0 oy
562 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,143 puan) tarafından
Normal anne keki yapmıştım altı üstü kızarmıştı pişmiştir diye çıkardım uzunca bir süre de dışarda kaldı hiç bakmadım bile şimdi ortasından bir dilim alayım dedim kenarlar güzel pişmiş ama ortasının altında yarım santim kadar hamur kalmış tekrar fırına atsam bir şey olur mu?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
150 derece de yavaş yavaş pişir 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım ya ben hep çatalla kontrol ediyorum pişmiş mi diye kurdanlada bakabilirsin 
0 oy
(236 puan) tarafından
Soğuduktan sonra kabarmaz artık ama belki çiğ olan yeri pişer 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Alt ayarı aç 170de pişir biraz daha
0 oy
(7,789 puan) tarafından
Benimde başına geldi tekrar attım ama üstü taş gibi sertleşti. Seninki nasıl olur bilemem
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Şimdiye çare bilmiyorumda keke ya kürdan yada bıçak sokarak içinin piştiğini kontrol et canım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 609 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 550 göst.
18 Ocak 2023 Diğer kategorisinde clk38 (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 3,818 göst.
18 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Maviş annesi (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 737 göst.
19 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,470,526 soru

24,086,926 cevap

331,553 kullanıcı

...