0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde (481 puan) tarafından
Kızlar öncelikle ciddi olan konuyu sorayım diğeri meraktı çünkü; 

Az once gelişti yatağa  uzandım baktım karnım bi tuhaf duruyor eciş bücüş tshirtü actım megerse hamile esofmanini ters giymisim ( bugünkü  temizlik faciasından  sonra :/ ) yani yumuşak lastikli kismi arkaya gelmis beli sıkmış. Bildiginiz iz olmus ve bebek alttan ustten fırtlamıs 2 taraftan sivrelmis şekilsiz bir şekilde. Acaba birşey olmuş  mudur? Biyeri sıkısmış mıdır bebeğin Allah korusun kaç  dkdır oyleydi hic bilmiyorum.farketmemisim. actım hemen, düzeldi bir sure sonra. 

Ikincisi de hamilelik cizgisi benim gibi olan var mi ya? Aşağıdan göbek deligine kadar olan kısmı ayri biyerde göbek deliğinden  üste doğru uzayan kısım ayri bi yerde tek bir cizgi gibi birlesmiyor yani y*muk bildiginiz 

5 Cevaplar

0 oy
(53,952 puan) tarafından
kiz alemsin lastik o denli sıkacak olsa once senin canini acitir bebege zarar vermez 

ikinciyi bilmiyorum hic incelememistim
(481 puan) tarafından
Cocugu alttan ustten cikmis gorunce bi korktum ya allien dogurcam sandim tovbeler olsun :) bak dusununce ne kadar mantikli soyledigin konu cocuk  olunca neden boyle oluyoruz yaa :D
(53,952 puan) tarafından
altta belinde kemikler yokmu ordan sıkmaz ☺️ seye döndü bu dondurma yersem bebek usur mu☺️
(481 puan) tarafından
Ben de o postlara düşücem di mi püü ay resmen utandim su an :D :D
(277 puan) tarafından
Bende ilk hamileligimde gittim kese göründü kalp atışını dinledim dr hersey yolunda dedi eminmisiniz hiç tekmelemiyor dedim :))) müsadere ette bi ayakları bacakları oluşsun annesi dedi nasıl utanmistim:))
(53,952 puan) tarafından
olsun hersey bebis icin☺️☺️ daha dur doğunca basliyo serüven en rahat zamanin sen nereye bebek oraya sen ne yersen oda onu yiyo dogunca yok emmesi yok alti yok gazi büyüyecek istedigi yere gidecek ☺️
(53,952 puan) tarafından
hazal bebek cok güldüm ya☺️☺️☺️
(277 puan) tarafından
Her yerde söylemiyorum ablamlara anlattım 40 dk güldüler  :))
(53,952 puan) tarafından
güzel anılar bunlar ☺️ benimde kizim sabahliyodu hic uyumuyodu gaz damlasi ne duysak alıyoduk metsil almıştık oda uyku yapmış anlamadim gece hic uyanmadan uyudu sabah basina oturup aglamistim bakamiyorum bisey mi oldu anlamadim diye ☺️☺️☺️
(481 puan) tarafından
Afghsdhsj ya yicem simdi ikimizi hazal sen bensin :D 40 dk ne be vicdansizlar :D :D
(481 puan) tarafından
Ikbal sende de varmis azcik evham quenn'lik :)
(277 puan) tarafından
Sorma kız susam bile deyil ne tekmesi dediler ama olsun ya insan özlüyor o günlerini valla ya hersey zamaninda güzeldi susam dediğim bebem 19 aylik oldu bile küçük adamım benim
(53,952 puan) tarafından
ya ben cok pimpirikliyim kusuyodu uykusundada reflusu rahat vermiyodu basinda bekliyodum
(277 puan) tarafından
Metsil neki benim ufakliga versekte 1 gece uyusam bana 1 sene yeter    :))
(53,952 puan) tarafından
Allah acılarını gostermesin susam oluyo fındık portakal derken aşkla büyüyorlar
(481 puan) tarafından
1 ay sonra ben  :/ uf hic hazir degilim cok evhamliyim ben
(277 puan) tarafından
Ah canım nasıl korkmaz insan ozamanlar insan istemsizce bile uykusuz kalıyordu kim bakmamistirki nefes aliyormu diye
-Reklam-
0 oy
(277 puan) tarafından
Allah affetsin çok güldürdün beni kız firtlamis ne :)) bisey olmaz allahin izniyle korkma .
(481 puan) tarafından
Yaa bak simdi ben de guldum bi :D :D niye boyle dusundum cidden ya
0 oy
(638 puan) tarafından
Ayy kıyamam onlar su dolu kesedeler bişey olmaz inşallah göbek çizgisi bendede oldu doğum yapalı 3 ay oldu yeni gitti
0 oy
(2,143 puan) tarafından
Bebeği koruyan bir sürü katman var içinde olduğu sıvısı var bir şey olmamıştır merak etme bir şey olacak kadar şiddetli sıksa senin canın acır önce seni geçip bebeğe gider yani. Çizgiye gelirsek de benimki de öyleydi hiç takılmadım bile 2 ay sonra da yok oldu zaten 
0 oy
(14,856 puan) tarafından

Korkma canım bisi olmaz bebek çok korunaklı bi yerde sıkıntı olsa ilk senin canın yanar

2. Soruna gelecek olursak da olur öyle ona takilma benim de öyleydi  :)

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 289 göst.
6 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (301 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 114 göst.
0 oy
13 cevap 486 göst.

Kategoriler

1,470,854 soru