0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (811 puan) tarafından
Kızlar ben aldatma-kumar nedeniyle dava açıcam

Yarın, olmazsa diğer gün mutlaka gidip açıcam ama merak ettiğim şeyler var 

Çekişmeli olacağı için davayı açmadan önce gidip barodan avukat talep etmem gerekiyormuş (avukat tutmak için maddi durumum yeterli değil) bunun için ödemem gereken miktar ne kadar ? 

Bide süreç nasıl işliyor avukat davayı ne zaman açıyo, duruşma tarihi ne kadar sonra veriliyo, benim bu süreçte ne kadar paraya ihtiyacım olacak? 

Bunları merak ediyorum bilenler ayrıntılı yazarsa çok iyi olur 

Ayrıca Ziynet eşyalarım içinde dava açıcam 

3 Cevaplar

0 oy
(811 puan) tarafından
Bilgisi olan yok mu ? 
-Reklam-
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Baronun avukatı ücretsiz oluyor, davayı açarken ücret veriyorsun,süreç nasıl işliyordu unuttum,yoksa bilgi verirdim 
(811 puan) tarafından
Evet öyleymiş ama davayı açarken ki ücreti de merak etmiştim canım dava açmaya gidince açamadan dönerim diye korktumda yeter herhalde bendeki
Tekrar baba evine dönünce babamdan da para istememedim doğal olarak
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Baro avukat verirse ödeme için sadece vekalete para verirsin o da şuan ne kdr oldu bilmiorm bn 225 mi ne öyle bişi verdim . Ayrıca bir hafta içinde açılıyor dava duruşmada üç ayı bulur acilmasi  en az paraya ihtiyacın olmaz diye düşünüyorum ayrıca ziynet için dava açacaksın en baştan avukata şöyle . Aldatma için dellillerin. Var mı bnde aldatma üzerine açtım 
(811 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında
Ya çok zor bi çocuk zaten bütün gün el ele gezeriz bi iş yapamam bazen ağlama krizleri gelir saatlerce ağlar
Bide babası almış çocuğu bizim yaşadığımız eve götürmüş oğlumda hem evi hem babayı görünce daha da kötüleşti 1 hafta boyunca sabah 2-3 saat akşam 2-3 saat ağlama krizine girdi bana vurmaya başladı kolum mor köprücük kemiğim bile mor
Bende bi süre alma böyle böyle yapıyo dedim
(1,005 puan) tarafından
İki yaşında bu denli etkilenmesi normal mi ki yani bnm kızım da iki yaşına az kaldı 4 ay falan var işte babasını görür ama fazla etkilenmio pek zaman geçirmedi ondan mı artık senin oğlun etkilenmiş demek ki sende yannda gitsen dışarda gorustursen belki sakin davranabilir bn yanlarında duruyorum mesela onu terkettini düşünüo da olabilir
(811 puan) tarafından
Evet bende öyle düşündüğünü düşünüyorum
Çünkü babadan gelince beni asla bırakmadı bütün gün kucağımda gezdirdim
Aslında oğlumun ağlama krizleri ben babamlara taşınmadan öncede vardı ( taşınalı1 ay oldu bu arada) buraya geldik babasını hiç sormadı 15-16 gün, son zamanlarda çocukla ilgilenmeyi de bırakmıştı ondandır diye düşündüm
Ama babaya gidip gelince ağlama krizleri şiddetlendi bana vuruyo kendini yerlere atıyo sakinleştiremiyorum bile
Pedagog’ada götürcem bunun için
(1,005 puan) tarafından
Bnce bı kaç defa yanında git babayla görüştüğü zaman çocuk için beraber vakit geçirin
(811 puan) tarafından
Kavga etmeden tartışmadan durabileceğimizi sanmıyorum ama deniycem canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 260 göst.
0 oy
3 cevap 165 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Minnoşbiranne (1,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Kadriyetaycur (1,287 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,050 soru

24,011,052 cevap

327,777 kullanıcı

...