0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 ye gidiyor biliyorsunuz. Ya hep okul dönemi hasta oluyor. Surekli derecede okuldan hastalık getiriyor. Hemn arkadan da kücügü oluyor. Okul baslayalı 1 ay oldu vallahi 3 hastalıgımız. Vitamin takviyesi veriyorum. Asla eksik etmiyorum. Multivitamin ve cinko ve balık yagı omega 3 kullanıyorum. Sınıfta tek maske takan kızım. Cunku artık yıldım. Ama gene hasta. Hiç birseyi yoktu dün. Güle oynaya gönderdim. Eve bir geldi kön kön öksürüyor. Kosuyor terliyor dicem uluk bir cocuk benimki okulda bahceye cıkıp kosmuyor bile. Bir kere terli sekilde almadım okuldan. Sacları bile nasıl yapıp gönderirsem o sekilde donuyor. Kendi de diyor kosmuyorum ben bahcede hatta cıkmıyorum bile diyor. Maskesini sadece yemek zamanı cıkarıyor ama gene hasta. Bu sabah pglumda aglıyarak kusrak kalktı burnu tıkalı sekilde. Var mı caresini bilen. Baska ne yapabilirim hasta olup getirmemesi için. 

5 Cevaplar

+1 oy
(25,179 puan) tarafından
Bu kadar çok vitamin içmesi böbrekleri yorar ve bir süre sonra fayda etmez. Bitkisel şeyler daha sağlıklı canım. Ihlamur gül hatmi dağ kekiği çayları, udi hindi yağı, çörek otu yağı, keçiboynuzunu özü, keçiboynuzunu çayı, propolis, arı ekmeği gibi.. 
tarafından
Sınıf annesini kimse dinlemez öğretmenin konuşması lazım sen veli toplantısında falan sen öğretmene söyle
(12,026 puan) tarafından
Veli toplantısında ögretmende bahsetti. Lütfwn öhe dese gondermeyin burnu akıyorsa asla göndermeyin dedi. 3 gunde bir mwsaj atıyor ögretmen gruba gene cok oksuren cocuk var lütfen dr görün diye.
tarafından
Anladim canım 2. Sınıf birde daha küçük keçi boynuzu pekmezi içir her sabah bağışıklığını guclendirir onun faydası olur
(4,586 puan) tarafından
Özge senin sınıf sıkıntılı zaten sınıfı veya okulu değiştiremez misin diğer konularında biliyorum veliler sıkıntılı
(25,179 puan) tarafından
Keçiboynuzu ve diğer yazdıklarım o kullandıgın herşeyden daha faydalı emin ol. Böbreklere de zarar vermiyor ayrıca. Sen ne kadar doğal içerikli desende aktar ürünleri kadar asla etkili doğal ve faydalı değil. Günde 1 tane keçiboynuzu yedir demiyorum ki, uğraşıp kür yapıcaksın düzenli vericeksin şişeden şurubu alıp içirmek gibi kolay değil uğraşmak bunlarla ama bağışıklığı ben bu şekilde toparladım tavsiye ettiğim herkeste iyiki söylemişsin dedi ve düzenli devam etti. Özellikle kışa girerken sabah akşam aksatmamak lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hergun dut kuru yap 2yemek kasigini 1bucuk su bardagi suda 5yada 7dakka kaynat 1er cay bardagi sbaah aksam ver bebelrine dutlarida yedir  atiyolar balim rutin haline getir bunu 
(12,026 puan) tarafından
Yıldım canım onu da deneyim. Ne yapacagımı sasırdım.
tarafından
Dut pekmezi versin kiz olmaz mii
0 oy
(9,614 puan) tarafından
Kardesimde ayni hersene okul basi bi hastalaniriz cumbur cemmaaat
(12,026 puan) tarafından
He birde bir anda hepimiz oluyoruz. Sanırım bende olcam burnum yanıyor
(9,614 puan) tarafından
Valla cok kotu gecmek bilmio sıkı giyin ablam die kiziyorum sogukta tisortle dolaniyor ergen:)
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Benim oğlanda 1. Sınıf . Okul başladı başlayalı 3. Hastalık olsa sukrederim. İyi günü sadece 1-2 gün. Geri kalan günler hep grip, öksürük. Daha dün ishal nedeniyle okuldan aldım bugün evde. Önceki gün kusma. O bitiyor kardeşinde başlıyor bende bıktım valla. Bir doktor buldunm ona götürcem. Alerjik çocuklar bu kadar sık hasta oluyormuş. 

Arkadaşım prof doktora götürdü. O diğer doktorlar üstün körü iyileştirir yolluyor, kökten çözüm yapmıyorlar demiş. Farklı ilaçlar vermiş. Şimdi iyi diyor. Bende gitmeyi düşünüyorum. Yoksa bu normal hastanedeki doktorlar antibiyotik yazıp yolluyor. 
(12,026 puan) tarafından
Bizde o haşdeyiz ya. Gecen hafta iyiyidi bi. Sukur ettim galba dedim aldıgım onlemler işe yaradı ama yok. Benimkide bu gun evde gönderemiyorum haliyle. Ben baskasının cocuguna bulaşmasın diye dikkatnederken baskası kimsenin coxugunu dusunmuyor
0 oy
(23,417 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaribim bide şey farkettm ben aşı olduktan sonra kovid aşısı dha çok hastalandım ya kolay kolay hasta olmayan beennnn
(12,026 puan) tarafından
Ay bende olmam normalde ama masallah okula baskayaşı beri perisanız

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
7 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 612 göst.
0 oy
5 cevap 530 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 330 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,182 soru

24,068,696 cevap

330,506 kullanıcı