0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (320 puan) tarafından

image

Kızlar 13 haftalık hamileyim ve ğöbüşüm çıktı kıyafetlerim dar geliyor elbise çok hoşuma ğitti tofisa diye Bi marka daha önce alışveriş yapanınız oldu mu ve elbise nasıl sizce:kissing:

6 Cevaplar

0 oy
(704 puan) tarafından
Yazlık değilmi bu canm 
(320 puan) tarafından
Ya üzerini kabanımı ğiyerim dedim açığım ben tesettürlü değil birde o yönden bak nasıl sence
(704 puan) tarafından
Elbise güzl cnm açıkta olsan kabanda giysen mevsime uygun durmuyor sen bilirsin yine yaz için güzl ama yada ilk bahar sonbahar için
(320 puan) tarafından
Bakıyım Bi ya ne biliyim ilk defa birşey beğendim hamilelik için birde triko Bi elbise am bedeni yok:(
-Reklam-
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Kiz gecenlerde tum tunikler 29 tl ye inmisti orda ama guvenememistim siteue
(3,022 puan) tarafından
Kiz nebilim tesettursuz insanlara dis ustu tunik yakistiriyom :D ahah
(320 puan) tarafından
Valla canım eşim çok kıskanç zaten hep öyle ğiyiyorum ama ilk defa Bi elbise beğendim:)
(3,022 puan) tarafından
Vll icinde kalmasim kuzum deyim sana sonra tuh keske alsaydim diyo insan
tarafından
hesap ayarlarından kullanici adina bakin kac kez degismis yoksa sabit mi az cok ordsn anlasilir guvenilir olup olmadigi
(320 puan) tarafından
Valla bakıcam işte canım
0 oy
(268 puan) tarafından
Daha önce alışveriş yapmadim ama kuzenimin eşi o sitede çalışıyordu önceden ona sormustum güvenilir mı diye güvenilir için rahat yap alışverişini dedi şimdi kendi sitesini kurdu oyuzden cıktı ordan 
(320 puan) tarafından
Anladım canım peki kıyafet nasıl tesettürlü değilim ama ona ğöre:)
(268 puan) tarafından
Kıyafet güzel hoş ama gobusun cikiyomus rahat edebilcek misin ki göğüs altı bol elbise tercih ediyorum ben ama güzel yani hoş elbise :)
(320 puan) tarafından
Kemeri bol yaparım diyorum ben alttan bol elbise hiç ğiyeniyorum huyumdan nefret ediyorum ama tuniğe bile kemer bağlıyorum
(268 puan) tarafından
Hm rahat edebiliyorsan al canım tabi ben giyemiyorum sıkıyo gibi oluyo oyuzden gayet bol şeyler giyiyorum :)))
(320 puan) tarafından
Ah keşke yapabilsem ama sıkıyorum ki boş Bi şekilde takmazsam sanki üstümden düşecek ğibi ğeliyor bol ğiyme ye alışık değilim ki:(
0 oy
tarafından
Bence çok güzel 
(320 puan) tarafından
Açığım canım olur mu:)
tarafından
Gayet güzel olur canım:)
(320 puan) tarafından
Teşekkürler cnm:)
0 oy
tarafından
30.hafta da bu elbise rahmetli okur ☺️☺️
(320 puan) tarafından
Olsun kız canı sağolsun miniğimin:)
0 oy
tarafından
Bu elbiseyle hamileyken rahat edemezsin ki belden genis olan elbiselere bak bence 
(320 puan) tarafından
Ğiyemiyorum ki öyle tuniğe bile kemer bağlıyorum ama bol Bi şekilde
tarafından
Hamileyken alisirsin merak etme insan ne giyecegini sasiriyor kocaman karniyla
(320 puan) tarafından
İnşallah ya:)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,758 soru

24,076,984 cevap

330,976 kullanıcı

...