0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (24 puan) tarafından

Kızlar selammm, 26+4 haftalık hamileyim.
Ailem yanıma geldi eşim görevde olduğu için. Neyse eşim izinli geldi 1 haftadır burda, bugün anlamsız bi şekilde tartışma çıkardı ; bu kadar kıyafetin niye var, bundan sonra senede 2 kıyafet hakkın var falan dedi. Kafasında karar vermiş kural koymuş bunları kabul ettirmeye çalıştı. Ailemin yanında bı ton tartıştık moralim çok bozuldu, ben evin reisiyim ben karar veririm falan dedi. Ben çalışmıyorum okuyorum çocuk büyüyünce işe gircem o zaman kendim alırım dedim istediklerimi, o zamanda alamazsın vs dedi. Anlamsız bi şekilde tartıştık ve moralim aşırı bozuk. Ağlayacaktım ailem var diye ağlayamadım da ama aşırı doluyum. Berbat hissediyorum şu an

5 Cevaplar

0 oy
(1,154 puan) tarafından
Eşin tartışmak için bahane aramış sanki. 
(24 puan) tarafından
Bahane evet ama sebebini anlayamıyorum bı türlü
-Reklam-
0 oy
(427 puan) tarafından
Sen hamilesin bu şekilde konuşması yanlis gorevde bile guvenmem boyle bir adama
(24 puan) tarafından
Hamileliğimi de çok umursayan yok ki. Canım çıkana kadar ağladım zaten. Bi hassas davranış bile göremiyorum hamileyim diye. Zaten hamileyim diye öyle aşırı sevinmedi hiç bı zamanda
(427 puan) tarafından
Hepsini geçtim ailenin yanında bu cesareti nerden buluyor biraz kaybetme korkusu olmali her dediğini yapma nasil olsa bu kadın cepte düşüncesi olunca erkekler her haltı yerler
(24 puan) tarafından
Kaybetme korkusuda yok sanırım
0 oy
(5,756 puan) tarafından
Eşinin para hesap şifrelerini biliyor musun. Odeyemeyeceği bi borcun altına felan girmiş olabilir. Demek ki para konusunda bi sıkıntı var.
(24 puan) tarafından
Biliyorum evet ama bı borcumuz da yok şu an için. Abisine vs borç vermişti zamanında bana sormadan. Kendi ailesine gelince hiç para sorunu olmuyor nedense
(5,756 puan) tarafından
Acaba kripto para ya da iddia muhabbeti felan olabilir mi? Daha büyük paralardan bahsediyorum,bankaya olan borçlardan.
0 oy
tarafından
Hamilesin bu bir ailen var bu iki insan olsa bunu yapmaz bu da üç. 
(24 puan) tarafından
Hamileliğimi takmıyor diye düşünüyorum artık. Ailem varken demedigi kalmadı zatenn  Hiç hak etmediğim şeyler yaşadım
tarafından
Çok ayıp. Ailen birşey demedi mi
(24 puan) tarafından
Demediler, 2 gün sonra gidecek zaten goreve alttan al diyip çıktılar
tarafından
Çok kötü olmuş. Stres yapmamaya çalış.
0 oy
(937 puan) tarafından
Annemin babamın yanında öyle konuşsun babam onu orda felç eder bakamayacaktin niye aldın diye bide hamilesin yani 
(24 puan) tarafından
Hamileligimi takan yok ki. Geçen gün anneyim ben falan dedim daha doğurmadın anne sayılmazsınn vs falan dedi babamda. Yani savunacak koruyacak kimsem yok zaten
(937 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcın olsun o zaman ne diyim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 617 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
0 oy
4 cevap 520 göst.
0 oy
10 cevap 390 göst.