0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,522 puan) tarafından
Hanımlar merhaba büyük bir bisiklet var önceden sürerdik sağlamken şimdi bozuk olduğu için süremiyoruz yazdan beri eşime diyorum tamir ettir fırsat oldukça dışarıda sürerim iyi olur hem sağlık açısından da iyi olur evde durdur hareketsiz kalıyorum bacaklarını hareket ettirmem lazım zayıflamama da yardım eder diyorum tamam diyor hatırlat bana söyle bana diyor ama bir şey sebep oluyor Bir dahaki ay erteleniyor bu ay inşallah yapacağız ama artık kış geldi sizce tamir ettirsek bile Bursa gibi bir yerde kış vakti bisiklet sürülür mü kar yağsa bile yolda en fazla iki gün kalıyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
Biz tüm yaz boyunca sürdük. Ben hala sürüyorum. Ama akşam üzeri surmuyorum. Rüzgar yedikçe burnum tıkanıyor. Arkasına bebek koltuğu koydurdum. Çocukla çıkıp heryerde gidiyorum. Sıkı giyinirsen birşey olmaz.
(1,522 puan) tarafından
Yaaa tam istediğim gibi yaaa onlar kaç yaşa kadar. Bende iki bwbek var Artuk sırayla
(1,154 puan) tarafından
Benim oğlanı eşim alıyor o büyük oturabiliyor. Ama kızımı koltuğa oturtuyorum. 4 yasa kadar kullanılıyor diyor ama oğlumda biniyor arada (6 yaşında ) :)
Çok rahat valla habire geziyoruz.
(1,522 puan) tarafından
Baktım da çok pahalı ya
(1,154 puan) tarafından
Maalesef çocuk koltukları neredeyse bisiklet fiyatına yaklaşmış.
-Reklam-
0 oy
(163,477 puan) tarafından
burda yaz kış farketmiyo hep kullaniyolar
(1,522 puan) tarafından
Hadi ya bende üzülüyordum kış geldi diye
0 oy
tarafından
Kışın değil de baharda sürülebilir 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 120 göst.