0 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (775 puan) tarafından

Kızlar 3 arkadaş evli ve hamile bir arkadaşımın evine gitmek istiyoruz ben eşimle beraber gitmek istiyorum eşlerimiz ayrı bi odada olur beraber oturur konuşurlar dedik neyse bi arkadaşım tutturdu hayır ben ekrklerle gitmem etmem sevmiyorum öyle  falan filan demeye başladı daha önce de gidelim dediğimizde yine aynı mevzuyu yaşadık bize böyle laflar dedikten sonra ertesi gün iş yerinde 7 8 erkeğin içinde kahvaltı yaparkinki resmini paylaştı ve bende bunu görünce sinirlendim kendisine de söyledim bize böyle diyosun ama iş yerinde öyle o kadar tanıöadığım adamlarla aynı masada bişeyler yiyip içmende bana çok saçma geldi dedim sonra bu benim lafıma alındı yok orası iş yeriymişte orası farklıymış burası ev ortamıymış faşan filan kısa anlatmaya çalışıyorum.. ertesi günde bana msj yazmış benim bu lafıma kırıldığını söylemiş Hala o akşam söylediğinde şeyde aklim, kırıldım o sözüne, bi sürü adamlarla oturmuş dedin ya , biliyorum   normalde demezsin bi başkası olsa ki asla konuşmaya devam etmem Ama sen8n karakteri bildiğim  için  söylüyorum Kirilmisim haberin olsun diye msj atmış bende amacımın kırmak olmadığını kendimce gördüğüm doğruları söylemek istediğimi belirttim kusura bakma dedim bide bana kalkmış Peki yanlş söylediğini ve kırdığını  son kez söylemek isterim Cok yanlış bi şekilde kendini ifade ettin diye msj atmış Allah aşkına ben nerde yanlış bişey demişim bana bi akıl verin ya ağır bi laf hakaret bişey demedim özür bekliyo ama özürlük bi durum görmüyorum öyle olsa zaten ona fırsat vermeden ben özrümü dilerim 2 defa kusura bakma dedim daha ne diyim hep bişey olunca alttan alan benim 13 14 yıllık doslupumuz var  iyice huy bellidi sanırım yine öyle yapmamı bekliyor ama yapmıcam haklıyım çünkü bencillik yapmıyorum asla evli olanın halinden anlamıyorlar ben buna nasıl davranayım Allah aşkına..  yanlış kötü bir şey mi demişim söylediysem lütfen söyleyin 2 gündür yok yere başımı ağrıttı 

16 Cevaplar

0 oy
(775 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ben şu insanları anlayamadım ne yazıkki.. belden aşağı vurmuşum yok dedikodusunu yapıyormuşum yok arkadaşımı yerden yere vuruyormuşum  vs vs Allah aşkına nasıl okuyup ne anlıyorsunuz merak ediyorum anlattığım hiçbişeyde belden aşağı vurmalık bir şey yok sizin zihniyetiniz o yönde anlamak istiyor belli ki.. ben ne o arkadaşıma ne de bir başkasına kesinlikle böyle bir yaklaşımda bulunmam yakıştırmalarınız gerçekten çok çirkin yorum yapmak için yapmayın lütfen.
(1,724 puan) tarafından
Bende olsam aynısını söylerdim adamlardan utaniyorsa niye öyle bir ortamda oluyor bana da saçma geldi ama bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz tabi
(775 puan) tarafından
Aynen öyle burdakilerin demedikleri kalmadı bana bazıları aşırı saçmalamış olayı nerelere çekmişler şaşırdım doğrusu
-Reklam-
+8 oy
(13,675 puan) tarafından
Bende bekar olsam eşli olarak gitmek istemezdim arkadaşın haklı bir de ister başbaşa iş arkadaşı ile oturur ister 5 bu onun özel hayatı bu şekilde belden aşağı vurmaya hiç gerek yok kırılmakta haklı
tarafından
Çok haklısın
(13,675 puan) tarafından
Kız benim alnımı öpün :)
Yani tanımadığı insanlarla yakın arkadaşının dedikodusunu yapıyor yok tek kız oymuş kahvaltı yapmış sanane bundan yani
(775 puan) tarafından
Ben kesinlikle belden aşağı vurmalık birşey demedim lütfen gidin bir daha okuyun. Ayrıca arkadaşımın dedikodusunu da yapmıyorum sadece yanlış bişey mi dedim diye sordum ve bunun içinde durumu anlatmam gerekiyordu sizin amacınız ney geröekten çözemedim sanki kalkıpta adamlarla yatıp kalktın demişim gibi yorum yapmışsınız siz ve burda yorum yapan bir kaç kişi. zihniyetiniz ne yönde çalışıyor bilmiyorum. Benim için bir insan net olmalı madem ki erkekli ortamda takılmayı sevmiyor ben olsam o gün o iş yerinde o kahvaltı masasına oturmazdım net olucaksın. Evde de zaten ayrı takılıcaktık.. artı alınca millet bi.havalara giriyo ve iyice saçmalamaya başlıyor ne dedikodusunu yapacam siz dedikodu yapanları görmemişsiniz.
(13,675 puan) tarafından
Ya ben burda artı alsam ne almasam ne erkek arkadaş ile görüşmek farklı eşli olarak görüşmek ayrı biraz empati kurun
(775 puan) tarafından
Baştan böyle diyebilirdiniz kalkıp yok belden aşağı vurmaya gerek yoktu yok dedikodusunu yapıyor demeniz cidden çok anlamsız. Ben hiçbir zaman o ve diğer arkadaşlarıma böyle bir ithamda bulunmam kimseye böyle bişey demem bunu bilin yeter
+1 oy
(3,460 puan) tarafından
Bunu diyen arkadaşın evli mi ? Ona göre fikrimi söyleyeyim 
(775 puan) tarafından
Canım adamlar konuşmamıza dahil olmazlar çaylarını verip çıkarız hemen odadan yani bu kadar.. çocuğumda küçük daha önce onunla metro yolculuğu yapmadım eşim yanımda olsa bu bakıma da çok iyi olucak yardımcı olur bana.. orda yaramazlık yaptığında bile eşim ilgilenir.. yani ben şunu anlamıyorum mademki böyle bir prensibin var o masada ne işin var... Evine gideceğimiz arkadaşımda eşimi nereye göndericem dite düşünüyo bana dio eşinde gelsin onlar beraber otururlar benim için daha iyi olmuş olur diyo çünkü ister istemez aklımız onlarda kalıcak
(3,460 puan) tarafından
Öyle bir prensip meselesi değil, onunki erkeklerle aynı ortamda olmak istememek değil eşli katılım istememek.

Sende kendine göre haklısın tabikiii ama oda kendine göre haklı. Yani aslında ikinizde haklısınız kendi açınızdan.
(775 puan) tarafından
Peki özür dilememi gerektirecek bir durum var mı
tarafından
Kumsal bende senin tespitine katıldım. Mesele erkekli ortam değil, eşli katılım olan yerde tek olmamak. Ben evliyim ama eşimin olmadığı ortamda diğer kadınların eşleri varsa katılmak istemiyorum. Evet oturma ayrı ama ayrı olması herkesin oraya eşli gelmiş olmasını değiştirmiyor.
(3,460 puan) tarafından
Aynen öyleeeee :)
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Pek yanlişlık bi durum göremedim ben arkadasin biraz abartmiş durumu disarda erkekler ayni ortama giren evdede girer arkadasin senimi kiskaniyor acaba .dd
tarafından
Ne kadar sacma ya bekar kadın ne işi var evli erkekli kizli arkadaş ortamında ben olsam bende virmem
(1,916 puan) tarafından
Bana göre yanliş degil sonucta senelerdir tanisiyolarmis girilir yani
(775 puan) tarafından
Yok canım öyle kıskançlık söz konusu bile olamaz 2 bekar 2 evli olmuş olucaz yani eşlerimizde bizimle bir oturmicaklar ayrı bi odada otururlar
0 oy
(46 puan) tarafından
Canim Arkadasin bekarmis ben olsam ben de gitmem ciftlerin oldugu bi ortama tek olarak
(775 puan) tarafından
Canım tek bekar o değil ki bir arkadaşım daha var bekar 4 arkadaşız zaten sadce evine gideceğimiz arkadaşımla ben evliyim ve ayrı odalarda oturucaz bunda rahatsızlık duyulcak bişey yok bence
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Yani gelebilirdi ama bende bekarlığımda öyleydim erkeklerin olduğu ortam ayrı ama sevgilisyle eşiyle gelenlerin olduğu yere gitmezdim sizde ev yerinde dışarıda buluşun yada arkadaşının eşi bi yerde oturu verseydi biraz hiç mi arkadaşı yok yani bi kaç saat takılsaydı dışarıda 
(775 puan) tarafından
Canım daha görüşme olmadı kız kocasını zaten bi yerlere göndericekti ama dedik hani ikisi beraber oturup takılsınlar dedik hepsi bu
(6,435 puan) tarafından
Anladım canım da ee naptınız barıştınıx mı kızla
(775 puan) tarafından
Hayır kendisi konuşmuyor benimle ben kötü ağır bir laf dediğimi düşünmüyorum kesinlikle o benim bu lafımdan ne anladı bilemem.. net bir şekilde açıkca ne gördüysem onu aktardım kendisine ve diğer arkadaşlarımda haklı buluyor beni abartılcak bişey yok sonuçta ayrı takılcaz diyolar malesef tek pürüzlük çıkaran o ve görüşme olsa da ben katılmıcam büyük ihtimalle malum rahatsız olmasın
(6,435 puan) tarafından
Alla allah ya bazılarıda cidden sorunlu sonuçta senle samimi ise uzatmamalı bence
0 oy
tarafından
Açıkçası kız haklı bence kizkiza plan yaoio eşlerimizilde gelsin demek biraz abes.bende hiç sevmem öyle çiftlerin yanında eküri gibi takılmayı.
(775 puan) tarafından
Canım onlar fsrklı odada oturucak biz yine kız kıza olucaz yani burda çiftlerin yanında takılmalık durum öyle pek yok.. ayrıca tek bekar o değil bi tanesi daha bekar
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Yerinde olsam gelmek istiyorsan gel gelmiyorsan biz böyle gidiyoruz der konuyu kapatırım isterse alınsın isterse darılsın gerçek dost ise zaten böyle saçmalamaz
(775 puan) tarafından
Ben dedim ona gidicekseniz bensiz gidin madem ben evliyim size ayak uyduramıyorum dedim şuan konuşmuyor benimle çok ağır bir laf demişim gibi alınganlık yapıyor
0 oy
(800 puan) tarafından
En iyisi siz evliler olarak gidin o gelmesin 
(775 puan) tarafından
Aynen bizde sonradan öyle düşündük
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Arkadaşın gayet haklı iş ortamında mecburiyetten muhattaplık oluyor  işyerindeki herkes toplanıp kahvaltı etmiş demekki.  Senin bunu dile getirmen çok çirkince sanki ne yapmış gibi. Ev ortamı tamamen farklı demrkki sevmiyor öyle ortam
(775 puan) tarafından
evde de aynı odada bir oturmicaz bbenim gözünde öyle erkeklerle aynı ortamda bulunmak istemeyen kişi net olmalı mademki bu tarz şeyleri sevmiyo iş yerinde de ben olsam ben kahvaltımı yaptım der o masaya geçmezdim net insanları seviyorum oraya gidip öyle burda bize böyle davranması hoş değil ayrıca söylediğimde lafta da hiçbir çirkinlik görmüyorum ben gördüğüm şeyi dedim sadece hepsi bu. Tövbe yarabbim kalkıpta sanki elin adamlarıyla yatıp kalktın demişim gibi algılanılıyor asla böyle bir şey ima etmem gerçekleri duymak onun zoruna gittiyse bilemicem artık.
0 oy
(1,193 puan) tarafından
canim yanlis anlama ama is arkadaşıyla arkadasinin eşi bir degil nasil okul arkadasi olur mmecburluk gibi is arkadasi da oyledir ama dışarıda eslerinizle gorusmek ayni ortamda olmak zorunda degil bide bekarmis yani herkes eşli gelse o tek başına kendini cok tuhaf hisseder bide onun acisindan bak bence olaya sen sadece kendi acindan bakmışsın anladigim kadariyla
(775 puan) tarafından
Ya kuzum iyide onlar farklı bi odaya geçicek biz yine kız kıza olucaz bunun neyinden rahatsız olabilir ki
(1,193 puan) tarafından
yanliz hisseder kendini en basta sen onu kendi yerine koysana canim normal mi
(775 puan) tarafından
Kuzum yanlış mı anlaşıldı dediklerim erkekler ayrı odada oturucaklar bizde kızlarla beraber oturucaz tek bekar o değil bi tane daha var bekar yanımızda yani yalnız hissedebilce bi durum yok
(1,193 puan) tarafından
ya canim ben seni cok iyi anliyorum ama bnde istemezdim sonucta senin veya baskasinin kocasiyla ayni yerdr bulunmak istemezdim emin ol bekar olsan sende istemezdin ayrica baska taraftan bakacak olursak da bekar bir arkadasimla ayni ortamda durmayi birak gormesini dahi istemem eşimin gerek yok kiskanirim yani
0 oy
tarafından
Bence özür dilemelisin,  yaptığın ima çok çirkin iş ortamı farklı bir yerdir.  Kız bekar diyorsun eşli ortama girmek istemeyebilir kendini yanlız hissedebilir.  Benim eşimin izni günü yok nerdeyse böyle eşli toplantılar olunca kendimi kötü hissederim diye gitmiyorum olaya tamamen kendi açından bakıyorsun , senin bu yaptığın belden aşağı vurmak ve hâlâ kendini haklı görüyorsun
(775 puan) tarafından
Allah aşkına gidin yazımı bi daha okuyun sizin zihniyetiniz nasıl anladı bilmiyorum nerde belden aşağı vurmuşum sırf yorum yapmak yapmayın lütfen. Kaç senelik dostum kardeşim o benim değil ona kimseye böyle birşey yapmam ben. Sanki elin adamlarıyla düştün kalktın demişim gibi yorum yapmışsınız saçmalamışsınız. Ayrıca tek bekar da o değil alt tarafı 4 kişiyiz ve sadece 2 kişi evli yani kendini orda yalnız hissedecek bir ortam yok ve zaten aynı odada kalmıcaz .. lütfen gidin yorumunuzu tekrar okuyun ve hiçbişey bilmeden insanlar hakkında bu tarz şeyler söylemeyin...
tarafından
Böyle üslupla cevap veren birine ne desem boş,  dostum diyorsun yerden yere vuruyorsun . Ne deyim umarım aranızda halledersiniz .
(775 puan) tarafından
Pardon nasıl bir üslupla cevap vermemi bekliyordunuz..  yerden yere vurduğum falan yok abartmayın.  Sizin belden aşağı vurmak dediğinizin açılımını yaptım esas siz farklı anlayıp olayı farklı yerlere getiriyosunız amacınız ne çözemedim
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Ne kadar saçma yaaa sizin kocalarınız onun üstüne mi atlıcak sanıyor ondan mı gelmiyor hiç özürlük bi durum yok boşver kendisi bilir 
(775 puan) tarafından
Kız kıza takılmak istiyormuş ya yine öyle olucaz odalar ayrı ayrı olucak zaten insan bundan en rahatsız duyabilir ki
0 oy
(8,765 puan) tarafından
Arkadaşın bekarsa kız kıza gidin yok evliyse arkadaşın abartıyor ne var bunda toplu gidin. Ama bekarsa dediğim gibi uzatmanın anlamı yok kız erkeklerle gitmek zorunda değil. Namahrem olarak gördüğü için değil orada herkes eşli arkadaşın tek kalacağı için öyle demiştir. İş arkadaşlarıyla yemek yemesinin bu konuyla alakası yok. Alakasız bir yorum yapmışsın kıza. 
(775 puan) tarafından
Canım tek bekar o değil bir tane arkadaşım daha var bekar olan tek o olmuş olsa tamm derim ama evine gideceğimiz arkadaşımla dedik eşlerimiz ayrı odada ıtururlar biz syrı hem onlarda konuşup kaynaşırlsr dedik görmicez bile sadece gelip giderken yani bunsan nasıl bir rahatsızlık duyar çözemedim
(8,765 puan) tarafından
Tek bekar olup olmaması önemli değil ki kız kendi görüşünü paylaşmış sana saçma gelen ona doğru geliyordur ya da ona saçma gelen sana doğru gelebilir. Her görüşe, düşünceye saygı duymak lazım. Siz iki evli arkadaş ayrı olarak tekrar buluşursunuz.
(775 puan) tarafından
Öyle yapıcaz artık
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Arkadasın haklı 
0 oy
(2,216 puan) tarafından
Belki kendi eşi gelmek istemiyordur o da bahane uyduruyodur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 168 göst.
8 Haziran 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 343 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 320 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 1,010 göst.

Kategoriler

1,471,665 soru

24,101,798 cevap

332,456 kullanıcı