0 oy
436 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında dil terapistine götürüyorum şimdi kreşe gondericem inşallah ama ya konusamazsa oyun alanlarına götürüyorum indirim buluyorum yani elimden geleni yapıyorum sayı sayıyor anne bak diyor bay bay çiş diyor anne meme diyor ama sohbet etmiyor erkek çocukları boylemi yoksa konusmazmi 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,248 puan) tarafından
Benimki 3 yaşını geçiyordu düzgün konuşmaya başladığında ben hiç stres yapmadım şimdi maşallah konuşuyor bence stres yapma çocuk kelimeleri biliyor söylüyor ben hiç bişey söylemiyor sandim
(504 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah oyun oynuyoruz mesela hep ben konuşuyorum söyle diyince hiç söylemiyor
-Reklam-
0 oy
(8,216 puan) tarafından
Benim oğlan 3.5 yasa doğru konuştu. Her şeyi beyninde biriktirmiş birden konuşmaya başladı aralıkta 4 yaşına girecek şimdi normal yetişkin insan gibi konuşuyor 
(504 puan) tarafından
Maşallah maşallah inşallah benimkide konuşur
(8,216 puan) tarafından
Konuşur onlar beynine yazıyor birden konuşuyor 4 yasa kadar konuşmaması normal
0 oy
(239 puan) tarafından
Genellikle geç konuşma oluyor erkek çocuklarında ama senin oğlunun kelimeleri varmış beklemede kalın kendini strese sokma
(7,456 puan) tarafından
Benimki de oğlan. Aynen erkekler geç konuşuyorlar.  3 buçuk yaşta.
(504 puan) tarafından
Konuşsun da artık 3.5 Konuşsun ben acayip sıkılıyorum evde yalnızım istiyorum birlikte sohbet edelim
0 oy
(437 puan) tarafından
Aynı durumda sayılırız 2.5 yaşında uzun uzun cümleleri yok. Belli başlı kelimeleri var. Bende çok takiyordum doktor 3 yaş 3 aya kadar normal dedi. 
(504 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah
0 oy
(7,456 puan) tarafından

Kız saçmalama :ermm: boşver sen çevredekilerin dediklerini. Ben sana tavsiyem Allah'a dua et, yanlız o dilleri çözdürur!  Benimki de 3 buçuk yaşta yeni yeni şarkı söylemeye başladı 1 aydır maşallah. 

(504 puan) tarafından
Çok dua ediyorum hep ne bilim benmi acele ediyorum
(7,456 puan) tarafından
Takma kafana canım. Çocuğun üstüne gidersen psikoloji alt üst olur aman.
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Benim kızımda öyle canım 3 yaşına girecek alttaki yorum gibi kaynanamda biriktiriyor bi anda dili açılır diyor bakalım hayırlısı inşallah 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Artı 1 sosyal ortama karıstıkca daha cok sıkıntılanıyor insan ama iyi ilgilenecekleri bir kreşe götür canım akran öğrenmesi yapar inşallah.
(504 puan) tarafından
İnşallah başlıcaz kreşe şimdi onun telaşınday8m
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Halk arasında erkek çocuk erken yürür geç konuşur kız çocuk geç yürür erken konuşur derler.

Elinden geleni yapıyorsun zaten hafızaya alıyordur. Stres yapma konuşur Allah'ın izniyle 
0 oy
tarafından
Dil terapistinin faydasını görürsün yakın zaman da imkanın varsa köye götür bize dil terapisti öyle söyledi gerçekten doğru çıktı oğlum 2 ay içinde burda demediklerini orda hay*vanları gördükçe konuştu 
(504 puan) tarafından
Köyde kimsemiz yok canım bizim keşke olsaydi

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 409 göst.
30 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guncelanne (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 348 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 502 göst.
14 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,556 soru

24,112,663 cevap

333,056 kullanıcı

...