0 oy
548 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar iki çocukla kiradayim daha önce postlarimi okuyan bilir boşanma davası için arandım ev kira calismiyorsunuz iki çocuğa nasıl bakicaksiniz velayeti size vermeyebilirler dedi kimsem yok destekçi ne kendi ailem ne onun ailesi çocuklarımdan asla ayrılamam nolur bana akıl verin ne yapıcam ben onlarsiz yasayamam 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç yasindalar ?
tarafından
Kızım 3 oğlum 8 aylık
tarafından
Alamaz kız benim işim yoktu ev kiraydi velayet bana verildi 5 yaşından sonra ancak bebelere sorulur oda dava acarsa
tarafından
UYAP indir e devlet le giriş yap orada yazar zaten bacım bu arada
-Reklam-
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Kadin siginma evine giderseniz size verirler bence
tarafından
Ordada çoğu kişi kötü davranıyorlar diyo ve gitsemfe ne kadar kalıcam orda bı düzenim olması lazımmis vermeleri için cocuklari
0 oy
(17,723 puan) tarafından
Kim arayip sordu sana bunlari. Nafaka ile geçineceğim deseydin. 
tarafından
Karakoldan arıyorum dedi
(17,723 puan) tarafından
Ha tamam sosyo ekonomik  durum tespiti için aramalari normal fakat kendi fikrini söylemiş heralde arayan memur. Sen çalişmiyorsun diye çocuklarini senden alamazlar.
tarafından
İsallah gelirim yok diye almazlar isalah ikisiyle isede gidemem napicam bilmiyorum
(17,723 puan) tarafından
Alamazlar canim. Bakiciya vereceği parayi sana ödesin çocuklar anne şefkatiyle büyüsün. Karakoldan aradilar diye endişe etme normal bi durum.
tarafından
İsalalh canım
0 oy
(164,069 puan) tarafından
arayan kimdi
tarafından
Ama kapı nosuna kadar ailemin evinin falan hepsini söyledi boşanma sürecinde araniomus dedi çocuğu kisi
eski esiniz ailenizin adresini bilmiyomu
tarafından
Yok canım telsiz sesi falanda vardı arkada
bacim cok iyi niyetlisin sen yaa arkadasina aratir kendi telefobundan telsiz sesi acar arayan numara duruyosa sen bi 155 ara anlat
tarafından
Ne geldiyse başıma iyi niyetimden geldi zaten canım olmadı öyle yaparım
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Seni bu şekilde korkutmak isteyen haysiyetsiz kim merak ettim. Babası bakacak çocuğunun ihtiyaçlarına, o kadar küçük iki çocuğu hiçbir hakim annesinden ayırmaz. 
tarafından
Polis karakolundan aradılar canım çok korktum gerçekten ben onlarsiz hayata yasayamam Bide çok yaramazlar kötü davranirlar onlara ben vermem kimseye büyüyünce kendi isteğiyle babasını görmek isterse bırakırim ama o zaten baba olsa çocuklarını bu duruma sokmazdi
(3,485 puan) tarafından
Müsterih ol çok küçükler, mümkün değil.
tarafından
Ağzın bal yesin bacim
0 oy
tarafından
Sen avukat tutmadın mı kendine polis nasıl söylüyor böyle bir şey anlamadım bende boşanıyorum babamların yanında kalıyoruz oğlum 1 buçuk yaşında mahkemeye az kaldı velayet kimde kalır belli değil ama avukat sana daha detaylı anlatır 
tarafından
Yok canım ben hiç gitmedim adliyeye iki çocukla e devletten  baktım açılmış boşanma davası
tarafından
Avukat tutmam lazım bence hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Kim bu hadsiz ya. Bende bosandım. Calısmıyorum 2 cocugumda bende. Hakime eski esim benim dururmum daha iyi dedi o zaman saha cok vereceksin. Sen vereceksin anneleri cocuklara bakacak desi hakim 
tarafından
Helal olsun isalah banada öyle derler kiramı ödeyebilmek için iki çocukla ek iş bile yapıyorum
(12,022 puan) tarafından
İşte bunları mahkemede soule bacım. Ben zaten bakıyorum oda bir zahmet destek olacak de.
tarafından
Tamam canım Allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zor helede çocukların varsa
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Muhtemelen seni kandırmışlar canım. Karakol arayıp sana bunu sormaz. Eşin arattirmistir birilerine kork diye 
tarafından
Ama polis karakolundan arıyorum dedi canım bilmiyorum ki
(6,048 puan) tarafından
Diyebilir canım. Şimdi ben de birini arayıp karakoldan arıyorum diyebilirim.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Büyük ihtimalle eşinin planıdır düşme bu planlara senin durumun yoksa eşine biner yük o daha çok verir para sende sağlıklı bakarsın evlatlarina
tarafından
İsallah  daha 21 yaşındayım omuzlarimda birsuru yıl var hangisine yanicagimi şaşırdım
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Canım ailen yok mu senin hiç 
tarafından
Sahip cikmiolqr canım buraya gelme çocukları getirme diolar
(6,435 puan) tarafından
Çok zor cnm ya ama kirada iki çocukla zor nafaka yetmez ki
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Canım senin ne yapıp edip ailenin evine sığınman lazım kirada nereye kadar devam edeceksin iki küçük bebekle bir süre nafakanla idare et sonra bir işe girersin annen bir zahmet çocuklara bakacak artık.
tarafından
Konuştum bakmam kimsenin çocuğuna diyor babasına ver o zaman diyor benim evimede gelme diyo
(7,817 puan) tarafından
Seni anlıyorum bende aynısını yaşadım benide istemediler çocuğumla hele bi kızkardeşim var bize kan kusturdu ama o an için tek çarem oraya sığınmaktı sonrasında Allah yardım etti işe girdim kendi evimi tuttum dua et Rabbine sığın o size sahip çıkacak varsın desinler sokağa atamazlar ya dilini dişini sıkıp sabredeceksin.
(11 puan) tarafından
Korkma bacım beni de aramislardi bilgi alıyorlar başka bı durum yok çocuklar genelde annede oluyor anlaşmalı boşansan sosyal yardımlaşma yardım ediyor canım çekişmeli uzuyor ben çekişmeli surecteyim ama ben ailemle kalıyorum canım Rabbim yardımcın olsun canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 247 göst.
21 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 341 göst.
20 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,045 soru

24,395,341 cevap

349,706 kullanıcı

...