+1 oy
240 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Merhaba kızlar eşimin işi gereği 1 senedir şehir dışındayız evimiz İzmir'de 1 senede 3 kez gittim annemlerde kuzenlerim teyzemler orda ben gittiğimde 15 gün kaldım diğerinde 1 ay hiç bir kötülüğüm olmayan kuzenlerim benimle mesafeli olmuş anlamadım gitti zaten koca bir sene bir kez bile aramadilar oraya gidince de birisi bir kez çağırdı giderleri sadece toplumda bir araya geldik ben benden büyük olan kuzenimi bayramda özel günde aradığım halde sadece çok nadiren mesajla konuştuk diyeceğim o ki benim onlardan farkım hepimizin yaşam şartları maddi olarak hemen aynı sadece ben biraz daha gezen harcama yapan paraya önem vermeyen birisiyim onlarin bir kaç kez arkamdan bu kadar harcama nasıl yapıyor herşey pahalı vb laflar duydum 

Kuzenlerime ben buradayken buyrun gelin dememe rağmen oralı olmadılar ki misafir çok severim asla gözümü dar etmem neden bu mesafe neden bu soğukluk bilmiyorum zaten kuzen olarak 4 kişiyiz İzmir'de neden bana karşı bu tavır anlamış değilim üzülüyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Neden üzülüyorsun? Hersey ve herkes bir yere kadar. Ne kader iyi de anlassan sevsen ölsen de kuzen sonuçta akraba yani akbaba. Bunları yaşayacaktin eninde sonunda 
-Reklam-
0 oy
(3,026 puan) tarafından
Ben sana birşey diyimmi seni dusunmeyeni sana değer vermeyene arama sorma. Çünkü tek taraflı olacak birşey değil böyle üzülme canları öyle istiyor demekki 
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Boşver kuzen de olsa hasetlik fesat olan insandan uzak dur yararina
0 oy
(3,857 puan) tarafından
Benim küzenlerim aynısını yaparlar. Eskiden üzerime alınır nerde kırdım diye düşünürdüm. Artık kıskandıklarını düşünüyorum
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Ayni durum bizde de var hala soğuk ve arkandan konuşurlarsa pek muhatap olma.
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Kıskanıyorlar bence .Hiç oralı olma sen yaklaşmaya çalıştıkça kendilerini bişey sanırlar .Oysa senin adına rahat yaşıyor diye sevinmeleri lazım
0 oy
tarafından
Kız ne uzuluyosn daha iyi boşver uzak olsunlar

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 38 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,251 göst.
24 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.
15 Ekim 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (380 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,265 soru

24,180,963 cevap

336,324 kullanıcı

...