0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (1,842 puan) tarafından
Oğlum gerçekten çok huysuz ve yaramaz artık sabrım kalmadı vuruyorum o sinirle hocada okuttursam olur mu faydası 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaç yaşında .? 
(1,842 puan) tarafından
7 yaşında 1 e başladı
tarafından
Vurman cok yanlış , belki de yaşının gerektirdiği gibi davranıyor .
Konuşsanız veya aktivite yapsanız boyle olmaz .  
Ve oğlan çocuğuymuş hareketli olması gayet normal belki de hiperaktif bir çocuk hocadan önce biraz daha üzerine dusmeyi deneyin hoca ne yapacak çocuğa
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Her zaman okuyun okutun o ayri da.Altta yatan bi sorun mu var derdi ne bi sıkıntısı mı var bunlara bakılmalı.Gerekirse psikolaga pedogoga  goturun  bir rahatsizligimi var ona bakin.Evde bir sorun mu var diye dusunun.Vurmak olmaz Allahin bize emanetleri onlar evet cok zor bakması sabretmesi ama cennet hiç ucuz değil...
tarafından
++++ yazacaktım yorumumun devamına ekleyecektim sen yazmışsın Nurcan (yanlış bilmiyosam adınız nurcandi:)
(1,842 puan) tarafından
Anne baba olarak ilgili bı aileyiz kardeşi var=8 aylık ona çok fazla vuriyor ağzını sıkıyor yapma dediğim şeyi 10 kere tekrarlatiyor yapıyor
(542 puan) tarafından
Yok değil adım Özlem :)

Muhtemelen kardeş kıskançlığı var.Her çocukta olabilir.Surekli büyüğüne yapma etme diye kızıyorsunuz ya,7 yasindaki oğlunuzun fikrince küçüğüne hiç kızmıyorsunuz hep ona yapma etme diyorsunuz o da bundan dolayı daha çok ofkelenip yapıyor.Tabi ki bu sizin hatanız değil miniginizi koruyorsunuz.Ancak vurarak onu daha da ofkeli olmaya ittiniz bu asla olmamali.Cok sinirlendiginizde odayi terkedin alaninizi degistirin.Balkon varsa cikin nefes alin veya cama.Sakin vurmayin onda geri donulmez yaralar acarsiniz ve hayat boyu size karsi davranisi olumsuz olur baginizi zedelemeyin.Hic gec degil bunun icin daha ufak geri donulebilir hatanızdan. 2 cocugu olanlara sorun boyle durumlarda ne yapiyosunuz.Gununuzu nasil geciriyorsunuz diye.Gozlemleyin nerelerde sıkıntı oluyor ne yapmali arastirin.Eminim bu donemlerde gececek.Muhakkak yoluna girecektir.
0 oy
tarafından
Eğer vurursan kizarsan seni cezalandırmak için daha fazlasını yapacaktır... 
0 oy
tarafından
Sakın el kaldırma çocuğa. Sen vurdukça arsız olur. Annelik sabır istiyor canım hemde çok büyük bir sabır istiyor. Hocaya götürme önce sen oku sen ilgilen ve vurma olayını kesinlikle tekrarlama. Kardeşini kıskanıyor olabilir. Okulda sorunu olabilir hepsini güzelce konuşarak aşabilir bence
(1,842 puan) tarafından
Ben okuyorum hoca bı dua tavsiye etmişti aylardır okuyorum her gün ama değişmedi
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Sen önce kendini bi psikoloğa götür bence
(1,842 puan) tarafından
Sebep
(5,482 puan) tarafından
Çocuğa şiddet göstermek normal bi durum değil de ondan
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Sadece çocukla ilgili bi sorun değildir, kendi duygularının ve tepkilerinin sorumlusu öncelikle sensin, psikologla görüşmelisin,sana  yol gösterir, nasıl yaklaşman iletişim kurman gerektiğiyle ilgili bilgilendirir. 

Kendini de sık sık oku, abdestli gez, sinirlenince euzu besmele çek, la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim de.  

Vurduğun için de özür dile, bi daha yapmamak için öncelikle kendine sonra çocuğuna söz ver. Bil ki onun küçük kalbinde sen vurdukça unutulmayacak yaralar açıyorsun. Devam edersen sana karşı kin duymaya başlar daha zor günler yaşarsınız, şu an gücün yetiyor, gün gelecek o seni dövebilecek güce kavuşacak, o zaman ne yapacaksın? Telafi edemeyeceğin duruma gelmeden yardım al. 
tarafından
++++++++++
tarafından
Artiliyorum aynisini yazicaktim sen yazmissin
0 oy
(2,126 puan) tarafından

Hocadan ziyade psikologa görünün. Çocuk değil siz görünün yani. İhmal etmeyin lütfen. Annesinden şiddet görmüş biri olarak asla kapanmayan ve tüm hayatını etkileyen yaralar bırakıyorsunuz. 

Sizin şimdi attığınız bir tokat onun eğitim, iş, sosyal ve evlilik hayatını etkiliyor. 
(1,842 puan) tarafından
Annesinden şiddet görmüyor abartmissiniz totosuna bacağına vuruyorum
(2,126 puan) tarafından
Vuruyorsunuz ve bu şiddet değil mi? Bakın iyiliğiniz için söylüyorum, belki işin içinde olduğunuz için net göremiyorsunuz ama durumunuz iyi değil. Bu söylediğiniz şiddet göstermek ve cocugunuza zarar veriyorsunuz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 283 göst.
16 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,094 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 1,013 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miraeymen (590 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 398 göst.
18 Mayıs 2019 Diğer kategorisinde Aleynamira (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,559 soru

24,060,301 cevap

330,120 kullanıcı

...