0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hanımlar online diyet yapanınız var mı? Tek başıma başladım diyetler çöp oluyor Bi destek alsam iyi olacak gibi ama özel hastanelerde hiç sormadın devlette de ne kadr verim alırım bilemiyorm bide sürkli gidenilecegm yakın Bi hastane yok online da Bi bayan buldm ama iyi gider mi online bilemedim 

6 Cevaplar

0 oy
(4,034 puan) tarafından
Benim arkadaş yazmıştı bana. Kendisi diyetisyen online yazıyordu işte ben de ona hediye almıştım o yüzden fiyatlardan haberim yok.bayagi faydalı oldu bebeklerden dolayı saatlere uyamadim bıraktım ama devam ettiğim sürece göbek gitmişti. Benim kilo ve fizik problemim yok sadece göbek vardı onu da vermesi çok zor ama o kadar diyet bile bayağı fayda etmisti
tarafından
Bende artk göbegim çok rahatsız ediyor bazen bakıyorum artk ogluma 6 aylık hamileyken o kadr belki yoktu
(4,034 puan) tarafından
Şeker ve ekmek yemekle iyice coşuyor. Kendi başına diyet yapınca ipin ucu kaçıyor kaçamakların sayısı artıyor ve saçma sapan bir zamanda aç hissedip tekrar yemeğe saldırıyorsun. Ama diyetiseyene uyunca hiç aç kalmıyorsun. Bana ara öğüne sütlü kahve ve meyve koymuştu ikisi bı arada nasıl güzel gidiyordu ne yiyeceğin belli ve tam acıkma zamanında yiyince tatlı geliyor insana
tarafından
Evt aynen ya destek olmadı mı ansızın Bi bakıyorum yemege saldırıyorm
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ben ben ben online yapıyorum mm 25. Günüm ve 73 kg dan 67 ye düştüm. Diyetisyenim çok iyi özenle seçtim zaten uzman diyetisyen... Fiyatlarında çok uygun ayrıc verdiği listeler saçma sapan değil tamamen evime göre. Hatta liste verdiğinde alışverişe çıkamma bile gerek kalmadı her şey evde vardı. Bazı diyetisyenler çok abartıyor
(2,743 puan) tarafından
Kaç kilo ile başladın kilo çok olunca hızlı gidiyor
(695 puan) tarafından
94le canım
tarafından
Ya bişi soracm günlük ögğn kontrolüde yapıyormu bana şey dedi 2 haftada bir görüntülü görüşme ama bunu sormadım yapıyor mu günlük kontrol acaba
(2,743 puan) tarafından
Ben yazıyorum, mesela cozuttuğumda hemen ne yedim ne içtim söylüyorum bana telafi listesi hazırlıyor. Zaten çoğunda listeye uyduğum için atmaya gerek kalmıyor
tarafından
Hm anladım tşk ederm
0 oy
tarafından
Valla canım ha yüzyüze görüşmüşsün ha online bence işe yarar yani 
tarafından
Aynen oda dogru ama kararsız kaldım uyumasam devm etmem die çekiniyorum
tarafından
Valla kuzum ben o kadar yemeyi seven insanım 1 aydır doktorun verdiği listenin dışına hiç çıkmadım ben yaptıysam herkes yapabilir bence hahaha
tarafından
:))) neyse bakaym herhalde bende başlicam Bi destek almak iyi gelecek gibi
0 oy
(189 puan) tarafından
Kuzenim diyetisyen. O da yapıyor. Danışanları çok memnun. 
tarafından
İsmini ögrenebilirmiym
(189 puan) tarafından
DYT. BETÜL AKÇAKAYA
tarafından
Tm tşk ederm :)
0 oy
(11,501 puan) tarafından
Ben 2 yıl önce devlet Hastanesi'ne gitmistim 16 kilo vermiştim uyabilirsen listene diyetine güzel verim alırsın 
tarafından
Bakaym bende Bi tşk ederm
0 oy
(693 puan) tarafından
Ben diyetisyensiz 21 kilo verdim. Ve kolay verebilen bir bünyeye sahip değilim. Çok sık tatlı krizlerine giren biriyim. :) Velhasıl bana gel canım, gitsin kilolalar :D
tarafından
Bi hayır yapta anlat kız :))  bende aslında hemn verip alan Bi bünyeye sahibim
(693 puan) tarafından
Canlar Dukan içeceği ve aralıklı orucu yapın akşam yemeğinden sonra katı besinler tüketmemeye dikkat edin. Araya kabak diyeti koyun. Ekmeği falan kesin yulaf tüketin. Birde metabolizmanızın çalışma hızı önemli. Dukan içeceği, Türk kahvesi ve en az 2 lt su içmek benim metabolizmamı hızlandırmıştı. Ve en önemlisi açlık hissettiğinizde kendinize şunu telkin edin " evet şuan açlık hissediyorum ve zayıflıyorum" :) açlık hissi geldi an vucüdunuz kalori yakıyor demektir :) kilo verdikçe gençleştiğinizi, giydiğiniz kıyafetlerin yakıştığı bilin.
(693 puan) tarafından
Canlar Dukan içeceği ve aralıklı orucu yapın akşam yemeğinden sonra katı besinler tüketmemeye dikkat edin. Araya kabak diyeti koyun. Ekmeği falan kesin yulaf tüketin. Birde metabolizmanızın çalışma hızı önemli. Dukan içeceği, Türk kahvesi ve en az 2 lt su içmek benim metabolizmamı hızlandırmıştı. Ve en önemlisi açlık hissettiğinizde kendinize şunu telkin edin " evet şuan açlık hissediyorum ve zayıflıyorum" :) açlık hissi geldi an vucüdunuz kalori yakıyor demektir :) kilo verdikçe gençleştiğinizi, giydiğiniz kıyafetlerin yakıştığı bilin. 88 kilo ile doğuma girdim şuan 67 kiloyum. Hedef 65 :)
tarafından
Ay benmds oglum 2.5 yaşında dogum 83 le falan girdim snra zaten Bi çogu geri gitti ama şimdi kaldım 71 de düşemiyorm :) yani evlenmeden önce hep 60 65 arasydım ama çocuk olunca aldm ve gitmiyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 128 göst.
6 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kumsal1 (3,460 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
3 cevap 235 göst.
19 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde aycayurtsever78 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dyt.sevcan (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,414 soru

24,168,957 cevap

335,767 kullanıcı

...