0 oy
207 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,496 puan) tarafından
Buradan nasıl oluyor şimdi güvenilir mi Ödeme yapınca ürün Hadi gelmezse direkt o kişiye mi ödeme yapılıyor sistem nasıl işliyor ilk defa alışveriş yapacağım da iade var mı Bir de

6 Cevaplar

0 oy
(13,437 puan) tarafından
Ben aliyorum surekli. Direk ona yatmiyor para urun senij eline gecince kargocu teslim edildi diyor ya 1 gun sonra ona yatiyor
(6,434 puan) tarafından
Hayır onaylarsan yatıyor belirlenmiş olduğu gün sayısı kadar onaylamazsan öyle geçiyor
(13,437 puan) tarafından
Iste uzatmiyim dedim :) srn onaylarsanda yatiyo onaylamasanda 1 gun sonra ona direk yatiyo. Ben hic onaylamadim simdiye kadar hep otomatik dustu
(6,434 puan) tarafından
Bn bilmiyordum bi gün kadın bana msj atmış ürün geldi mi beğendiniz mi onaylar mısın diye öyle anladım
(13,437 puan) tarafından
Yok canim sana geldi diyelim ama onaylamadin ee napcak karsi taraf. Otomatik onaylaniyo
(1,496 puan) tarafından
Yani mantıklı sağol canım
-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Ödemen askıda kalıyor. Ürünü eline alıp onaylarsan karşı tarafa yatıyor para. İade sebepsiz olurmu bilmiyorum ama. Avize aldım kırık geldi iade ettim resim vs gönderdim. Satıcı kabul etti. Param geri geldi bana
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Ürünü alıyorsun  canım ödemeyi yapiyorsun para hemen satıcıya gitmiyor ürün eline geçtikten sonra onaylama butonu var onu onayladiginda para saticiya  gidiyor . Ürün geldikten sonra onaylamadığın  taktirde 24 saat içinde otomatik onaylaniyir  ben 1 defa tek mama sandalyesi almıştım
0 oy
(3,997 puan) tarafından
kargo sana gelmeden paran o kisiye gecmiyor ayrica kargoyu gondermezse iptal edebiliyorsun siparisi , iade soyle var eger  anlatilan ve fotograftaki gibi degilse urun iade hakkin olur , ama yok ben begenmedim kucuk ya da buyuk geldi dersen iade hakkin olmuyo
(1,496 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(2,232 puan) tarafından
Ben hem satış yapıyorum hem alıyorum kendime ve bebegime buzamana kadar aldigim tek üründe sıkıntı oldu onuda anneme verdim o değerlendirdi alım yapınca ödeme karşı tarafın daha cüzdana düşmüyor ürünü teslim alınca onay veriyorsunuz ozaman cüzdan hesabına geçiyor  isterse alışveriş yapar yada banka hesabına aktarır geri iadem hiç olmadi o yüzden bilmiyorum 
(1,496 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sağol
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Hem alıyorum hem satıyorum baya aldım 100 üstü satiism da var güvenilir bir yer ürün alıyorsun eline geçince onay veriyorsun ama baktın ürün anlatilan gibi değil iade hakkın da var 
(1,496 puan) tarafından
Anladım sağol canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
22 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merveeeee (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 266 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 700 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Buse255 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 480 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru

24,036,718 cevap