0 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından
En hizli ve sutu azaltmadan nasil zayiflanabilir bilgisi olan ? Dogum yapali 18 gun oldu  kayisi cayi yesil cay 2 bardak iciyorum + 1.5 l su ama değişen bisey yok

5 Cevaplar

0 oy
(2,668 puan) tarafından
Daha çok yeni doğum yapmışsın canım zaman içinde eski haline geliyo insan kafana hiç takma emzirmek çok kalori yaktırıyo demişti hemşiremiz haklı çıktı
(266 puan) tarafından
İllaki eski haline donuyo insan fakat bn bunyemi kaldiramiyorum cok zorlaniyrum o yuzden bu acelem
(2,668 puan) tarafından
Yanlış anlama beni lütfen ama sağlıkszı bi şekilde diyet yaparak sütünü azaltma daha lohusasın zaten bi vücudun toparlasın kendini 18gün oldu diyosun hala veremediğini düşünürsen diyetisyenden yardım alırsın
(266 puan) tarafından
Cok tesekur ederim ince düsunceniz icin cok saolun :)  dogru diyorsunuz
(2,668 puan) tarafından
Rica ederim 12ayda ilk evlendiğim kiloma döndüm oğlusum sağolsun iştah azalmıyo çok emiyo ama kilo azalıyo sezeryanlı olmama rağmen göbeğim bile baya ufaldı :)
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından
Canım çok erken , kendini kilo vermek için yıpratma , zamanla gidiyor kilo , sadece karbonhidrat alımına dikkat et , tatlı isteğini kuru meyvelerle karşıla.Adet görene kadar zaten karnın hafif sis kalıyor kilo gitse de , sonra iniyor , adet gördükten sonra ben çok rahatladım , bebeğim 7 aylıktı.Ama 30 kilo almama rağmen ilk dört ayda perhiz yapmadan verdim kilolarımi.Sen şuan vücuduna alisamiyirsun , takıntı yapmışsın , yapma , hepsi gidecek ama biraz zaman ver kendine.
(266 puan) tarafından
Takintilil degil cnm
Bünyemi kaldiramiyorum o yüzden
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yeşil çaydan kastın ne form caylarıysa sütünü etkiler söylim ve kayısı kıraz vs bunların hepsı bagırsakları sındımı bozan seyler fazla dıskılama yapıp zayıflatıyor yöntem bu hal böyle olunca vıcut yeterlı depolama yapamıyor demem okı önce kan degerlerıne baltır kan grbunun yıyecek probıyotık ısteklerı olur ordan başla proteın agırlıklı az ve sık sık beslen sabahları mutlaka ılık lımonlu su ıc gun boyu metabolizmayı hızlandırır calıstırır ve cook faydaları var 
(2,704 puan) tarafından
Ahaha ama kaçamak yok kendını kandırmak yok proteın agırlıklı dengelı ve duzenlı beslenceksın sabahları lımonlu ılık su gun ıcınde 3litre su tüket burdayım ben beklerım:)hem böylelıkle sütğnün kalıtesıde artar.Kendıne bır gun ayarla mesela pazar ödül günlerın olsun bu dıyetten bu başarıdan kendını mınık kalorısız tatlılarla ödüllendir yulaflı yarm yaglı sütlü tatlılar tercıhın olsun❣️
(266 puan) tarafından
Teşekkür ederim sevgili diyetosyenim ✓✓✓
(2,704 puan) tarafından
Ahaha rıca ederım hastam:) inşallah amacına ulaşırsın hırslıysan kafaya koyduyduysan yaparsın diğer türlü ben gibi her pazartesi diyete başlar hafta eonu kendını böreklerın ıcınde bulursun jhgjkk
(266 puan) tarafından
Börek cörek pasta bayilirim bi donelim eski kilomuza da yeriz be anam kacmiyo ya borekler
(2,704 puan) tarafından
Dozunda bıraktıgın sürece hersey serbest valla bak:)ama hepsınden tadımlık gözunu doyırcan midenı degil ben yemezsem ölürüm
0 oy
(1,176 puan) tarafından
bence kilo vermeyi dusunmektense cocuguna kaliteli sut vermeyi dusun canim yanlis seyler yapip sutunun kalitesini dusurursun cocuk doymaz sonra sutun azalir ve iyice sutun cekilirse cocugun hakkina girmis olursun bu surecte bn herseyi yedim hic oyle caylar falan da tuketmedim sadece bolca su iciyordum 2 haftada 85 kilodan 69a dustum ama herseyi de yedim sadece suyunu bol ic yemeginden kesme cocuk vitaminini alsin bide bitki caylari cocuk ve sutun icin de cok faydali birsey degil
(266 puan) tarafından
Katiliyorum o yuzden biraktim caylari
(1,176 puan) tarafından
bosver şu an diyet dusunmek icin cok erken sen yemeklerini ye kuruyemis falan tuket sutun kalitesi artsin 1 yasindan sonra falan yavas yavad dusunursun diyeti o zmana kadar herseyi ye ama 3 lt su tuket gunluk kilon kalmaz ilk zmaanlar hizli gidiyor kilo sadece suyla hem su bol süt yapar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 152 göst.
25 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Svdszmn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,930 göst.
9 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤TONTIŞIM❤ (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 673 göst.
24 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,079 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap

328,945 kullanıcı

...