah bu defa izlemez
(228 puan) tarafından
Deneyeyim bi inşallah canm aklıma başka bir şey gelmiyo zaten çok soğudum kendisinden pislik herif
(1,571 puan) tarafından
Rabbım yardım etsin canım
(228 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(329 puan) tarafından
Bence bir şey söyleyerek vazgeçirmenin anlamı olamaz kendisinin böyle bir şeyi tercih etmemesi daha makul olur senin demenle yapmaması da bence içe sinecek birşey olamaz 
(329 puan) tarafından
Yani ben bunları söylüyorum ama şiddet eğiliminde bir adamsa tabi ki sakın kendini ben Normal erkekler için fikir sahibiyim  anormal bir adamsa bilemeyeceğim
(228 puan) tarafından
Yaaa teşekkür ederim yapicam hepsini görsün gününü pislik
(228 puan) tarafından
Yok hiç şiddet uygulamadi bu güne kadar ama bu söyleyeceğim ona ağır geleceği için bilmiyorum dedim ama umrumda deil acısını çeksin istiyorum teşekkür ederim canım
(329 puan) tarafından
Umarım işe yarar ha bu arada yakaladığını söyleme en son söyle bu tavırlarına karşı bir hamle yaparsa o an yapıştır :)
(228 puan) tarafından
Tamamdır :D keyfim yerine geldi onun o anki halini düşününce valla uyuyamıyodum sinirden şimdi bir güzel uyurum cnm çok saol
0 oy
(789 puan) tarafından
Hepsinin cani cehenneme b.o.k.var elin .......  Ne yapsan boş canım bakmak isteyen her şekilde bakar benimkide aynı b.o.k ben Allah'a havale ettim 
(228 puan) tarafından
Evet öyle ama hiç içime sinmiyor öylece hiçbir tepki vermemek göz yummak gidip uyurken tekmeleyesim var gerizekalıyı hemde 3 gece kaldım 2 gece izlemiş mal
(789 puan) tarafından
Bende öyle canım ya bırakıp gidecen yada susucaksin başka birşey Yok
(789 puan) tarafından
Yine seninki çok zeki değil bizimki siler koymaz onu
(228 puan) tarafından
Benimki de siliyor ben mu activity den açıyorum herşeyi orayı bilmiyo. Zaten ne zaman yakalasam hani nerde göster diyo göstermiyorum en son itiraf ediyo. Gostersem ordan da siler hoc bir şey bulamam
(789 puan) tarafından
Oney kız banada öğret nerden giriyon ora
(228 puan) tarafından
Reyhan Karaca bu Google yazıyorsun my activity ordan saat kaçta neye bakmış herşey kaydediliyo eğer orayı bilmiyosa silmemistir
(789 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Sana yaklaşması nasıl canım yani afedersin kendini onunlamı tatmin ediyor eğer öyleyse bu bı hastalık mış 
(228 puan) tarafından
Aramız iyi normalde ama ne zaman annemlere gitsem telefonunda buluyorum yani gerçekten anlam veremiyorum demekki izlemek için gitmemi bekliyo hep

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,383 soru

24,098,210 cevap

332,223 kullanıcı

...