0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba kizlar çok yeni daha hamileyim 2 3 haftalık  daha kese görünmedi gulceksiniz ama beni şimdiden doğum korkusu sardı normal doğum yapmış tim çok ama çok zordu doğumum ıkınamadim bile çocuğum nefessiz kalıp yogum.bakima aldılar nasip olursa bakalım ikinciyi sezaryen istiyorum normal doğumda çok acı çekip iki ay ayağa kalkamadım özelde sezeryan isticem olurmu öyle normal doğum sonrası sezaryan

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay tabıkı olur nıye olmasın sezeryan sonrası normal dogum 3 sene arayla yapılıyor, gozunu korkutanlar olucaktır sezeryan yarım ınsan dıyen bıle gordu gozler cunku 5 saat sonra ayaga kalktım herseyımı kendım yaptım hıc korkma
tarafından
Gecen sene soyle bır yorum gordum ‘sezeryan yapan tam anne sayılmaz o acıyı cekmedıgı ıcın demıstı’ cogu kısının sezeryana olan gıcıklıgının altında yatan nedenı bılıyorum aslında :) ama neyse ne dıyım
tarafından
Kendisi çekmiş aciyi tam ana olmuş o zaman.
cahil kafalar ya ne anlatırsan anlat anlamaz boşuna cene yorariz vallah

Analigi doğum şekline bağlıyorlar ya daha ne diyelim
(421 puan) tarafından
Sezeryan olalı 1 hafta oldu bebeğim kucağımda her işimi yapacak hale geldim cok şükür... analikla doğumu kiyasliyaninda kafasına  .... baktıkça gözlerim doluyor bebisime
(92 puan) tarafından
Sigorta damı ozeldemi oldun canim
(421 puan) tarafından
Üniv hastanesinde oldum cnm orda özel muaneye gidiyordum
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Olur tabikide önemli olan senin ve çocuğun sağlığı. Bende çok kokruyordum sezeyandan abartıldığı gibi değildi çok şükür 
(92 puan) tarafından
Kız sezeryan kötü diyorlar ama normal doğum daha beter ondada ben ayağa kalkamadım iki ay dikişlerim sızladı resmen maf oldum
(2,743 puan) tarafından
Sezeryan oldum ayakta gezdim tek sıkıntı gaz çıkarma aşamasıydı
(92 puan) tarafından
Nasıl yani cikartamadinzmi
(2,743 puan) tarafından
Evet, 3 4 gün sürdü o çok ağrı yaptı ama herkeste böyle olmuyor tabii

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 304 göst.
0 oy
4 cevap 197 göst.
30 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 510 göst.
0 oy
9 cevap 204 göst.
13 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynep744 (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,014 soru

24,394,924 cevap

349,643 kullanıcı

...