0 oy
229 göst.
Diğer kategorisinde (12 puan) tarafından
Kizlar bi arkadasimin  eşi hastanede çalışıyo esininde hastanede çalışan bi arkadaşı varmış iki yıl önce 3 yaşındaki çocuğu  vefat etmis  vefat eden bebegin  kıyafetlerini arkadaşımın esi kendi çocuğuna getirmiş çünkü  durumları pek yok ama arkadşım tereddütte  kaldı giydirip  giydirmemekte  benim bebegimdede  bisey olur diye bu arada bebegin kalbi delikmis  bu yüzden vefat etmis siz olsanız ne yapardiniz

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ölüm kiyafet ile olmuyor ki.

Korkmus olabilir ama bsey olmaz Allahin izniyle
-Reklam-
+1 oy
(9,610 puan) tarafından
Tabikide öyle bise olmaz ömrü kıyafet belirlemiyo 
0 oy
(9,617 puan) tarafından

Of cok aci bi durum cidden :'(

(12 puan) tarafından
Evet bende çok üzüldüm  biseyde  diyemedim
0 oy
(2,365 puan) tarafından
İster istemez insan etkileniyor bisey olacagindan  değil ama çok etkenecekse  kötü olacaksa giydirmesin
(12 puan) tarafından
Etkileniyo  insan  tabiki
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Bende böyle şeylerde terettüt ederim çünkü o kıyafetlerde göz var kadin kendi bebeği giysin diye almış arkadaşınin bebeği giydikce bir yerde karşılaşsalar bebeği aklına gelecek acılı bir anne belki gözü değecek ben olsamda kabul etmezdim hiç tanimadigi birine vermek daha mantıklı 
(12 puan) tarafından
Haklisin  çünkü karsilsma ihtimalleri  var
0 oy
(643 puan) tarafından
Bence giydirebilir. Bir insan kaybettigi evladının çöpünün yerini bile degistirmekte zorluk çekerken o kişi onlara yavrusunun giysilerini göndermiş. Hem ömrü veren allahtır. Kılık kiyafet neyi değiştirebilir ki ? 100 yil yasayan birinin eşyalarını oooo bana da ömür katar diye düşünerek mi giyer insan ?  
0 oy
(4,658 puan) tarafından

Çok üzüldüm yaa 3 yaşında melek olmuş:(

Kıyafet ile bişi olmaz ama içine sinmeyecekae almasın.şeytan dürter durur.Allah muhafaza

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 546 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 720 göst.
26 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 657 göst.
26 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 547 göst.