0 oy
482 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Bir tanidigim var 2018 öldü ben yıllardır hayatımın zorluğundan hiç ilgilenemedim ama aklımdadir hep ekmeğini yedim mezar yerini bilmiyorum bana ölmeden birsey söyledi ben dinlemedim ve haklı çıktı sonra ben geçen yılda kadir gecesinde rüyamda gördüm yine tertemiz gülüyordu çok güzeldi yüzü bende sarıldım ona sen öldün dedim koltukta oturuyordu bende yerde neyse uzun öldü mezar yerini nereden bulabilirim ortak tanıdığımız annesi var onun ölümüne dayanamayıp annesine öldü 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eş dost akraba ne bileyim ortak tanıdık yokmu
(504 puan) tarafından
Ortak arayabilecegim bir annesi vardı hayati dagilmisti çocukları gorusmuyordu annesinden başka kimsesi yoktu anneside acısına dayanamamış ölmüş dediler sonra ben numaraları kaybettim hep benimde hayatım calkantidaydi başka şehirde acaba mezarlıklar müdürlüğüne gitsem soylerlermi
tarafından
Bilmiyorum canim instegramda veya Facebook  da bir tanıdıkta mi yok soyadını biliyorsan
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
Babası yok mu canım ona ulassan bir şekilde 
(504 puan) tarafından
Yok malesef
(879 puan) tarafından
Yaa komsularina sor binasına gidip
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Kuzum ben böyle biliyorum yanlış ta olabilir ama ölü biri ruyana geliysa senden dua bekliyor cuma akşamı takvime göre Perşembe akşamı bı yasin oku ruhuna bağışla Rabbim mekanını cennet eylesin 

0 oy
(4,077 puan) tarafından
Hangi mezarlıkta olduğunu biliyorsa mezarlıkla ilgili görevli falan olması lazım ona sorabilirsin 
(504 puan) tarafından
Yok canım memleketine goturmuslerdir
0 oy
(1,172 puan) tarafından
Rahmet istemiş olabilir canım bir yasin oku ruhu için 
0 oy
(163,453 puan) tarafından
annesini nereye gomduler belki yan yanadir
(504 puan) tarafından
Evet memlekettedir ama merkezdemi köydemi onu bilmiyorum
0 oy
tarafından
Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama bazı şehirlerin mezar yeri arama uygulamaları kioksları oluyor e devletten bakabilirsin veya Google üzerinden baktın mı nasıl olduğunu gösterir sana şehir ismini yazarak aradığında 
(504 puan) tarafından
Ona bir bakayım varmi teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hangi şejirdesiniz yada o ölen kişi nereli belediyeye sorarsan kayıt vardır mutlaka 
0 oy
(6,960 puan) tarafından
Olduğun yerde tahmini olarak  bu mezarlıkta diyorsan oranın görevlileri vardır sana kaç yılında  vefat ettiğini sorar birde adı soyadı sistemden bakıyorlar eliyle koymuş gibi buluyorlar eğer merkezdeysen müsait bı zamanda ordaki mezarlıklara ugrarsin yada koydeysen yine aynı şekil yaparsın 
(504 puan) tarafından
Ben başka şehirdeyim onun mezarida köye gömmüşler artı öyle bulacağım
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Şehir merkezi yerine defnedildiyse ölenlerin yıla göre gomuyorlar 2018 yılında gomulenler bir bolgede olurlar zaten mezar bekçisi olur ona sorun gösterir sizde isimlerine bakarsınız 

Bizim burda o şekilde merkezdeki mezarlık dedemi aramaya gitmiştik adam o yılda buraya gömdük demişlerdi ama bulamadık taşı silinmiş bizimkinin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 671 göst.
13 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 169 göst.
0 oy
8 cevap 296 göst.
1 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 2,270 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu