0 oy
645 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sabahtir geçim sıkıntısı yüzünden moral diye birşey kalmadı bizde bı hayli canımız skkin maddi sorunlar yaşıyoruz yanı sıra oğlum huysuz durmuyor uyumuyor özel hayat yok oğlum sorun çıkarınca eşimle birbirmize giriyoruz 3 buçuk yaşında sabah 8 de krese götürüyorum 3 saat kalıyor bende kapıda 3 saat bekliyorum alışma süreci için bı hayli yorgun oluyorum evin işiydi temizliği yemekti vs bilirsiniz oğlum durmaz bı yandan gündüz 1 saat kadar uyur 1 2 gibi uyanır dışarı çıkarırım gezidiririm sokakta oynar başında beklerim yine gece olur gözlerinin içine bakarız uyusun biraz vakit geçirelim diye su saat olmuş halen uyumadi eşim birşey diyor ben birşey diyorum birbirimize giriyoruz iyice uzaklaştık birbirimizden soğumaya gıcık almaya başladık ben tükendim uykusuz yorgun hertarafim agriir bı vaziyete yatağa atıyorum kendimi hicbirseye adapte değilim çöküş yaşıyorum iyi değilim napacagimi bilmiyorum içimi dökmek istedim. Okuyanlara teşekkür ederim 

12 Cevaplar

+1 oy
(7,977 puan) tarafından
Aaaaaa  bu bennn 
tarafından
Napicaz kız böyle valla şaştım kaldım
-Reklam-
+1 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne vakit ayirmasi kız biz yataklari ayirdik kiz 2 bucuk yasinda hala yariyiz ayda bir iki oluyosa oluyo yoksa oda yok 
(53,946 puan) tarafından
ne kadar da biz☺️
(7,470 puan) tarafından
Gel sarilalim kader arkadasim :))
(53,946 puan) tarafından
gel canım benim gel ☺️
(7,470 puan) tarafından
Geldim geldim :))
(6,288 puan) tarafından
Ciddi misin kız ne olursa olsun yatak ayırmayın ya ://
(7,470 puan) tarafından
Uyuyamiyorum diyip yan odaya geçti şimdi kizimi kendi odasina alistirdim ben de onunla odasindayim herifte bizim odaya gecti yine ayriyiz ve ben çok alistim gitmek gelmiyor içimden
0 oy
(7,135 puan) tarafından
Benim de oğlum 3 yaşında ve aşırı yaramaz yani uyku dısında 5 dakika oturmuyor uylu dedigim de sabah 8 de kalkar saat 3 4 gibi yatıp bir saat uyur ve şuanda olduğu gibi hiç uyumaz. Eşim de erken kalkıyor işe zaten geç geldi yattı uyudu. Bir saat yüzünü ya gördüm ya görmedim en azından oglan uyuyor olsaydı yine rahat ederdik birbirimize hiç zaman ayrılamaz olduk 
tarafından
Bizde öyleyiz kuzum vallahi artık sorun büyümeye başlayıp bizi birbirimize düşman ediyor Sanki tek çocukla perişan olduk vallahi
0 oy
(68 puan) tarafından
Bizim cocukda uyumuyor malesef ne gecem belli ne gündüzüm belli eşim ortağı şehir dışına gittiği için iş yerinde kaldı bugün eve geldi telefonları hiç susmadı işle alakalı ben yemek hazırladım yedik ben uyumuşum diyor eve sizin için geliyorum sen uyuyorsun benimle niye vakit gecirmiyorsun
tarafından
Sorma adam ayda yılda bir yanıma yanaşır şansa her yerim ağrımaya başlar
(68 puan) tarafından
İnsan çok yoruluyor ama bir yerde onlarda vakit ayirmamiz gerekiyor
0 oy
(53,946 puan) tarafından
bunu yaşamayan yoktur canim bizde asker arkadaşı gibiyiz bak bu hafta gececi kizim uyuyup Dalana kadar o ise gidiyo millet iki gunde birden bahsediyo☺️
tarafından
Valla bilmiyorum artık 2018 den sonraji tüm çocuklar böyle tek çocukla perişan olduk vallahi
(53,946 puan) tarafından
2018 li benimkide ☺️☺️☺️
0 oy
(1,193 puan) tarafından
telefon bagimlisi oldu verinn elime basıp duruyum  diye agliyor vermeyince ve elinden alinca verin diye nasil agladi tekrar salona gelip oyuncaklarla oynadik simdi zorla uyuttum 
tarafından
5 6 çocuklu aileler böyle zorlanmıyor ya çevremde görüyorum tek çocukla niye bunları yaşıyoruz anlamıyorum fazlasıyla üstüne düşüp ilgileniyoruz da anlamadım gitti
(1,193 puan) tarafından
bnde anlam veremem ortaliga atiyorlar cocuklar bnde benimkine yapmadigim sey kalmiyor burnumdan getiriyor 17 aylik simdiden gucum yetmiyor
tarafından
Evet öyle malesef gözümle görüyorum sokakta kosusturuyorlar ellerinde bi tane Suriye ekmeğine sürülmüş salça akşama kadar oynuyorlar
(1,193 puan) tarafından
yani oda yapi meselesi mi anlamadim
0 oy
(2,272 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında yemesi de uykusuda düzgün değil. Her uyku öncesi bağırmalar çağırmalar ve ağlamalar. Bir de sizde nasıl bilmiyorum ama kızım oyunlarıyla hiç oynamıyor nerdeyse. Mesela salondayız uzanıyoruz tv de çizgi filmde açık. Yerler ful oyuncak. Kızım üzerimize çıkıyor.üzerimizde zıplıyor. Yani bunu saatlerce yapıyor. Sonra azarı yiyor. Sadeve eline telefon verince sakinleşiyor. Onun dışında maşallah nefes aldırmıyor... Eşimle de ayda 1 oluyor :)
tarafından
Çoğu zaman bizde de öyle işte bazen oynar uysal davranır nazende üstümüze atlar ısırır dövmeye çalışır
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Gündüz uykusunu kes bence yoksa rahat vermeyecek gibi en azından gündüz uyumaz ise gece erkenden uyur 
tarafından
Denedim cnm hemde çok denedim uyutmuyorum mesela saat 6 7 gibi ayakta bile olsa uykuya dalıyor uyanmiyor uyansada kıyameti koparıyor
0 oy
(5,370 puan) tarafından
Bence oğlunun öğlen uykularını kes artık. Uyku çok geldiği için uyumuyor olabilir
tarafından
Çok denedik cnm o saate uyutmuyorum saat 6 7gibi uykuya dalıyor saat 8 9 gibi uyanıp daha geç yatıyor bu sefer
0 oy
tarafından
Canım sende gündüz uyutma biraz da yor akşamdan uyur kalır 
tarafından
Cnm o saate uyutmasam 6 7 gibi uykuya dalıyor o saate uyursa sabaha kalıyoruz bu sefer
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Gündüz uyutma çocuğu daha erken yatar
tarafından
Cnm uyutmasam bile bı bakmışım uykuya dalmış
0 oy
(1,558 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sanki bizimde aramizi kizim bozdu gibi birsey oluypr çünkü 10 aydir evliliğimde yıkıntılar var
tarafından
Onlara kizamadigimiz için eşlerimizle birbirimize catiyoruz
(1,558 puan) tarafından
Malesef öyle sinirimizi birbirimizden cikariyoruz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 647 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 413 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 738 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,809 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,402 soru

24,085,421 cevap

331,441 kullanıcı

...