0 oy
207 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

image

çıkıntı var erkek gibi dedi değişir mi acaba 14 haftalık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Özel se değişmez sanırım detaylı bakılıyor orada hayırlı evlat olsun inşallah 
(315 puan) tarafından
Stres yapsan hiç olmaz takma canım çok nezamn takmadım ozamn oldu bide sabah aksam soğan suyu içtim ondan sonraki ay oldu
(3,001 puan) tarafından
Buaydan sonra denim canım adetten sonra içtin değil mi
(315 puan) tarafından
Evet evet adet sonrası başla 15 gün iç Bi kuzenim var yasaklı madde içki herşeyi kullanıyordu doktor yumurtalığın çürümüş asla olmaz dedi kız 45 gün soğan içmiş sabah akşam peşpeşe kız ve oğlu oldu
tarafından
Ay hadi bakalım benimde bi kızım var ikincisini erkek istiyorum ama bu sefer korunmadık bu ay yok gibi bişey adetime 3 gün var
(315 puan) tarafından
İnşallah gönlüne göre versin Rabbım canım
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Nasıl gibi dedi ya 14 haftalık bebeği görememiş mi 12 haftalıkken cinsiyet söylüo doktorlar bende gidecektim şimdi seninki görünmemişse hiç benimkini göremez
(315 puan) tarafından
Ya çıkıntı sını bende gördüm oda erkek dedi çıkıntı var Ama kesin olması için 2 hafta sonra gel dedi. Bence gitme canım en az 15 i bekle böylede muallakta kalıyo insan
0 oy
(2,670 puan) tarafından
Erkek erken belli oluyo diyolar bebeğim daha ufaktı karnımın sol tarafında nabız gibi atmaya başlamıştı haftasını hatırlamıyorum anneme söyledim erkek olabilir dedimişti hem devlette hem ozelde bakıldı cidden erkekmiş 
(315 puan) tarafından
Bende 14.ama hissediyorm şimdi özellikle akşam canım inşallah değişmez çok. İstiyorum
(2,670 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin inşallah hayırlısını iste güzelim en başta
(315 puan) tarafından
Çok şükür en başta sağlık tabi ama insan ikisindende istiyor
(2,670 puan) tarafından
Tabi orası öyle oğlum 12 aylık o büyüdüğünde belki tekrar bebek isterim nasipte varsa ama uzun bi süre istemem heralde
0 oy
(1,059 puan) tarafından

Geçenlerde erkek hissetmiştim galiba doğru hissetmişim:angel:

(315 puan) tarafından
Evet öyle demiştiniz inşallah kesinleşir çok. Heyecanlıyım
(1,059 puan) tarafından
İnşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı gönlünden geçen evlat eylesin
(315 puan) tarafından
Çok sağol canım iyi. Dileğiniz için Allah razı olsun
0 oy
(99 puan) tarafından
Hevesini kırmak istemem cnm.ama bende 14 haftada özelde çıkıntı var dedi bidahaki sefere netleşir dedi.15 haftada gitim kız dedi pazartesi yine gidecem başka doktora bakalım o ne diyo.
(315 puan) tarafından
Haklısın canım bende 16 haftada gideceğim ozamn kesin olur herhalde bakalım inşallah değişmez. :))
(99 puan) tarafından
Aynen benimde pazartesi 16 oluyo gidecem insanın kafası karisiyo.oyle olunca inşallah ikimizin de erkektir bende istiyorum kızım var erkek olsun.
(315 puan) tarafından
Bende canım inşallah oğlum olsa belki başka çocuk istemem çünkü bu devirde çok zor bakmak senin kızımla aynımı farklı mı bu hamilelik canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aynizilha32 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 525 göst.
5 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 642 göst.
30 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 290 göst.