0 oy
264 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (913 puan) tarafından
Kizlar 30 haftalık gebeyim afedersiniz sabah idrarımı yaptıktan hemen sonra (idrar olmadığını belirtmek için) dişlerimi fircalarken ayakta sanki idrar yapiyormusum gibi sıvı geldi.ic çamaşırım hatta alttaki pijamam az islandi anlık sonra geçti cok çok hafif karnimda ağrı hissediyorum ama psikolojik mi onuda bilmiyorum sizce suyum mu geldi doktora gideyim mi hemen başına gelen varmı 

10 Cevaplar

0 oy
(17,219 puan) tarafından
Bence git su olabilir. 
(913 puan) tarafından
Ay inşallah degildir
(17,219 puan) tarafından
Inşallah canim daha erken ama yinede git için rahat etsin.
-Reklam-
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Muhtemelen enfeksiyonun var o yüzden çok fazla akıntın olmuştur ben de aynı şeyden su sanıp gittiğimde enfeksiyon var dedi sen yine de git en azından onun için ilaç verir su gibi akıntın olduğunu söyle
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Suyun olabilir canim hemen bir doktora git

0 oy
(6,775 puan) tarafından
İdrarini yapmışsın canim su olmasi yüksek ☹️ insaallah ciddi birşey yoktur. Doktoruna görün mutlaka
0 oy
(163,445 puan) tarafından
bi acile git yaa nolur nolmaz
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ne yaptın kuzum gittinmi 
(913 puan) tarafından
Doktora sordum canım takip et dedi şuan bişey yok normal akinti var çok az ama hâlâ korku var bende gidebilirim
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ne olur ne olmaz gitmelisin bence 
(913 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Canım benim çok az bir su gelmisti emin olamadım doktora gittim muayeneye suyum gelmiş doğuma girdim , ama o kadar az islatmistiki çamaşırımi çeyrek çay bardağından azdır damla ile geldi önemsemesem belki öyle öyle zamanla susuz kalacaktı bebeğim, bence seninkide suyun gelmiş olabilir doktora git dogum başlamış olabilir canım 
(913 puan) tarafından
Ay Allah korusun ya gideyim ben o zaman
(2,220 puan) tarafından
Canım inşallah değildir altına kaçırmışta olabilirsin , eğer enfeksiyonun var sa enfeksiyon da olabilir ama sen ne olur olmaz muayne ol panik yapma eğer şu değilse en azindan için rahatlar
(913 puan) tarafından
Aynen canım inşallah degildir gidiyoruz şimdi
(2,220 puan) tarafından
Ne yaptınız canım merak ettim
(913 puan) tarafından
Kuzum gittik hastaneye doktor muayene etti ultrasondan da baktı nst ye filan da girdim çok şükür bebeğin suyu değilmiş enfeksiyon varmış
(2,220 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok sevindim hayırlısıyla vakti gelince saglicakla al kucagina bebisini
(913 puan) tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤️
0 oy
(4,385 puan) tarafından
bebeğin suyu patlamis olabilir umarım o değildir. cunku daha erken. ben yasadim siz yasamayin. hemen doktora gidinnnn
(913 puan) tarafından
Doktor takip et dedi canım nasıldı seninki sürekli mi geçti mi yoksa bi sefer olup. Benim şuan yok mesela
0 oy
tarafından
Canım ben de kızımda hamileyken böyle bir şey yaşadım lavaboda işimi bitirdikten sonra ayağa kalktım üzerimi düzelttim su boşandı bir de 19 haftalıktım telaşla hastaneye gittim turnusolla test yapıp ultrasonda bebeğin suyuna bakıldı aldığım cevap ise altına kaçırmışsın gebelikte normal böyle şeyler oldu smdmdmdm. İnşallah senin de ciddi bir problemin yoktur ama bir git doktora
(913 puan) tarafından
Ay inşallah yoktur ama bi gidecem sanırım canım
tarafından
İnşallah güzel haberler alırsın ☺❤
(913 puan) tarafından
İnşallah canım giriyoruz bakalım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,049 soru

24,119,631 cevap

333,405 kullanıcı

...