0 oy
1,449 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar lütfen beni yanlış anlamayın. 2 aylık kızım var. Takdir edersiniz ki yalnız bırakıp bir iş yapamıyorum. Eşimle birlikteliğimiz mecbur onun yanında oluyor ama ne bileyim kendimi günaha giriyormuşum gibi hissediyorum. Böyle durumda napılır onu da bilmiyorum..

BEBEK UYURKENN!! YANLIŞ ANLAŞILMASIN 

27 Cevaplar

+4 oy
tarafından
4 aylik benim oğlumda ilk zaman bizde oyle bi hataya düştük malesef. Sonra içim cok huzursuz oldu. Hata dememin sebebi bu. 

Canım öyle anlarda melekler bile odadan çıkar denir. O yüzden yanında yapmamiz uygun degil diye düşünüyorum. Ayri odalarda olmak daha uygun. Aglarsa sesini duyuyorum zatrn. İnşallah yanında yapmamaya dikkat et 
tarafından
Keşke herkes sizin gibi güzel bir dille söyleseydi. Teşekkür ederim :)
tarafından
Benimde çok içime sinmiyordu. Mecbur kalıyorum diyordum ama düşününce baska isler icin yalnız bırakıyorum.
Rica ederim canım benim.
-Reklam-
+3 oy
tarafından

Evi sobalı olanın gözü yaşlı:ermm:

Valla ne düşünürseniz düşünün kışın tek ısınan oda orası ee zaten kış günü haftada bir anca oluyo o da mecbur çocukların olduğu odada oluyor Öyle çocukları etkileyecek ses mes te olmuyor :angel: benim bu sene iki çocuk var biri 4 yaşında biri 5 aylık ben napim siz söyleyin 

Vallahi 24 yaşındayım 5 senedir evliyim hadi ben daha birgün ne annemi ne babamı duymadım biz 5 kardeş anne baba aynı odada kalırdık ev sobalı diye herkes hunharca sevismiyor:D

tarafından
Evet hunharca sevişmiyoz :)) millet yanlış anlıyor yav napim çocuğu yanii
(6,396 puan) tarafından
Moralim o kadar bozuktu ki kahkaha attim ☺☺
tarafından
☺☺☺❤❤❤❤
(1,974 puan) tarafından
Ayn. Ck hakslisn kız:)++++
+1 oy
(2,704 puan) tarafından

Bır sene boyunca ılıskı yaşamayan gruptan ayrıldı ahahahah:D

(7,746 puan) tarafından
Neden bir sene kiz
(2,704 puan) tarafından
Ay ne bıleyım hamıleyken eşim korkuyordu coxuga bişi olr diye doğumdan sonrada ben korktum biraz zorlandm öyle baya uzadı ara:)
(7,746 puan) tarafından
Baya uzun süre ya :)
0 oy
(163,349 puan) tarafından
zor bi soru bilemedim ki kiz
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Niye yalnız bırakmıyorsun canım çocuk uyumuyo mu çok yanlış yapıyorsun tabiki. Uyuyunca yap yanında da yapma ayrıca başka odada yap..
tarafından
Ay Cook teşekkür ederim kızım şuan 8 aylık tuvalete gitmeyi çok sever o tarafta sıkıntımız yok çok şükür önümüzdeki yaz bırakacağım bezi tam detaylı anlata bilir misin nasıl bir konuşma falan yapıyorsun sadece bir kez mi kaynimin kızı 5 yaşında halen altı bezli çıkarınca altına yapar onada deneriz
tarafından
Benim ve eşimin insta yok kizlar:/
tarafından
Dediğin sayfaya bakıyorum hemen canım.  Ben baslarda bilinçsiz yapıyormuşum aslında sonra bir yerde gördüm sorunları daha sonra anlatmaya başladım başta çok seviyorum seni vs boş şeyler konuşuyordum:D
tarafından
Olmasına gerek yok kuzum içinden geldiği gibi konuşabilirsin her anne ve bebek arasındaki iletişim farklıdır sonuçta
(1,243 puan) tarafından
5 yaşındaki yeğeninin muhtemelen travmaya bağlı alt kaçırması var. Anne babası hangisi daha yakınsa kızına o konuşsun dinlesin ama zorlamasın. Bebekleriyle oynarken annesi de otursun yanına wc yapsın kartondan bebeğe a atuvaleti gelmiş hadi yaptıralım desin sonra aa yapmadı altına yaptı sanırım sence neden altına yapmış olabilir bebek desin. Kendini bebekle anlatabilir belki. Ama asla kızmasın tepki göstermeden dinlesin sabırla. Travma sebebini bu şekilde öğrendikten sonra çözümü çok kolay olucaktır
0 oy
tarafından
Bende kızımı uyutup başka yere geçiyorum ama o aylıkken mecbur uyunca yapıyorduk şimdi 14 aylık yapmıyoruz yanında
tarafından
Tabi canım zaten bilinci falan yerine gelince ben yanında eşime bile yaklaşmam ama daha küçük benimki buna rağmen aklıma takıldı işte sormak istedim
tarafından
Yok canım bişey olmaz inşallah ya böyle edepli gacılara hayranım
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Ben kadın psikolog dinlemiştim çocuklar uyusa bile eşinizle birlikte olmayın onlar hisseder neler olduğunu die 25 aylık kızımın yanında hiç olmadı daha 
0 oy
tarafından
Uyanıkken gözlerinin önünde yapmıyorsanız normal 
tarafından
Yok canım o kadar da değil. Zaten sürekli ağlıyor kızım. Hatta bir kez daha post açmıştım burda. Ne zaman eşimin yanında olsam ağlıyor sanki anlıyor diye :))
0 oy
(439 puan) tarafından
Geceler torbayami girdi kız.... biz çocuğu uyuttukmu gece... Yatağımiza gidip koklasiriz :)))))
tarafından
Geceyi diyorum kız zaten :)) gündüz mümkünatı yok zaten. Eşime de haftada bir vakit ayılabiliyorım zaten :)))
(439 puan) tarafından
Sorun yok ozmn yapın bol bol:))))))
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Çocuğu karşına koyupta o bakarken yapmıyorsundur herhalde canım bi şey olmaz mecbur yanında olacak uyuduktan sonra bir şey olmaz 
tarafından
Yok canım tövbe. Öyle şey olur mu hiçç
0 oy
(53,889 puan) tarafından
uyanıkken mi yapıyor sunuz
(53,889 puan) tarafından
☺️☺️☺️uslu uslu yapsin herkes☺️
(7,035 puan) tarafından
Sjsjsjs vala uslu olunmuyor o dadkika ikbal ahahahab
(53,889 puan) tarafından
sessiz olun aaa☺️☺️☺️
(3,555 puan) tarafından
İkbaliiiim Ecem Linam da Eloşumu takip ediyor Bazada bizimle yatıyor görsen bi yayılıyor görende çocuk odası kocişimle benim bizim oda hanımefendinin der :D Oğluşta bizimle yatıyor 4 kişi bazadayız :D anne yanı yatağında paşam :D
(53,889 puan) tarafından
kiz dogurdun mu sen hayirli saglikli olsun gozunuz aydin canim benim❤️❤️❤️❤️
az once elayi wc goturdum uyuyo saniyorum kucakta yerine koydum yatirirmyatirmaZ kalkti yorganini bazaya firlatti tırmandı cikti ortamizda yine ☺️☺️☺️
0 oy
(427 puan) tarafından
Suan sorun olacağını sanmıyorum canim 10 aylıktan sonra odani ayir bence
0 oy
tarafından
Uyuduktan sonra sıkıntı olacağını sanmıyorum . Ama biraz büyüdüğü zaman dikkat etmelisiniz . Ben tedirgin oluyordum kayonvalidem ile birlikte yaşarken başka odada yoktu kızımı katacak mecbur yapıyorduk kızım 3 5 aylıkken o iş sırasında uyandığı zaman çok utanıyordum . 
tarafından
Benimki uyanmıyor ama böyle mızıranıyor uyurken o iş esnasında napıcamı bilmiyorum. Dediğiniz gibi çok utanıyorum
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Kuzum kenidnizin olduğu odaya yakın bir oda da uyut başka odaya geç sesi gelir ilaki merak etme bişi olmaz hepimizin hayatında olan bir durum ve çoğumuz öyle yapıyoruz için rahat edecekse yanından ayrılmadan ayatel Kürsi oku içini ferah tut beliki ilk bebeğin ve yeni anne olmuşsun zamanla alışırsın 
tarafından
Evet ilk bebeğim. Annemin de 2 yaşında oğlu var ama ben ondan ne böyle bir şey duydum ne de  gördüm. Bir bilgim yok yakınlarıma sormaya sa çekiniyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için
(7,035 puan) tarafından
Rica ederim cnm bir sorunun olursa yaz bizde elimizden geldiğince cevaplarız canım dediğim gibi başka odaya brak beşiğinde yatsın sizde artık neresi müsait ise orda yaparsınız  sonra geçersiniz yanına kormma bişi olmaz :)
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Sorunu düzenle kuzu uyurken diye belirt yoksa eleştiri alabilirsin. 
tarafından
Aldım bacım alacağımı :))
0 oy
(8,694 puan) tarafından
Uyanma ihtimalini göz önünde bulundurarak aynı odada olmuyoruz. Fırsat olmuyorsa da yapmıyoruz yani çok mühim bişey değil. 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
2aylik çok küçük zaten bişey almaz ama sen rahat edemiyorsun bebeğininiz uyunca haladin işinizi biz eşimle çocuk odasında yatarız 3bebegim var ama eşimle yatak odamıza geçeriz işimiz bitince çocuk odasına tkerar geliriz uyumaya 
0 oy
tarafından
Cemrenın anasına artı alırım derken linç yeme şoku ahshshshs abartı tepkı vermısler uyuyosa nolcak psıkologu yıyım onlara uysak cocugu yere degdırmeden tasımamız lazım olmuyo işte yanı 
0 oy
(563 puan) tarafından
Bence uyusa da ayrı odada olmalı yakın Bi odada ne bileyim sonra alışkanlık haline gelir falan 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Başka bir odaya güvenli bir yere yatır uyuyunca biz oğlum bebekken öyle yapardık.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve... (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,353 soru

24,071,135 cevap

330,661 kullanıcı

...