0 oy
239 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (504 puan) tarafından
tarafından yeniden kategorilendirildi
Arkadaşlar biraz domates verdiler bana bende kislik için dolaba atmak istiyorum nasıl saklamam lazjm bütün olarak daha mantıklı geliyor bana kestiğin zaman suyu fazla çıkar diye düşünüyorum.

12 Cevaplar

+1 oy
(8,665 puan) tarafından
Bütün olarak attım valla öyle daha çok seviyorum. Çıkardıktan sonra suya koyup çok çözülmeden hemen soyup doğruyorum.
(456 puan) tarafından
Aynen bende öyle atıyorum
(8,665 puan) tarafından
Biraz elim donuyor ama yapicak bsiey yok shhds yada çıkarıp direk rendeliyorm buzlu şekilde öyle de iyi oluyor
tarafından
İlk defa duydum bu şekilde bende bı deniyim:)
(8,665 puan) tarafından
Valla benim annemde kaynanamda bu şekilde yapıyor konserve yapamıyorum ya ben sevmiyorum çok ekşimsi tat veriyor bana
En iyisi böyle güzel. Soyduktan sonra rendeye vurunca daha hoş oluyor
tarafından
Ay bende yapicam ozaman konserve de yaptım birazda böyle yapım teşekkürler bilgi için
-Reklam-
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Rendeleyip koydum ben
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Küp küp dograyıp ya da kabugunu soyup yuvarlak keserek koyabılırsın 
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Soydum attım ben bu sene gayet güzel de oldu hafif yumuşayıncaya doğra, yemeklere menemene mis
0 oy
(2,637 puan) tarafından
Canım geçen sene bütün koydum sadece yemeklerde kullanabilirsin tabi. Bütün at kullanacağın zaman çıkar dolaptan buz oluyor zaten 1 defa suyun altına tut çek hemen kabuğu soyuluyor zAten sonra doğra hemen gerçekten çok rahat.
(1,828 puan) tarafından
Soğuk su mu bu arada profil çok ürkütücü
(2,637 puan) tarafından
Evet normal çeşme suyuna tut sonra doğra küp küp:))) bunu söyleyen ikinci kişisin canım:)
0 oy
(456 puan) tarafından
4de bölup atarsan sana kolay olur sograyada bilirsin benim bebeyim var sos felan derken izin vermedi yıkayıp öylesine koydum daha öncede öyle koymuşdum güzel yedik geçen kis
0 oy
(702 puan) tarafından
Kızz iyi hatırlattın bende atcaktım buzluğa biraz 2, ye  yada 4 e bölrrek atmayı düşünüyorum
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ya soyup doğrayıp atiyorum yada rendeleyip hiç bütün koymadım canım çıkarınca cozulmeden yemeğe koyuyorum
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bende yemeklik doğrayıp Pet bardaklarda dındurup öyle attım canm iyi oluyo ya at yemeğe yap şipşak
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben de kesip koydum farketmiyor ki aynı şey
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Yemeklik doğrayıp tencerede 10 dk pişiriyorum dolapta olduğu belli olmasın diye. Çiğ atarsan tadı hoş olmuyor diğer türlü taze gibi. 15 paket koydum ben de. Kızartmanın üzerine güzel oluyor karnıyarık sebzeli kıymalı börek yaparken çok güzel oluyor biber de koydum ben.
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Bnce domates sosu yap

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 123 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 146 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 209 göst.
22 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eeebbrrrruuuuuu (770 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 346 göst.
18 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eda98 (432 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,185 soru

24,082,926 cevap

331,299 kullanıcı

...