0 oy
116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar yeni doğan bebeğim kabiz olmuştu mamadan dolayı ve kakasini yapmıyordu bende ıslak bendine hafif poposuna makat kısmına bastirdim  ve gazi çıktı yaptı kakasını sonra ben bunu sık sık tekrarlayinca  yaptı kakasını hep şuan bile kabız değil ben öyle yapmayana kadar yapmıyor  doktora sıra bulamıyorum iki defa acile götürdük söyledim işte böyle yapmayana kadar  kakasını yapmıyor diye oda normal dedi biz takılı olduğu için rahat yapamıyor    ama bana normal gelmiyor şimdi yengemde sen öyle yaptığın için ona alışmış  diyor ama öyle yapmayınca çok aşırı gazlı ağlıyor ve kakasını yapmıyor  varmı başına böyle birsey gelen 

3 Cevaplar

0 oy
(420 puan) tarafından
Alışmış ahhh minik fare :) ne kadar zor su bebek bakımı ya valla eninde sonunda yapacak sen o ikilamaya başladığı çok ağladığı zaman al kucağına sırtını sivazla benm kzmda öyleydi geçti zamanla tabi ama kucağımızda bir pozisyonda tutardik oda öyle yapardı başka zaman yapmazdı 
tarafından
Benimkide ilk 10 gunluken oyleydi  bi pozisyonu vardi oyle rahat rahat yapardi sonra kabiz oldu kabiz olunca hafif makatina  bastirdim islak mendile  kakasini yapti sonra surekli oyle yapti  ama ben oyle alisin istemiyorum yapmayincada oda yapmiyor
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Mkati uyarmissin sürekli zeytinyağı köy mamaya karnına ara ara masaj yap makati uyarma 
tarafından
Yapmiyacam artik  ama oyle yapmayincada yapmiyor cok huzursuz oluyor
(1,326 puan) tarafından
Alisicak zeytinyağı dene mutlaka karnına sur mama ya kat ve kiraz çekirdeği kemeri işe yarar
tarafından
Tamam cnm sagolasin
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Alıştırmışsın kötü olmuş onun yerine mamasına her bir ölçek için bir Çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin bağırsakları yumuşatır ve rahat yapar gaz içinde kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri var ebebekten almıştık biz mikrodalgada bir dakika ısıtıyorum gazı rahat çıkıyordu hala kullanıyorum 15 aylık ağrısı vs olduğunda çok işe yarıyor 
tarafından
Bakiyim cnm sagol   insallah unutur
(7,448 puan) tarafından
Unutur merak etme daha minicik zaten

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 117 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
6 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nurergun (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 157 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,700 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 385 göst.
12 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miranın annesi (1,714 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,219 soru

24,136,189 cevap

334,307 kullanıcı

...