0 oy
461 göst.
Diğer kategorisinde (1,437 puan) tarafından
Kizlar aranizda cinsiyyət partisi yapan varmı acaba ?Varsa resim ata bilirmisiniz rica etsem banada fikir olsunn .internetdə çok abartiyorlar

14 Cevaplar

+2 oy
(1,402 puan) tarafından

Bizim gelinimiz ve kuzenimiz balon patlatarak öğrenmeyi çok istemişti. Heves etmişler diyip doktora söyledik. Doktorumuz da doğmamış çocuğa don bicmeyin evladım. Nazar değer bişey olur Allah korusun yapmayın öyle şeyler dedi.Biseye ne çok sevinecez ne çok üzülecez ortada götürecez bu işi dedi. Sonra pat diye söyledi :) doktorumu seviyordum ama çok babacan ve bilgili bir doktordu. O yüzden onemserdim dediklerini. Pişman değilim yani :) abartanlari da anlamıyorum zaten ama abartmadan mütevazı birşeyler yapabilirsin. 

(3,007 puan) tarafından
Cinsiyet kutlamak kadar saçma birşey görmedim ama tabi herkesi kendi iradesi bana okadar gereksiz geliyor ki. Allah'ın emenati için yaptıklarımızi düşününce..
(1,402 puan) tarafından
Evet ben de öyle düşünüyorum katılıyorum size . Mütevazı küçük şeyler neyse de Özellikle baby shower nedir ya? Ben cesaret edemezdim zaten öyle birşeye. Boşa masraf gibi geliyor bana da.
-Reklam-
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Doğum gününü kutlarım hediyesini anı magneti yaparım ama böyle diğer şeyler bana boş masraf geliyor artık 
(1,437 puan) tarafından
İlk çocuğumda yapamadım şimdi 2cide yapmak istiyorumm
0 oy
tarafından
Eşimin doğum gününde öğrendim cinsiyeti supriz doğum günü yapıp ozaman soylemistim
(1,437 puan) tarafından
Ne güzel bir günde :))
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Doktor azizligine uğrayan ben çok istedim ama nasip olmadı Dr pasta uğruna satti beni :D 

(1,270 puan) tarafından
Evet cnm normalde üniversitesi hastanesi özel doktor du ama 1 lira almadan 37 haftaya kadar 2 günde bir muaynemi yaptı sezeryanimi da kendisi yaptı 15 ay önce 350 idi muayenesi şimdi artmıştır
(1,437 puan) tarafından
Ah senin doktor benim ilk doktor kimi uyanikmiş:))
(1,270 puan) tarafından
Hemide ne uyanık Parti'ye vereceğin para ile pasta almış oldun demişti bide

Ama rabbim ondan binlerce kez razı olsun millet muayne ücreti verirken ben den 1 kuruş almadı 1 kezde sıra almayla ugrastirmadi elime 2 günde 1 kontrol yazdı imzaladı kase bastı elime verdi doğuma kadar kaybetme dedi millet 12 13 milyar doğum ücreti verirken ben 1 lira vermedim böyle bir dr a 1 değil bin pasta helal olsun
(1,437 puan) tarafından
Helel olsun canim ben ilk doktorumdan hiç razı kalmadım ama :((
(1,270 puan) tarafından
Ben razıydım bana karşı mahcup tu o yüzden benimle ilgilendi kızımin dogumunu da kendisi yaptırdı kızımın öldüğünü benden sakladı saklatti gözümün içine baka baka kızın cok iyi diyordu ama yalan konuşmuş
0 oy
(11,256 puan) tarafından
Ben yapmıştım çok sade bir şekilde 
(1,437 puan) tarafından
Bende sade bir şekilde istiyorum insallah yaparim
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Cinsiyet partisi değil de baby Shower yapmıştık şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine yapcaz inşallah bakalım 
(1,437 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ablamla kendi atmışsa öyle bir şeyler yaptık ") pasta almış ablam içinede mavi krema koydurmuş kestik pastayı öğrendik iki üç de fotoğraf çektik tamam ") içimizde kalmadı en azından 
(1,437 puan) tarafından
Çok güzel olmuş:))
0 oy
tarafından
Buyuk kızım bu balın patlatmaya cok merak salmıstı teyzelerı sadece soyah buyuk bır balın aldı patlattıp ögrendı
(1,437 puan) tarafından
Benim oğlumda bizden önce patlatır :))
tarafından
Bız bılıoduk kndımız ıcın yapmadık:)
0 oy
(315 puan) tarafından
Ahh ben yapcam da 14 de gittim kesin değil dedi kesinleşir kesinleşmez yapcammm
(1,437 puan) tarafından
İnşallah canım :))
0 oy
(271 puan) tarafından
İlk çocuğuma balon doldurup patlattırdım videoya aldım anı kalsın diye. Başka birşey yapmadık biz :) 
(1,437 puan) tarafından
Çok güzel bence
0 oy
(811 puan) tarafından
Bu partinin kendisi abartı zaten.
0 oy
(5,434 puan) tarafından
Yok doktorum bana sormuştu kağıda yazıp vereyim mi cinsiyet partisi için dedi bende hayır gerek yok siz söyleyin dedim hamilleligim berbat geçti birde parti falan ugrasmaazdim vallahi 
(1,437 puan) tarafından
Benimde ilk hamileligimde hiç bir şey gonlumce olmadı :((bu səfər hər şeyi yapmak istiyorum
0 oy
tarafından

Yaptım sade birsey bebeğime bize anı kalsın diye foto atıyorum 

image

(1,437 puan) tarafından
Ya cokkk tşk ederim cokkk güzel olmuş tam benim istediğim gibi:))
tarafından
Şimdi burdaki bazı malzemelerimle kızımın 1 yaşını kutluyacam atmıyorum ona hatıra kalsın diye saklıyorum:))
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Ben yaptimda resim yok video vardı biz ailecek ufak bişey yaptık doktora kağıda yazdırdım balon aldık eşim patlattı çok mutlu olmuştuk ayyy aklıma geldi şimdi bak duygulandım sjsjsj
(1,437 puan) tarafından
Yaa kıyamam bende yapmayı cokk istiyorum

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 749 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 78 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1kalpde_2can (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 85 göst.
0 oy
11 cevap 246 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,159 soru

24,120,988 cevap

333,469 kullanıcı

...