0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ücretsiz e devlet üzerinden başvuru yapılıyor daha önce burda okumuştum giden var mı aile olarak da var mış bireysel olarak da seçiliyor muş daha önce gidip faydasını gören var mı gerçekten ilgileniyolar mı?

3 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Evet gittim önce bireysel alıyor sonraki seanslar çift olarak da cagiriyorlar
tarafından
Nasıl peki faydası oluyor mu ücretsiz ya baştan savma olur mu acaba diye düşünmedim değil
(4,285 puan) tarafından
Yok hayır ücretsiz diye ilgisiz birine denk gelmedim gayet ilgilendi gerekirse aradı sordu ben memnun kaldım bu hizmet sadece aile için değil çocuk ve ergen için de var onu da buraya yazayım belki düşünen olur
tarafından
Evet bende burda okumuştum açıklamada yazıyor zaten bir sürü şey var öfke aldatma sorumsuzluk bir sürü şey seçim yapıp ona göre oluyormuş galiba bakalım gitmek istiyorum açıkçası inşallah faydası olur
-Reklam-
0 oy
(2,685 puan) tarafından
İlk defa duydum her yerde varmi acaba bu uygulama online olarakmi acaba
tarafından
Bütün şehirler var e devlette ordan seçim yapıyosunuz ilçeler de çıkıyor küçük ilçeler de olmaya bilir ama nere yakınsa oraya yönlendirir
0 oy
(3,407 puan) tarafından
Ücretli özel kliniği olan birine gittik 3 seans bize baya pahalıya geldi tamam işe yarıyor ama yol masrafı ve ücreti aştı bizi gidemedik, bu e devletten nasıl oluyor acaba 
tarafından
Aile danışmanlığı diye e devletten aratınca direk çıkıyor ordan bilgileri giriyorsunuz arıyolar mıs galiba dönüş için basvurucam bakalım hayırlısı özel maliyetli olur diye gitmek istemedim bende
(3,407 puan) tarafından
Özel gercekten masraflı oluyor, faydasıda vardı ama işte imkanlar Bi bakayım e devletten

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
6 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aaayys (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 736 göst.
0 oy
2 cevap 285 göst.
11 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ygurbet (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 400 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,883 soru

24,050,594 cevap

329,652 kullanıcı

...