0 oy
338 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,154 puan) tarafından
Tokide adımız çıktı kücük bir yerde yaşıyoruz liste yayınlandı herkez bize çıktıgını biliyor annemin adına başvuru yapmıştık ben gurbetteyim diye peşinatı ödedik ama anahtar teslimi olmadı birkere bile aylık ödeme yapmadık bugün biri annemi arıyor saat 3 kadar 5.500 tapu harç parası yatırmanız lazım yoksa daire elinizden gider bankadanda ödeme olmuyor artık online ödeme yapılıyormuş tabi inanmadım ama sizce doğrumu toki salakmi bir kere bile aylık ödeme yapmadım üstüme tapu verecek sizce

5 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından
E devletten baksana
(1,154 puan) tarafından
Nereye bakmam lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu yılki tokimi canm ,tapu faln verme yok 20 yıl sonra alincak tapu borç bitnce para faln vermyn 
tarafından
Ya o zaman hükumet değişirse fes etme hakkı var ne olacak? Milletin elinde mi patlayacak
tarafından
Gerçekkk
Ee ben herkze dedim 20 . Yil 20 bin odenir herhalde takst 3 binle baslarsa Zatn bitmz de o ev 20 yıl sonra 8.5 trliyona ev almis olacak herkz
(1,154 puan) tarafından
Yok bu yılın değil bende öyle biliyorum millet delimi ödemesi bitmeden nasıl tapuyu versin
(3,865 puan) tarafından
Bi video var adam tokinin ilk taksitinde genç, son taksidini oğlu yatırıyor adam ölmüş. Ee tabi şakasına çekilmiş bir video ama doğruluk payı yüksek.. Aşırı uzun bir zaman 20 yıl yaa.
tarafından
Evet canm
O zmn para faln yatrmyn daha odeme baslmdn tapu verilmz ki
0 oy
(1,526 puan) tarafından
Yok canım inanma TOKİ böyle birşey istemiyor bende annemi yazdırdım sen git bankaya bana böyle diyorlar de onlar anlatır sana sakın öğrenmeden para filan yatırma TOKİ il ilçe olarak ödeme duyurusu yapıp adına banka da hesap açtırıp öyle ödeme alıyor 
(1,154 puan) tarafından
Aynen bende inanmadım  olmadi annemi gönderim bankaya
(1,526 puan) tarafından
Gönder TOKİ nin resmi sayfasını takip et onlar da her açıklama yazıyor
0 oy
tarafından
Açıklandı mı ki sonuçlar 
(1,154 puan) tarafından
Bu yılın ki değil
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Toki çıktı annemin üzerine biz gittik bankaya belirtilen tutarı yatırdık anahtar ev teslimindr yapılır ödemeler bitincede tapu inşallah 
(1,154 puan) tarafından
Herhangi bir tapu harcı felan yatırdınızmı
(6,435 puan) tarafından
70 küsur ödedik e devletten bakın çıkar yda yakında banka varsa gidin sorun hemen bazen böyle şeyler gerçekte çıkabiliyor

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,405 soru

24,183,004 cevap

336,439 kullanıcı

...