0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (392 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hanımlar 1 yaş kız bebek için kışlık kıyafet ihtiyacım var. Küçülenleri olan varsa verebilirmi. Post yasaklanacak biliyorum ama başka nereye başvuracağımı bilemedim belediyeden yardım istedim ama reddettiler. Kesinlikle satmak için aramıyorum kızıma giydirdikçe foto çekip atarım. Komşum birkaç bişey vermişti ama onlar uzun kollu olmalarına rağmen inceler mevsimlik gibi. Bize kalın lazım. 

2 Cevaplar

0 oy
(9,684 puan) tarafından
Kuzum erkek benimki ..

İnşallah bulursun gerçekten o kadar pahalı ki kime sorsam bundan şikayetçi Rabbım yardımcın olsun 
(392 puan) tarafından
Amin cümlemize İnşaAllah ‍
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Bende ikinciye hamileyim kızım olucak Allah'ın izniyle 7 aylık olduk bir çöp bile alamadım kaldı ki bir oğlum var çocuğun montu botu yok önce ona almam lazım kıza abisinin kıyafetlerini saklamıştm onları giydiricm Allah'ın izniyle bu devirde hiç bişey alınmıyor benim kocamın eksiklerimiz var yinede sıra gelmiyor 
(392 puan) tarafından
Aynen cnm bn kendimin kışlık giycek kıyafetim yok emzirme döneminde hormonal rahatsızlık geçirdim kilo aldı başını gitti. 2 bulüz üst üste giyiyorum soğuk olunca kızımada evde öyle giydiriyorum ama çocuk çok daraşıyo kat kat giyince. Krizlere giriyo :(
(1,249 puan) tarafından
Benim oda yok kocamın tşörtlerini giydim hep şimdi hamileyim olmayanlarıda çıkardım inan ki 2 pijama kaldı uzun kol bir tane var kocamın eksikleri var naoicam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 148 göst.
13 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,777 soru

24,405,826 cevap

350,490 kullanıcı

...