0 oy
373 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya sinir oldum az önce ya ben çocuğuma ne alsam eltimin oğlu çalıp duruyor bı arabası vardı kaç gündür arıyorum eltime diyorum özgürun oyuncakları yukarda varsa gönder istiyor yemin ediyor bende oyuncak yok isterseb gel eve bak diyor ne alsam arkamı döndüğümde kayboluyor oğlu evime girip alıyor vermiyorlar oğlumun oyuncaklarinj kırıp çöpe atıyorlar sanırım çünkü 1 çuval dolusu oyuncaktan 1 araba bile görünmüyor ortalıkta kaç defa uyardım çocuğu ayrı annesini ayrı bizim yukarıda oturuyorlar mesafem var gidip gelmiyorum tabiki çocuğumun oyncagini istiyecegim ama ne yaparsam yapım anlamiyorlsr alma diyorum annem kızmaz ki diyor bana ya ben oğluma ne alsam hırsından kiskancligindan ya kırıyor yada çalıp saklıyorlar annesiyle birlikte sinirden içim şişti ya 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha sert şekilde mi uyarı gerekiyor acaba. En basiti kul hakkı bu. 
tarafından
Yüzsüz ki kavgada ettim laf ta vurdum boş tekme tokat dalmam lazım oda olmqs
tarafından
Bir ortamda söyle lafı bak nasıl ağrına gidiyor.
tarafından
Vallahi diyorum kitabıma umrunda değil arsız edepsizin teki adam akıllı bı kadjn olsa çocuğu bu hareketleri mi yapar
tarafından
İşte edep ailede başliyor.
tarafından
Kesinlikle öyle devam etsinler yarın öbür gün büyük bir sorunla karşılaşınca görürüm kiclarini
-Reklam-
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Eve geldiginde sakla oyuncakları 
tarafından
Evime gelmiyorlar arkamdan çalıyor cocuk
tarafından
Arkandan nasıl çalıyor kız
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Evime gelmiyorlar demissin yorumunda nerden alıyorlar oyuncakları kapıda cocugun elinden mi
tarafından
Canım bizim evler karışık kaynanmla kapımız birbirine bakıyor iki dk bı markete gitsem birşey yapsam kilitleme gereği duymadan gidiyorum çünkü kaynananlar var o arada çocuk fırsat bilip giriyor ben babamlara gitsen bir haftalkk falan eşim evde oluyor uyarmama rağmen kapıyı kitlemeden gidiyor o arada gidiyor bazı oyuncaklar 1 2 saatlik biryere gitsem kızıyorlar kaynananlar kapini kim açacak flaan lafı oluyor açık olduğu esnada alıp götürür oğlum havluda unutyor ordan alıp götürüyor genelikle
0 oy
(54,526 puan) tarafından
alma eve cocugu alirsanda sakla herşeyi 
tarafından
Gelmiyorlar kuzum çocuğum bazen havluda falan oynar yukardaki pencereden görür gelir çalıp götürür
0 oy
(4,104 puan) tarafından
canim evine gelmeden nasil arkandan caliyor , senden habersiz nasil giriyor ki evine anlamadim valla
(439 puan) tarafından
Bende anlamadım valla
tarafından
Cnm mesela ben annemlere gidiyorum 1 haftalık falan kaynanam ve benim kapımız yanyana görünür şekilde ben annemlerdeyken anahtar eşimde oluyor ve sabah işe gidjce açık unutuyor uyarıyorum annem bakıyor diyor o arada geliyorum bakiyorum çoğu şey ortada yok uzağa gitmeme gerek yok yarım saat çocuk oynasın diye kapının önüne sokağa çıkıyorum o arada gider alır bizim kapı yonlerimiz farklı değişik evlerimiz var veya çocuk havluda oynar birşeyler unutur ordan alıp götürür
(439 puan) tarafından
Ozmn kocana restini çekeceksin kaynana söyleyeceksin ve kapın kitli duracak benim öyle olacak öyle kocanın da öyle aileninde ağzına scarim valla
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Eltin tek başına sana yetememiş şimdide bebesini mi gönderiyor :D ne fenalar ya
0 oy
tarafından
Ayy ne şirret eltim olmadığına bir kez daha şükrettim 
0 oy
tarafından
Evine sakin sokmaa ve gelmek zorunda dersende gelecekleri zaman hepsini topla kaldir...
0 oy
tarafından
Yok artık yorumlarını okudum da iyi sabırlısın ben olsam yolumştum o eltinin saçını başını 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
0 oy
10 cevap 506 göst.
14 Ağustos 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,473 soru

24,415,502 cevap

351,224 kullanıcı