0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,089 puan) tarafından
Kızlar önceki gün post açmıştım kaynanmalarin ne işi olsa yapiyiyorum ama bana gelince hiç bir işimi yapmazlar dün dedim eşim yarın pazar pazar gidecem oda dediki kız kardeşimle beraber gidin dedi o gitmese sende gitme ama kısacık bir yerdi 5 dk bir yere gitmedi işim var dedi  evi süpürecem   kızıma kazak lazımdı k tek başıma gittim  aldım geldim çok zoruma gitti benle gitmemesi  eşim desem boş burda benim dert bilenler  eşim  kaç defa dedim kızım kazak lazim her çarşıya gittiğinde unutum diyir bana da demiyir sende gel gidelim alalım  çok sıkıldım    herşey ailem anlattım  yinede eski yerim döndüm ailemle görüşmüyor şuan sizce haklı miyim görümcem konusunda ailem konusunda ne yapmalıyım ablalarim sizden başka kimsem yok Allah razı olsun hepinizden rabim herseyden önce hayırlı eş versin ಥ⁠‿⁠ಥಥ⁠‿⁠ಥ

3 Cevaplar

0 oy
(1,879 puan) tarafından
Kız kardeşi senin velin mi niye onunla gidiyorsun ki?? Görümcenin işi olabilir ona bişey demiyorum benimde evd eişim varken gitmem yani ama sorun görümcen değil bence tek başına gidemiyor oluşun 
(1,089 puan) tarafından
Hayır abla kesinlikle öyle değil  onlar ne işi olsa koşup yapıyorum o zoruma gitti 5 dk yolla benle gelmedi öyle birşey olsaydı gitip alıp gelmezdim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kac yasındasın kuzum sen
(1,089 puan) tarafından
19 abla
tarafından
Kuzum nıye evlenıyosubzy boyle erken ya ne var bu evlılıkte
(1,089 puan) tarafından
Ailem sebep oldu abla
0 oy
(2,686 puan) tarafından
Bundan sonra sende işlerine koşma olsun bitsin canim yaşin daha kucuk gorecekkkkkk cok sey var hayatta simdiden dert edinme kendine 
(1,089 puan) tarafından
TM abla tşk ederim

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 312 göst.
12 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 1,033 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (26,889 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
+1 oy