0 oy
260 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (42 puan) tarafından
Sürekli bir hastalık.  Bir türlü iyilesemiyor çocuklar kızımda kresten getirdi sonra bizde olduk gece öksürük geliyor krup falan oldu bebegimde oldu bronsiolit onuda tedavi ediyorum evde ben ve eşimde aralıklı oksuriyoruz 2 haftadır böle.bence farklı bir salgın var gördüğüm herkes hasta.

3 Cevaplar

0 oy
(53,796 puan) tarafından
bir haftadir.krup tan maf olduk bulasiciymis oda 
(8,649 puan) tarafından
Krup ne kiz
(7,470 puan) tarafından
Ay bende sorucaktim cahil kalmisim krup ne
(8,649 puan) tarafından
Hee post sahbide krup yazmış. İkbalde krup yazmış ay dedim bende buda yenimi çıktı sjhdhsshs
(53,796 puan) tarafından
grip degil ses tellerinin orda duran bir virus oksuruk kuru.oksuruk burdan ses atilsada yollasam yolda herkes.bize bakiyo tavsiyeler veriyo cigerleri temiz cok.sukur
(5,268 puan) tarafından
Grip olmuş krup
(7,470 puan) tarafından
Minnos bende öyle sandim :)))
(8,649 puan) tarafından
Haa anladimm. Ona mi diyolar
(7,470 puan) tarafından
Aaa farkliymis bak
(53,796 puan) tarafından
evet oksuruk sesini duysanizniciniz acir sanki karda yatmış gibi nefes alamıyor tikaniyo bronsit degil ciğerleri temiz
tarafından
Hamza öyle ikbal böğüruyo
(3,805 puan) tarafından
Ah çok kötü krup yaa. Köpek havlamasına benzer öksürük yetişkinler bile öksürmekten helak oluyor bebekler daha şiddetli öksürüyor. Oğlum da oldu hastanede hava falan verildi. Geçmiş olsun.☘️
(8,649 puan) tarafından
Ay anladım. Allah şifa versin geçmiş olsun çok.
(7,470 puan) tarafından
Allah şifa versin tüm kuzulara
(53,796 puan) tarafından
geçmiş olsun sizede kizlar bizde.sabahladik gecen gece elanin bir yildir iki ayda bir oluyo ates oluyo sürekli oksurmekten kusuyo ateşi çıkıyor zor gercekten. herkes bal yedir zencefil yedir deyip duruyo onlar iyi gelmiyor ki hava veriyorum sık sık soğuk buhar verdirdim gecen acile goturdum
(42 puan) tarafından
Aynen hiç bişey iyi gelmiyo bende soğuk izotonik serumu çekip buhar olarak veriyorum ikinci kez krup oldu gece öksürük kusuyor.bagisiklik içinde birşeyler kullanıyoruz ama hiç fayda yok
(53,796 puan) tarafından
zinco kullaniyoruz biz
-Reklam-
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Sabah kalktım boğazlarım yaniyo oğlumda bir iki hapsirdi burnu akmaya başladı ay bende öyle. Evden dışarı çıkmıyoruz evde usutuyoruz galiba nasıl oluyosa.
0 oy
tarafından
Köpek gribi diye bişey çıkmış 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 264 göst.
18 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2121erva (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
+3 oy
3 cevap 66 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 714 göst.
17 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde RecoCoMinikColar (105 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,706 soru

24,034,484 cevap

328,867 kullanıcı

...