0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (601 puan) tarafından
Eşim oğlumu kendine çok alistirmiş yemin ederim öyle yapiyor yemeğim kursağımda kalıyor doğmuş doğalı böyle bir gün düzenli uykum olmadı neden eşim aliştirmiş kendine ya eve gelince hep kucağında olcak ona tamam ama yine ağlıyor kucağımda bile ağliyor dışarıda ağliyor ya ben ne yapacam  herşeyi kursağımda bırakıyor . Ya o kadar davetiyeler geliyor gitmiyorum niye oğlum yüzünden sürekli ağliyor. arkadaşlarım diyor bu kadar bakım bu kadar ilgi gösteriyorsun ogluna biz utanıyoruz. Ama bu çocuk neden böyle . Sürekli ağlamalar. Dışarıya hasret kalmışım dışarı çıkıyorum havalar soğumuş diyorum eşim bana gülüyor öyle evde kala kala ya . Daha ne yapabilirim yardım lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne kadarlık canım inan benim oğlanda oyle aglamasindan biyere cikamiyorum eve tikildim kaldim 
(601 puan) tarafından
2 yaşında boynum kısaldı resmen gezdirmekten stresten
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yemin ederim bi postta bukadar yemin eden gormedim :ermm:

(601 puan) tarafından
Offf offffff
tarafından
Olur bunlar sabredecen yapcak bisi yok
0 oy
tarafından
Babasını istediği icin mi ağlıyor 
0 oy
(14,194 puan) tarafından
Bu beeenn her günüm ayrı bir kriz 
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla canim o kadar kendini sıkmaya gerek yok coxugunda disaridaki havaya ihtiyaci var guzel giydir koy arabasına yarim saat gez gel yani agliyorsa göz temasi kurmaya calis seni anlıyorum gibi seyler soyle oyun oynayalim mi gibi çocuk agliyor diye de kendine de eziyet etme sevdigi cizgi film sesi varsa ya dinlet yada sen soyle seni dinlesin dikkatini dagitmaya calis yani 
(601 puan) tarafından
Durmuyor bacım durmuyor heryere çıkartıyor hergun evin onundeyiz
0 oy
(537 puan) tarafından
E çocuk iki yaşındaymış ama neden öyle ki hâlâ normal değil ama hala öyle olması 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 246 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 178 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aydan12345 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
1 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mhrbndrc (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,862 soru

24,065,108 cevap