0 oy
301 göst.
Diğer kategorisinde (1,181 puan) tarafından
Oğlum bezi bırakalı 6-7 ay oluyor. Bu süreçte biiz çok zorlamadı alıştı geceleri de alıştı yapmıyordu altına. Arada kaçırdığı oluyordu memlekete falan gittiğimizfe vs ama genel olarak geceleride sık sık alt ıslatan bir çocuk değildi. Ne olduysa 2-3 haftadır her gece ıslatıyor. Kaldırıyoruz yaptırıyoruz falan ama illaki kaçıeıyor istisnasız her gece. Napsak bilemedik bu durumu yaşayan tecrübeli anneler var mı 

11 Cevaplar

0 oy
(16,783 puan) tarafından
Usutmus olabilir uyumadan önce çise götürün mutlaka 
-Reklam-
0 oy
(53,863 puan) tarafından
usutuyor mu ki ayaklarini falan yada belini
0 oy
(163,336 puan) tarafından
ayagini falanmi usuttu 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Usutmustur canım benim bi idrar tahlili yaptır yatırabilirsen yoksa ayaklarını belini sıcak tut bir kaç gün geçer inşallah 
0 oy
(18,465 puan) tarafından
Havalar soğudu ondan canım erkeklerin kasları kızlara göre daha geç gelişiyor bemim oğlum da aynu şekil 6 7 ay oldu öğretili ama havalar sogudugundan beri tuvalete kaldırmama rağmen sabaha karşı tekrar yapıyor altına 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Benimkide dün kaçırdı hiç yapmazdı belki üşümüstur gece dedi annem 
0 oy
(1,243 puan) tarafından
2 3 hafta öncesinde onu huzursuz eden bişey olmuş olabilir. Ya da korkmuş olabilir. Bunu çözersen alt kaçırma olayı da düzelir bence
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Sonradan başlayan alt ıslatmaları muayene gerektirebilir önce bir doktora götürün
0 oy
tarafından
Enfeksiyon yada psikolojik olabilir. 
0 oy
(439 puan) tarafından
Ben oğlum bir buçuk yaşındayken kendiliğinden bezi bıraktı kendi etti çişini. Bez baglamadigim zaman geceleri kaldırıp çise gotrdum bez bagladigim zaman da etmiyordu canım sen geceleri çise kaldır iki saatte 3 saatte bir çise gotur alışır 
0 oy
tarafından
Cok video izlemek, gazli icecek icmek,korkmak,birinin bağırması tetikler

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 525 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
23 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,272 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
21 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (134 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,958 soru

24,066,035 cevap

330,372 kullanıcı

...