0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında artık başlıcam. Kaç günde öğrenir. Nasıl ogretecegm . Bilgi verirmsnz biraz kızlar 

6 Cevaplar

0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bende bekliyim şurda
-Reklam-
0 oy
(420 puan) tarafından
Yani bebeğine bağlı öncelikle sana tavsiyem havalar artık gidiyor 27.28 aylık olana kadar bekle dene bakalım eğer bir haftada gelişme göremezsen çocuğu gene zorlama soğuk havalar çiş ogrenmis bir çocuğa bile üstüne yaptırıyor 

Klozetn varsa eğer kolozet kapağı al en rahatı bu oluyor 

Öncelikle konuşuyor mu anliyor mu oda önemli 

Önünden sürekli şarkılarla oyunlarla beze bay bay yapın ve en en en önemlisi gece gündüz birlikte bırak gündüzü alistirpda gece bağlarsan zor oluyor ama birlikte çıkarsa daha çabuk alışıyor mesela ödül için şu minik paketli çikolatalar var o çişini yaptığında belirli bir yere saklayıp onunla bulabilirsin zaten çocuk tutabiliyorsa sana belli eder akşam saat 6 dan sonra sıvı beslenmesini sadece suya indir bir dene bakalım 
0 oy
(2,299 puan) tarafından
Benim kızımda 3 ay sonra 2 olacak boz başladık bile. Sürekli anne tuvalete diyor götürüyom yapıyor bagliyorum yine çocuk diye altına kaçırır diye .ama sürekli  götürüyom. Gecede bagliyorum ne olur ne olmaz ... sabah ilk iş tuvalete diyor götürüyom şimdilik böyle gidiyor bakalım. 
(13,439 puan) tarafından
E niye bagliyosun kiz biraksana madem soyluyo cocuk. Kacira kacira kacirmamayi ogreniyolar
(2,299 puan) tarafından
Yo kendisi söylüyor goruryorm bez temiz kalıyor ama hava soğuk ya birden kaçırır ev kirlenir
(13,439 puan) tarafından
E tamam iste soyluyomus kacirsin 1 2 kere ne olcak :) yerlere akmiyo zaten uzun giyiyolar
(2,299 puan) tarafından
Kaynnam deli olur:))
(13,439 puan) tarafından
Hmm anladim canim :)
0 oy
(13,439 puan) tarafından

Bizde yeni basladik canim sanirim 2 hafta olcak. Ben dedimki ya Allah bismillah basla bakalim :D surekli cise goturup oturtuyosun surekli ama ilk gunler 15 dakkada bir nerdeyse. Gunde 20 tane falan alt degistirdik. Ilk 6 7 gun hep ben goturdum hic soylemedi cisim var diye. Sonra alisti simdi anne cisim geldi diyo kendisi banyoya kosuyo. Ama kakayi cozemedik bi turlu :D 3 defa sadece tuvalete ysptik onun disinda hep altina yapti. Insallah onuda cozucez. 

0 oy
(184 puan) tarafından
2 buçuk yaşında öğretmiştim ben gündüz halıları topladım gün boyu altını açık bıraktım her yemekten sonra lazımlığa oturturdum tabi gün boyu en az 6 veya 7 pijama yıkadığımı bilirim ama mecbur alışması için gündüz 1 saat yada 2 saaten fazla kuru tutabiliyorsa alışmak üzeredir devam ediceksin ben gece bağlıyordum tabi o sıralarda tamamen alıştıktan sonra gece de bağlamamaya başladım 1 veya 2 defa gece altına yaptı ondan sonra alıştı çok şükür ama bu 2 ayımı aldı tabi 2.ciye hamile olunca alıştırmaya başladım şu an 3 yaşında oğlum 25 haftalık hamileyim:)
0 oy
(39 puan) tarafından
Önden kızınla bu konuda konuşman  önemli . Sonra ara ara beraber  tuvalet  götürün  neyi ne yapcan anlatın anlatmak önemli yani .. sonra anlayınca zamanla kendi gidip yapmak isteyecek .. 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 270 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde honki ponki toninok (4,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,471,108 soru

24,094,119 cevap

331,955 kullanıcı

...