0 oy
2,163 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Evet çok saçma bi soru ile geldim ama suan arkadaşim böyle bi ikilemde bosandi ve evlenmeyi dusundugu birisi var hayatinda ama sevgilisi hic evlenmemis ve cocugu olmadigi icin istemiyor cocuklari arkadaşim babasina veriyim ilerde nasilsa ikna eder alirim kafasinda ama bana çok saçma geldi siz olsaniz 1 erkek icin çocuklarinizdan vazgeçer misiniz ??? 

84 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten çocuklarını istemiyorum diyen bir adamla evlenmek istemek ile büyük bir hata yapıyor arkadaşın 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğumun s. Içtığı b. Ok olamaz hiç kimse hiçbir erkek arkadaşın kudurmuş Allah böylelerini anne etmesin ya Bi koca için erkek için insan nasıl evladından vazgeçer düşüncesi bile korkunç
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Erkek demiyorum çük diyorum bir çük için asla cocuklarimdan vazgeçmem hatta çocuklarımı bile kabul etseler asla 2. Bir evlilik yapmam ben 
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Büyük konusmak iyi değildir ama çocuklarımın tırnağı etmez hiç kimse. Arkadasın erkeksizlikten kudurmuş heralde.
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ama oğlumu böyle bir seçim durumuna bile sokmam 
0 oy
(239 puan) tarafından
O nasıl bir anne ki bi erkek için evlatlarından vazgeçiyor olmaz olsun öyle anneler 
0 oy
(7,296 puan) tarafından
Büyük konuşmayım ama yapmazdım tabi ki kocama bile karşı çıkarım çocuklarım için herkes kendi yoluna derim
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Mümkün değil asla ama asla bir erkek için cocuklarimdan vazgeçmem kendi babaları için bile evlatlarımdan geçmem 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Sevgili neymiş ya kocasının seyinden zavk almıyor diye başkasına vala vala ağzımı açmak istemiyorum alah akıl fikir versin zevk yüzünden çocuklarını bırakan kadınlarda ne demeli ya kanı bozukmus kocanı sevmiyorsa gitsin bosansin çocuklarına baksın sevgili neymiş iki gün sonra kapının önüne koyar ya dünden Esra Erol'da gördüm evli bı kadın ve bekar erkeğe kaçıyor adam istemedi ya kocasına bosayucak bence öyle insanlar topluma çıkmasın miletin huyunuda bozuyor
tarafından
Bosandilar zaten velayet kendinde ama kendi istegiyle eski esine verecek evlenmek icin dedim yapma pisman olursun ayrica aramiza cok buyuk sogukluk girer dedim
0 oy
(1,168 puan) tarafından
bizimkomsunun kizi kocaya  gitdi oglunuannesigile  verdi oglu buyudu simdi ama  hic  anne  falan bilmez  ne baba  bilir ne anne  oyle  de akilli uslu bir  cocukki ama  kalbi cok yarali.  uzakdan bakinca cocuga  yaralarini goruyor  insan.   bir anne  bence evladindan vazkecmemli es bulunur  ama evlad bulunmaz   o arkadasina soyle  rabbinin verdiyi melekden vaz kecirse  o evde  kocada huzur  bulamaz  zaten ona emanet edilen evladi baskasina  emaenet etmemeli.   iyide bakkisa  cocuguna  bir anne  kadar olamaz  kimse.   o yuzden cocugun ihtiyaci annedir.  hayatinin hatasini yapmasina izin verme
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Bırak evlenmeyi çocuğumu gözümün önünden bir saniye ayırmam. Bide çocukşarı derken iki çocuğumu var bide.
0 oy
tarafından
Yanına alsa ne olur ki adam ezer o çocukları hiç evlenmesin çocuklara yazık 
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Şuan bile kocan mı cocuklar mı de cocuklar derim elin adamı için de vazgecmem
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kınamıyorum kınamamaya çalışıyorum ki yalan dünya beni o durumlara düşürmesin. Kızımdan 1 gün ayrı yapamam Allah düşürmesin tırnağına kurban ederim. 
0 oy
tarafından
Benim üç eşimin iki çocuğu vardı biz hiç sormadık birbirimize ve evlendik .şimdi bir bebegimix daha oldu .evlilik eksilmek için değil bir olup çoğalmak içindir.
0 oy
tarafından
Çocugumun aşkı kalbımdeyken cocugumun babasından sonra bır baskasının hayatıma aşma ihtimalim zaten yok ama oldu kı aldım dıyelım bana kurduğu son cumle olurdu cocugunu ıstemıyorum  dedıgı an s*ktır gıt derdım cocugum demek ben demek ona yapılan bana yapılmış demektır ıstemeyen benı de ıstemıyor demektır bu sadece 2. evlılık ıcın degıl her kım olursa olsun karsımda kı aılem bıle olsa cocugumu istemese mesela benım ıcın bıtmıslerdır
0 oy
(537 puan) tarafından
B,k yesin arkadaşın hatta o çocukların b,kunu yesin
0 oy
(18,306 puan) tarafından
Hiçbir şey çocuğumdan değerli degil
0 oy
(15,122 puan) tarafından
Valla çocuğum için dünyayı yakarım ben. Koca ne ya evlat senin canın parçan kalbine söz geçirsin o arkadaşın. Böyle ikileme düşecek olana Rabbim keşke nasip etmese analığı. Bir de sonra dönüp alacakmış hangi hakla peki sizi koca için bıraktım mı diyecek 
0 oy
tarafından
Başta çocuklarımı istemedigini belirten biriyle böyle bir yola girmezdim bekâr evli her ne ise tanıştığım ilk günden çocuklarımin benimle olacağını söylerdim. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde AlinKara (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 1,002 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 191 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 156 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kubra_16 (27 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,489 soru

24,111,921 cevap

333,002 kullanıcı

...