0 oy
506 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (178 puan) tarafından
Kizlar kayinvalidem bi degisik bir yandan cok tatli dilli uyumlu bir insandir bi yandan ihtiyacin oldumu gelmez gelse de az durur gider nasi anlatsam  lafa degil icraata bak derlerya onda ve kayinpederim de icraat yok kayinpederim torunlarina karsi bile cimridir benim annemlerse tam tersi cocugum hasta olsun deli olurlar durumlari yoktur ama cocuklarima cok kez bez mama almislardir onlarsa oyle uzaktan ilgilenirler ama öluyorum bitiyorum cocugu cok ozledim gelin iyi gun dostlari.. bi yandan bisey de diyemiyorum cunku iyi niyetli olduklarini biliyorum ama boyle geride durmalarina da sinir oluyorum siz olsaniz nasi davranirsiniz boyle birilerine 

11 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben bu şekilde geride durmalarına pek takılmazdım sanırım. İç içe olmaktan iyidir bana göre . Kayınpederim yok ama kaynanamın öyle şunu yaparım bunu ederim yapcsm etcem dediği şey çoktur ama icraat yoktur pek takılmam ona.
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Benım kaynanada oyle ben sıkıntı cekmezken ıyı bız dara düşünce kadın telefonlarımza bakmaz borc ıstıycekler diye
0 oy
tarafından
Geride durmak bez mama almayıp ihtiyaç karsilamayinca ki oluyor? Sevip ozluyorlar iste. Kimseden çok beklenti içine girmezseniz,sebepsiz uzulmezsiniz
(178 puan) tarafından
Onu ornek verdim bi haftalik lohusayim mesela annemlerdeydim kayinvalidemi alip donduk ben bakarim torunlarıma dedi bizi aldi getirdi biz sandikki baya kalacak 2 gun sonra yuzustu birakip gitti sagolsun iki bebekle basbasa kaldim..
(178 puan) tarafından
Annemin biyere gitmesi gerekti bu arada oyuzden donmustuk onu yazmamisim
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Boşver kız kafan rahat olur
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Yandaş arama kiz:)
0 oy
tarafından
Şöyle bişey soyleyim sana bişey olunca sen cagirmasan bile damlayan biri olsaydı mesela bi misafirin gelecek sen istemesen bile bi sürü ikram hazırlayıp gelse sanki sen yapamiyomussun gibi davransa her misafir de ama ya da gelse evini yardım etcem diye her yerini kurcalasa yatak odana pat diye girse temizleme sen evde yokken gelip temizlese sonra bunların lafını etse ben bunları yapıyorum senin annen niye gelip biseyin yapmiyo dese ya da cocugunun herşeyimi senden önce yapmaya çalışsa ilk emzigini o alsa ilk oyuncağını alsa ilk ayakkabısını ya da kullanmadığım sen bi marka kullanırsın o gidip başka bi marka bez alsa bunu kullan dese senin sevmediğin şeyi bildiği halde gidip kendi zevkine göre şeyler alıp getirse ve bunu sürekli yapsa bütün ilklerini kaynanan yaşasa sence nasıl olur benimki tam olarak öyle geçen sene bana mantı faan yaptık ben hamileydim yeni evliydim hemde hem bilmiyorum hem bulantı dönemi zaten riskli gebelik benim annem calisiyo ve babam ve 2 erkek kardeşime zor yetisiyoken ben bunları yaptım seni annen niye hiç bişey yapmadı gelip diye lafını etti benim gebeligimde hareket yasaktı temizlik yapamadım geliyodu bana sormadan her yerimi kurcaliyodu sorsam yemek yapiyo bi bakıyorum herşeyin yeri değişmiş doğum yaptım kırkım çıkmadan evi karınca bastı ilaclattik annemgile gittik ben bana soran eden yok eşim sadece haber veriyo hayır dediğim halde yok yok yapsın diyo kaynanam ben evde yokken evimi temizlemeye gitmiş yatak odama kadar girmiş ben zaten bi kış bi iş yapamamisim halimda batar camlarında sanane temizliyorum halilarimi balkona atmış camlarını silmiş komşularım hep laf etmisler gelin 1 senedir evde 1 kere cam sildigini görmedik kaynanası geldide sildi diye haklılar valla ben olsam bende derim sürekli biseyler alır çocuğa ben mavi sevmiyorum bi de unisex kıyafetler daha çok hoşuma gidiyo böyle kahve bej tonları ya da rengarenk her gittiğinde mavi kıyafet aldi çocuğumun ilk ayakkabısını o aldı ilk kiyafetini o aldı ilk oyuncağını aldı mavi bilerek yapiyo ben begenmesemde büyük diyorum mecbur giydiriyorum ya onun dediği olmasın benim dediğim olsun çocuk ek gıdaya daha başlamadı o zaman ama istiyodu biz yemek yerken de mama sandalyesinde oturur hep ama hiç durmaz bi gün meyve emzigine salatalık koydum verdim eşim gitmiş söylemiş ertesi gün onlara gittik daha 5 buçuk aylık çocuk tadım yapmadik bişey yapmadık kayınbabama konusuyo meyve püresi al oğluma da yesin dedi daha tadım yapmadik bişey yapmadık ya dokunsa daha zaten küçük bikere salatalık suyu emdi diye meyve püresi mi yedircem çocuğa belki ben hazır istemiyorum kendim yapcam ya da bi marka kulancam niye kendikafasina göre yapiyo ek gıdaya başladık süt aldık yoğurt mayalicam kaynanamgie gittik sütü ben kaynatiyim dedi ben ne biliyim oyun yapcani bende çiğ süt beklemeye gelmez diye tamam dedim gitmiş pet bardak çıkarmış içine msyaliyacakmis onunda ilkini yaşatmadı gider çocuğun eline ekmek verir sofra başına oturtur çocuk herşeye elini atar canı istedi derler ağzına vermeye çalışırlar bak böylesi daha kötü eşimle kaç kez kavga ettik ki cock sabirliyimdir çok sabrettim sabrettim artık patladım o kadar çok ilkini hevesimi elimden aldılar ki en ufak biseye tahammül edemiyorum herseyleri batiyo bana
tarafından
Uzun yazdım lütfen oku pişman olmayacaksin bırak gitsin senin evini kendi evi gibi benimsemesin
(178 puan) tarafından
Bu kaynanalarin ucu bucagi yok valla uclarda yasiyorlar herseyi ya isin en icindeler ya en disinda ne diyim Allah yardimcin olsun canim sen bira z sabredeyim derken sınırları astirmissin misin  mesela anne cok guzel seyler almissin ama su renkler bebege daha cok gidiyor felan de politik davranaraktan idare edebilirsin bence
tarafından
Yoo baştan söyledim ben mavi sevmiyorum hem kıza gitsin hem erkeğe gitsin giydirdiklerim öyle seviyorum dedim yok yinede gidiyo erkek kıyafeti aliyo her aldığında anne yine mi mavi aldın diyorum şakaya vurup artık pes etti ya almiyo ya degisimli aliyo ya da mavi hari başka renk aliyo
0 oy
(449 puan) tarafından
İcraat bizdede yoktur annemler yapıyor ne yaparsa
0 oy
tarafından
yalan dolan bizimkiler düşsek bi tekme de onlar vurur ama eşimin yaninda cok dusunceliler iki yuzluler o yuzden  esim hicbir soyledgme inanmaz
0 oy
(9 puan) tarafından

Bu şey değil mi ya benim kaynana :D

Lohusayken annemle dönüsümlü geliceklerdi güya bir haftada kacti gitti gidiş o gidiş. Bir haftada sirf anneme laf vermemek icin durdu. Tasinirim tenezzül edip gelmez. Evim sehir disi yilda bi gelirse. Böyle yazinca ne güzel diyenler olur kesin ama öyle degil arkadaslar. Cünkü biz memlekete gittigimizde o anlayis timsali kaynana dakika basi arar darlar onlarda kalicam onun misafirinin isine bakicam. Kisaca kendi elini sürmez, herseyi benden beklemeyi de bilir. Bende selami sabahi kestim. Naparsa onu görür

(1,248 puan) tarafından
Uzun lafın kısası valla uzak olunca daha iyi benim kii hamilelikte o kadar zor zamanlar geçirdim bakıma muhtaçtm hastaneye gelmiş ben çalışıyorum eltin baksın dedi eltim doğum yaptı direk gidip yanında kaldı baktı görsen ok nsna ister istemez soğuyor nefret ediyor aman diyorum gözüm görmesn artık
(9 puan) tarafından
En güzeli uzak olmak bacim. Evin yakin olduysada mesafeni koymak. Yoksa bak nasil da yüzsüzlesmis hemen. Hic o firsati vermemek lazim
0 oy
(49 puan) tarafından

Benimki ne der ne yapar.çok şükür hiçte muhtaç değilim ben kendime yeterim.;)

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Mesafe iyidir

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,433 soru

24,072,330 cevap

330,741 kullanıcı

...