0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hastalığı henüz atlatmış değiliz biraz toparlanmaya başladık oğlum 15 aylık göğüs hiriltisi icin ne yapilabilir

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hava makinen varsa hava ver canim yoksa serum fizyolojikle burnunu ac bide yeni buldugum taktik havluya kuru hic kullanilmamis kati sabunu sürt sabunlu kismi gogsune koy 4 saat gogsunde dursun sonra tekrar sur sirtina 4 saat koy donusumlu olarak cok ise yariyor
tarafından
Aaa öyle mi çok sağol canım yeni yöntem öğrenmiş olduk. Havlu kuru mi olmalı tam anlatır mısın canım.
Evde hava makinamız var da içine birşey koymadan da iyi geliyor mu ? Evde serum fizyolojik var onu koyup kullanmak aklımdan geçiyor ama olur herhalde
tarafından
Canım serum fizyolojik koy yine nem almis olur rahatlatir ama ventolin alma imkanin varsa onuda koysan cok iyi olur ever havluda kuru olacak sabunda kuru ve hic kullanilmamis olacak ikiside kuruyken heryerine gelecek sekilde surteceksin
tarafından
Allah razı olsun canım evladını sana bağışlasın
tarafından
29 ağustosta kullandığım yarım kalmış bir serum fizyolojik var onu kullanmak sıkıntı olmaz değil mi
tarafından
Yok kuzum bisey olmaz kullanabilirsin amin hepimizim evlatlarini korusun rabbim benim bebegimde astim bronsit hastasi 14 aylik artik her yontemi denedim bu bize cok etkili geldi
tarafından
Bu sabunlu havlu mu iyi geldi. Size de çok geçmiş olsun canım
-Reklam-
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Ayak altına sarımsaklı zeytinyağı yap sür öksürüğe hırıltıya iyi geliyo canım 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım.
(1,243 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından

Öksürük var sa  canım bak ben bunu yapıyorum balgamlı öksürükler e. Filan iyi geliyo.bence hırıltı ya da iyi gwlir 

image

tarafından
Bunun soganlisini yaptim ona verdim belki bu sayede çok agirlasmadan atlattık ama bilmiyorum sırtını dinledim hırıltı vardı. Denerim canım teşekkür ederim
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Dr gitti mi 

Benim oğlum da 3.aydan beri ara ara yaşıyor. Hava verdiriyor Dr ilaçlı çok olunca :(
tarafından
4 buçuk aylıkken bronşit oldu oradan hava makinamız var. Geçen gittik boğazda hafif kızarıklık var dedi bir iki şey kullandık sadece
(12,521 puan) tarafından
Bizimde tekrar 2 aydır başladı ama ciğere inmemiş bu kez boğazdan dedi hırıltı. Ciğerde değilse eğer makinaya sadece su koy buhar yap demisti Dr sende yap istersen iyi gelir inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
20 Haziran 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 244 göst.
0 oy
4 cevap 87 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.

Kategoriler