Yaa kıyamam sana ben bacım benimde hamileliğim çok zordu doğuma kadar Dr 20 dakikadan fazla ayakta durmayı yasaklamıştı bide ben 12 yıl tedavi gördüm ne zahmatler ne zorluklar ama eltim evlenir evlenmez kendiliğinden hamile kaldı ve bir riski de yoktu buna rağmen neler neler ahh bide bu dediklerini görümcen değil de eltine yaptığını düşün tabiki evlattir ayırmasın ama kendi kızlari başka oluyor malesef
Sen el kızısın tabi birsey yapmaz. Ayni durum benimde basima geldi. Bende cok guzel mesafe koydum arama. Hamileligim zor gecti dogumum zor oldu. Sutum oldugunu gordugu halde sutun mu yok sutun mu deyip o psikolojinin uzerine daha cok strese soktu. Sonra ben iyi oldum bebegim sevilmelik oldu simdide gelmek istiyor surekli oldu canim dedim kime baktiysa zor gunlerinde yaslanincada o baksin
O kızı sen gelinisin maalesef böyle bi ayrım var hele birde seni kızı gibi göremeyip gelini gibi görüyosa bu durumlar çok normal canını boş yere sıkma bence çokta umursama sen onu annen gibi görüyo musun önce bunun cevabı ver kendine
1,452,813 soru
23,849,748 cevap
319,835 kullanıcı