0 oy
835 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından

Kızlar bizim bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor.  Benim sol tüpte sıkıntı çıktı aldırdım. sorun düzeldi eşimde de sperminde şekil bozukluğu var. Aşırı değil ama doktor onemsemedi ama hala çocuk olmuyor. Bugünde tüp bebek gorusmesi için gidecektik başka bir sebepten dolayı kavga ettik o yüzden gidemedik. Ne zaman çocuk için bir şeyler yapacak olsak bir şey çıkıyor acaba Allah istemiyor mu. Ben anne olamayacak miyim. O duygu tadamayacak mıyım diyorum bazen. En çok da anne olmak için evlenmiştim. Çocuklara aşırı düşkünüm bebelerinizi benim için koklayın.  Kavga edince de iyiki olmamış diyorum . Sizce hep bir engel çıkmasi işaret değil mi 

14 Cevaplar

+1 oy
(12,521 puan) tarafından
Ben her seyde bir hayır olduğuna inanıyorum. Kuzenimin 12 sene çocuğu olmadı. 13.sene tüp bebekle kaçıncı denemeden sonra oldu. O hep şunu diyodu mesela. Sabrediyoruz, geciktikçe güzelleşiyor belki de bu yüzden diye. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah, hayırlı evlatlarınız olsun 
-Reklam-
0 oy
(11,098 puan) tarafından

Gözlerimden yaş süzüldü :'( 2 . Oğluma hamile olduğumu öğrenince istemiyorum diye çok ağladım üzüldüm sonra o kadar pişman oldum ki... Rabb'im 2. Kez nasip etti elhamdülillah... Sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 

(14,147 puan) tarafından
Ben de ikincim sürpriz oldu çok tukenmistim hazır degildim hiç şükür diyorum şimdi Rabbim senin de kucağını doldursun tez zamanda  sevgi
0 oy
(3,410 puan) tarafından
Nasip zamanı vardır elbet gelicektir o mucize, eşmd eban diyordu bak ummadığımız beklemediğimiz biranda olacak diye öyle odlu 4 sene snra geldi oğlm umutsuz olma 
0 oy
(2,982 puan) tarafından
Çocuğu olan insanlar da kavga ediyor meselenin kavganın ne olduğunda 

Tedavi görmemek bı tarafin çocuk istememesi mi sebeb yoksa başka nedendenmi kavga.

Çocuk olmuyor diye birçok şeyi buna yorma canim herkesin bı sınavı bugün hemen çocuğu olanların da sınavı bitmiyor yıllarca olmayanlarında.. zaman gosterevek ömrümüz olursa hepsini. Hepimiz bı sinavdayiz kimsenin kimseden bı artışı ekşisi yok Allah vergisi olarak. Sadece sukrunu veremeyen birde çok sukretmesi gereken var.
(112 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsın canım
0 oy
(481 puan) tarafından

Kuzummm, canim benim olanda bir olmayanda bin hayır  ara demişler. Allah guzellestiriyordur simdi bosanma postundan geldim. Belki bambaska cok guzel bir ailen olucak boyle tanidiklarim var. Cocugu olmuyor diye esinin ailesi ayirmislar kadini kadin 5 sene sonra kucaginda bebegi kolunda kocasiyla koye dönüyor  evliligi de şeker  gibi. Rabbim icine ferahlik versin <3

0 oy
(498 puan) tarafından
Herseyin hayırlısını iste Rabbım nasip ederse olur etmezse olmaz unutma ki o yoktan var edendir dua et rabbimden iste hayırlısını 
0 oy
tarafından
Az önceki postunu gördüm eşin boşanmak istiyormuş çok üzüldüm bence bu bir işaretti çocuk olmadan bitmesi sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum

Hakkınızda hayırlısı inşallah doğru insanla yaşarsınız bu güzel duyguyu
0 oy
(192 puan) tarafından
Bende bazı skntilar yaşadım bir süre eşime çok agladgimda oldu beklemediğimiz ama çok istediğimiz bir vakitte öğrendik .belki zamanı vardır Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sana.
0 oy
tarafından
allah nasip etsin inşallah her şeyde bir hayr olabilir
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Allahu teala nın istememesi degil hayırlısını sana veriyordur belki sen anlamıyor sun az önceki postunda bide çocuğunun olduğunu düşün nasıl olurdu öyle karaktersiz bi insana çocuk hiç yakışmazdı zaten gönlünü ferah tut 
0 oy
(53,858 puan) tarafından
su uyari veren arkadas kim ya sinir ediyo her postta uyari var
0 oy
(53,858 puan) tarafından
hayirlisi olsun canim bazen oluyo oyle aksilikler
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Her şeyin zamanı olduğu gibi demekki bebeğin de, senin anne olman için de daha zaman var. Rabbim imtihanını nasıl vereceğini sınıyo şuan tatlım üzülme. Sen tam tefekkür et, Rabbime sığın ve zamanını bekle
0 oy
(4,658 puan) tarafından
 .Allah hakkınızda hayırlısını versin.olan olmayan her şey de bi hayır vardır.

Niye.uyarı atılmış anlamadım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 282 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Celeb (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 248 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 269 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Damla berna (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy