0 oy
30 göst.
Diğer kategorisinde (5,053 puan) tarafından
3 gün önce sağlık ocağında ki hemşire tansiyonumu ölçtü 14.9 çıktı sınırda takip et dedi yüksek olursa acile git dedi takip ettim 2 gün kendimce düşürdüm su içerek limonata falan içerek bu gün uyandığımda baş ağrısı ve ense ağrısı ile uyandım 3 buçuk litre su içmeme rağmen tuvalate gidemedim tansiyonum 15.9 çıktı hep inmedi eşim işten gelince acile gittik 16.9 çıktı doktor öncellikle ekg istedi temiz çıktı kan alındı onlarda temiz çıktı 19.6 çıktı kadın doğum acile yönlendirdi bebeğe bakıldı 9 hafta 6 günlük gebelikte tansiyon beklenmez dendi bebek iyi dendi aşağa indim kardiyoloji doktoruna yazı yazdık bekleyin dediler doktor serum ve adale hapını önermiş acilde verdil tansiyonum 12.5 e düştü kardiyoloji doktoruna randevu alıp verdiler pazartesiye kadar sabah öğle akşam tansiyon takipi dendi hapı da günde 1 kere dedi bende ne kadar kullanmam gerekiyor dedim doğuma kadar bırakma dedi kullananlar faydasını gördünüz mü tansiyon erken doğuma sebep olur mu ? İkinci gebeliğim ilk gebeliğim de hiç böyle şeyler olmadı Gebelik haftası 9+6 

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,453,436 soru

23,857,560 cevap

320,209 kullanıcı

...