0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,757 puan) tarafından

image

kizlar 2 sene önce bu sonucum yine yüksek çıkmıştı Ankaraya kan gönderdim orada temiz çıktı ama şimdi yine böyle çıktı kızlar eşimde işi gereği kan verecek eğer kanımda bir şey varsa eşime geçmismidir lütfen sağlık çalışanı varsa beni bilgilendirsin :( 

3 Cevaplar

0 oy
(3,025 puan) tarafından

Vücudun antikor uretmis atlatmissin sanırım böyle demek oluyordu bendede bu değer biraz yüksek çıkmıştı doktor bu değil diğer bı değer var ondada olursa sknti olur demişti vücudun antikor uretmis demişti 

Hsbag değeri önemli bunla beraber.
(1,757 puan) tarafından
Yani HBsAG bu değer mi önemli canım galiba o değerim normal çıkmış gibi sanki beni aydinlatirsan sevinirim valla canim
(3,025 puan) tarafından
Anti hbs imiş benmki canim smdi baktım yanlış demiş olmayayım diye pozitif çıkmış 10 olması gerekirken 50 çıkmışti doktor ya küçükken aşi oldun ya da geçirmiştim antikor uretmis vücudun bağışıklık kazanmışsin demişti diğer hbsag da önemli demişti onda da sknti yoktu zaten.
-Reklam-
0 oy
tarafından
 kız senin kanında ki ona nasıl geçsin 
(13,307 puan) tarafından
Cinsel yolla da bulaşıyor Gülom
tarafından
Yaaa ne ki bu bilmiyorum ben aşkom
(13,307 puan) tarafından
Aids kuzum
tarafından
Yaa ciddimisin ama aids vücut kendi üretir mi
(13,307 puan) tarafından
Yok bulaş olması gerek kan alıp verme ya da cinsel yolla. Annemin eline üç tane iğne batmış hastanede çalışırken tedbiren ilaç kullanıyor vallahi aramız bozuldu stresinden. O ilacı aids hastaları ömür boyu kullanıyor. Anti hıv olan da vücudun koruma düzeyi diye biliyorum
tarafından
Ee o zaman post sahibi arkadaşa nerden gelmiş acaba rabbim şifa versin inşallah
(1,757 puan) tarafından
AIDS değil canım hepatit c değerim bu
tarafından
Hepatit c cinsel yolla bulaşıyor mu canım niye telaşlandın bilmediğim için soruyorum
(1,757 puan) tarafından
Eşimde işi gereği kan verecek eğer varsa ona da geçmiş mi diye korktum
(13,307 puan) tarafından
Evet yaa kusura bakma Hıv yazan aids Gülo bu arada. Şunu diyeyim bacı hcv taşıyıcı yani sürekli sarılık hastası annem ve kardeşim. Ve biz bunu annemler 20 yıllık evli iken öğrendik annem zaten o bölümde çalışıyor hocalar apar topar maaile tahlile çağırdılar. Ben bağışık babam maşallah asla bulaş söz konusu değil. Ve ne olursa olsun evlenirken eşinize bildirin dendi hatta kadın doğumcuma bile söyledim. Çok şükür bulaş söz konusu değil eşime de annemden babama da. Olsa bile ilacı var bebek doğurmana engel değil. Hayatına engel değil.
(13,307 puan) tarafından
Evet değeri epey yüksek olursa bulaşıyor Gülo. Anti değerlerine de bağlı tabi. Bir de biz de ilk etapta bu kadar telaşlandık hocalar sakinleştirdi.
(1,757 puan) tarafından
Yani benim değerim çok yüksek degil mı canım
(1,757 puan) tarafından
Bir de canım annenden babana geçmemiş mi ?
(13,307 puan) tarafından
Yok canım 35 yıllık evliler babama bulaşmadı. Enişteye de bulaşmadı kardeşimden bir de o kadar küçük ki değer bunlar 600-700 olması lazım en az korkman için
(1,757 puan) tarafından
Ay inşallah bir sorun olmaz canım
(13,307 puan) tarafından
Korkma olmaz çok basit bir değer seninki
(1,757 puan) tarafından
İnşallah canım benim teşekkür ederim yorumlarin için
0 oy
(5,424 puan) tarafından
2 sene içinde gebelkte ası oldun mu
(1,757 puan) tarafından
Hayır canım olmadım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 461 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 709 göst.
27 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
30 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Iyiniyetli (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 664 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,503 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,620 soru

24,172,054 cevap

335,899 kullanıcı

...