0 oy
485 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar,  Hem evden çalışıyorum hem de bebeğime bakıyorum. Eşim de evden çalışıyor ve haftaya 2 kez gidiyor ofise. Tüm gün bebeğimle ben ilgileniyorum, çok zorlanirsam anneme bırakıyorum. Eşime ne zaman bak desem isim var, bende durmuyor ki bende uyumuyor ki vs bahaneler uyduruyor. Bugün ortalığı toplarken çocuğa bak dedim ve oğlumu alırken yerinde dur diye hirpaladi, içeri geldiğimde çocuğu tvnin önüne koymuş kendisi de uzanır haldeydi. Tüm eşler böyle mi? Çok sinirim bozuluyor, ben de o sinirle çok pişmanım gerçekten dedim. Yani hem evlendiğime hem ondan çocuk yaptığıma gibi bir algı oluştu ama ağzımdan çıkıverdi şimdi konuşmuyoruz. Gitti yattı. 

15 Cevaplar

0 oy
(2,490 puan) tarafından
Benimde esim evden çalışıyor  cok yardımcı oluyor.sağolsun 
-Reklam-
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Erkekler sıkıya gelemiyo hele cocuk konusunda hic bmde bak diyorum bi geliyom telefon cocukta 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Yanlış yapmıs ama erkkler anneler gibi özenmez ki mesel benimki dursun diye çikolta verir.delirdim yada 11 aylıktı hemde:(
0 oy
(542 puan) tarafından
Bende çok kızıyorum bazen eşime ikiletmez her dakika ilgilenir ama bebeğim oturmayı sevmiyor hep kucak istiyor bı eşim tek bu durumu benim kadar yapamıyor ona kızıyorum alıştırma bırak ağlar susar diyo tamam susuyor da sıpa ama beni gördüğü an işimin arasında anne babam gezdirmedi der gibi kucak  açıyor bana bende almayınca ağlıyor Zor oluyor bu bana
0 oy
(30,138 puan) tarafından

Öyleleri anlayışsiz ediyor Allah yardımcın olsun 

0 oy
(2,173 puan) tarafından

Valla cnm ben sadece ev işleri yapmama rağmen çok yoruluyorm. Eşim çalışıyor hafta içi her gün, hafta sonları evde genelde o zamanlar bakıyor bende iş görüyorm yemek yapıyorum vs. TV'nin önüne çok bırakmayız biz çünkü en başından hiç izletmedim zararlı olduğu için şuan açsam da bile kızım izlemez benim yanıma gelir mutfağa falan. Ama babalar genelde anneler gibi bakamaz sever oynar sonra yallah:D kısacası eşlerinmizden böyle büyük beklentilere girmeyelim sonra biz üzülüyoruz 

0 oy
(18,325 puan) tarafından
Benim eşimde öyle alıp güzel güzel sever sadece bakma işini beceremezdi yani ama hirpalamasi hiç doğru değil 
0 oy
(1,272 puan) tarafından
Benim esimde oyle ya herseyi kadinlardan bekliyorlar
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Evden calismiyo ama iş saati yok genel olrk evde kahveye gider akrabaları burda eve yakın saatini bilir çocuklarla ilgilenir ben öyle kosturamiyorum vallahi ata biniyolar arabaya biniyolar yardımcı olması lazım sana evde bide yani
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Benmde eşim evden çalışır ben çalışmıyor olmama rağmen yemek yaparken iş yaparken hep bakar bi yandan çocuğu oyalar bi yandan çalışır. Senn gibi bende çalışsaydım yarım yarım bölüşürdüm yarım gün ona baktırırdım. Niye tek ben uğraşim. Ayrıca benm kocam asla çocuğunu hırpalamaz çok şükür. Bence daha çok vakit geçirsinde çocuğa sabretmeyi öğrensin.
0 oy
(2,595 puan) tarafından
benim esimde oyle ya deli oluyorum resmen sanki biz robotmuşuk gibi her işleri kadınlardan bekliyolar ne güzel valla sanki bu çocuklari babamızın evinden getirmişik gibi 
0 oy
(5,198 puan) tarafından
Kadınlar olmasa yemin ederim erkekler bir hiç,kadınlar sayesinde baba,adam oluyor 
0 oy
(800 puan) tarafından
Benim esim ilgilenir perti cikinca annesi bu emmek istiyo gel bi bak yada kizim anne nerdee diye beni hatirlatir :)
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla hepsi ayni biraz bak ilgilen diyorum cocugu tv karsisinda buluyorum 
0 oy
tarafından
Ben çalışmıyorum eşimin işi ağır olduğu içinde ev içinde pek bir iş beklemem. Sağolsun yinede çocuklar konusunda ilgili. Telefon televizyon abur cubur gibi şeyleri oyalama amaçlı bile vermez. Zaten iki oyun oynuyorlar pert oluyor hepsi. Biraz ilgi gösterince çocuk kendiliğinden de sıkılıyor anne babadan. O gereken süre içinde tahammül etse yorgun olsada ilgilense yeterli benim için. Çevremde çocuklar konusunda ben bakıcı mıyım diyen erkek çok gördüğüm için bu konuda sıkı tutmaya çalışıyorum ki oda onlara benzemesin. İhtiyacım olduğunda o çocuğa bakmazsa ne gömleği ütülü olur ne yemeği önüne gelir. Ağlata ağlata iş yapmam. 

İlgili sorular

+2 oy
17 cevap 415 göst.
0 oy
2 cevap 133 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde 3evlatsahibi (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
19 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (59 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,814 soru

24,116,409 cevap

333,243 kullanıcı

...