0 oy
440 göst.
Diğer kategorisinde (198 puan) tarafından
İyi geceler kızlar. Bu gün kayananama gittim oturmaya. Hastaneye yatmıştı çıktı geçmiş olsuna geçen günde kızı gelmişti kaynanamın ikinci evliliği ilk evliliğinden kızıyla oğlu var bu evliliğinden tek eşim var. Kızı kaynanamı hiç aramamış hastanedeyken eve gelince oda sitem etmek istemiş görümcemin küçük kızı senin oğlun var ya ( eşim için)  onu arasaydın demiş. Kızıda aynı şekilde bişeye ihtiyacın varsa senin bitek oğlun var demiş. Büyük kızıda görüntülü aramış kayananam olanları anlatmış oda sen benim anneme laf söyleyemezsin  zamanında onunda sana ihtiyacı vardı sen yoktun demiş görümcemi 11 yaşından sonra anneanesi büyütmüş. Aralarında böyle birşey yaşanmış. Ben ilk evlendiğim zamanlar görümcemi aşırı seviyodum. Bir oda evde kaynanamla yaşıyoduk onun kaynanasıda bizdeydi iki kızıyla her hafta geliyodu bir kere neden geldiniz demiyodum kıskanmıyodum ne varsa önlerine seriyodum hizmet ediyodum kızları tek gelip kalıyodu ben bakıyodum. Onların arabası yok biz 10 yıl boyunca bir kere tatile gitmedik ben hep arka koltukda görümcemlerle o eniştesiyle önde denize pikniğe gittik. Nereye istiyolarsa bana hiç sormadan hep kendileri plan yaptılar bir ara eniştesi benim üstüme bile yürüdü eşim eniştesine saygısından hiç bişey demedi kızım var diye gidemedim nerdeyse boşanıyoduk daha neler yaşadık her kavgamız onlar yüzündendi. Daha bu yaşanan olayları eşime anlatmadım. Ama inşallah anlatınca artık mesafe koyması gerektiğinin farkına varır. Geçen günde kaynanam için parasını kim yiyosa hasta oldumuda o baksın dediler kaynanamın maaşı vs yok eşimin babasıyla babaannesinin maaşını alıyolar. Bütün bunlara rağmen eşim hep bişey yokmuş gibi davranıyor

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Eniştesi eşinin üstüne yürüyünce tepki vermeyen insan iki lafa mesafe koymaz diye düşünüyorum.hakkinizda hayırlısı olsun 
(198 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama yinede bir umut diyor insan
tarafından
Tabii ki söylemekten zarar gelmez
(571 puan) tarafından
Kız aynen esra eroldaki cemilede bu yüzden kocasını boşadıya
tarafından
Ayy ben onu izleyemedim ya neden boşandı o , anlaşamadığı için mi kaynanasiyla
-Reklam-
0 oy
(7,977 puan) tarafından
Aman karışma sana kötü diye konuşur ama evladını atamaz beni gelin dolduruyordu der aman uzak dur cnm 
(198 puan) tarafından
Valla bende çok bunaldım artık. Kaynanam kendi anlattı hiç kusura bakma ben eşime anlatıcam dedim direk yüzüne çünkü sustukça kendilerini haklı sayıyolar
0 oy
(53,946 puan) tarafından
11 yasinda anneye muhtaç yastayken kayınvalidn onu annesine birakip ikinci evliligini yapmış ve esin dogmus buyuk ihtimalle. esnlede annesi hic ayrılmadan yaşamışlar. gorumcenin kalbi hala 11 yasindaki kiz cocugu 

kimbilir neler yaşadı bu konuda ona tavır almamalısın 

diger konularda mesafe sart her yere birlikte gitmeyin hele eniste olayından sonra gorusmeyi en aza indirin 
(198 puan) tarafından
Ben hiç annemle yaşamadım bir gün kucağına alıp öpüp koklamadı şimdi ikinciye evli 14 yaşında kızıyla hala beraber yatıyolar bebek gibi kucağına alıp saatlarce öpüyo benim yanımda. Ama bir günden bir güne anname sitem etmedim. 5 yaşında kızım annemin annem olduğunu daha yeni fark etti senin kimsen yokmu öldüler mi diye soruyodu. Eşim annesiyle büyüdü diye ne günahı var ki hem onu yüzüne gülüp işini yaptırıyo hemde arkasından senin oğlun var diyo
(53,946 puan) tarafından
valla seninde kalbin bayagi katı annem banna oyle yapacak cok uzulurum kardesimi cok sevsemde kıskanırdim
(198 puan) tarafından
Herkes kendi kaderini yaşar annem beni sevmediyse kardeşimin ne suçu var ben ne annemi anne nede kardeşimi kardeş gibi görüyorum mesafeliyim. Ama bunlar kardeşim deyip yüze gülüyolar arkadan iğneliyolar
(53,946 puan) tarafından
her ailede her ise kosan bir saf vardir ve en az bu kisi sevilmesine rağmen en cok o kullanilir
(198 puan) tarafından
Aynen öyle anneanne evinde o saf bendim eşimin ailesindede o saf oydu iki saf bir araya geldik gelen giden istediği gibi kullandı yıllarcs
0 oy
tarafından
Sen karışma vala kötü olan sen olursun
(198 puan) tarafından
10 yıldır iyi oldumda bir kere allah razı olsun diyen olmadı biliyomusun
0 oy
tarafından
2 defa okudum yazdıklarını. Maşallah sen ne güzel bi insansın. Bence hep böyle iyi kal. Allaha havale et. 
(198 puan) tarafından
Sağol allah razı olsun ben iyi kalmak için çok çabalıyorum ama etrafımdakiler maşallah
tarafından
Etrafımızda hep birileri olacak sınırlarımızı zorlayan, haddi aşan, canımızı acıtan, iyi niyetlerimizi suistimal eden vs vs.. Ama sabır en güzeli. Allah ım ben senin rızan için susuyorum sana bırakıyorum demek, en mükemmel tevekkül biçimi.. Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtıran Rabbim elbet Ona sığınan kulunu yalnız bırakmaz  :)  ben hep ne derim biliyor musun.. Seni çok seviyorum canım Allah ım nolur bana yardım et ❤
(198 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir bakış açınız var Allah hepimizin sabrını şükrünü çoklaştırsın inşallah
tarafından
Aminn amin amin inşallah.. Teşekkür ederim, size de tavsiye ederim, inanın her şey daha güzel olacak. Sizin için dua edeceğim ❤
(198 puan) tarafından
Teşekkür ederim.
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kuzu niye elin adamı senin üstüne yürüdüğünde eşin sessiz kaldı. Saygı ile alakası yok. Neyse geçmiş gitmiş ama bence araya mesafe koyun artık kötü olun demiyorum ama mesafe şart. 
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Annen seni küçük yaşta bırakıp koca peşine düşüp ondan yeni bir kardeş yapıp onu büyütseydi sende böyle tepkiler verirdin kim bilir neler yaşadı bu kıskançlık değil 
(3,238 puan) tarafından
Kızcağızda annesiz büyümüş
(198 puan) tarafından
Ben onun yaşadıklarının daha kötüsünü yaşadım annesi onu 11 yaşında bırakmış beni 1 yaşında bırakmış. Şimdi kendi kızını büyütüyo annem birgünden birgüne neden demedim. Kardeşime her işimi yaptırıp anneme senin bir kıxın vsr demedim. Annesi onu bırakmış ama hep eli üstünde olmuş. Ben evliyken şahidim ayak bileklerins ellerine kadsr saatlerce masaj yapardı kayınvalidem ben hep özenirdim onların anne kız sevgisine meğer o içinden hep kuruyomuş
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Esiniz çok pasif belli Allah yardımcın iz olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 196 göst.
5 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Amour (1,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
1 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birgaripana (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
+2 oy
3 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,470,384 soru

24,085,271 cevap

331,432 kullanıcı

...