Ben o zamanlar bekardim ve aciktim. Açık renk bi kapri giymistim sanırım altima.
Otobüse bindim oturdum yolda adet olmamayayim mi :/ Allahım napcam bilemedim inme vakti yaklasti içime korkular doluyor..
Sonra elimdeki çanta ile arkamı kapattım indim o şekilde yürüyorum dusunsenize
Sonra bi kızi durdurup sordum geçmiş mi diye o da evet dedi de factodan aldığım bi elbiseyi değiştirmeye gidecektim hemen bi wc girdim o elbiseyi giydim bu da böyle kötü bir animdi.
Ben adet günüm yaklaşınca giymiyorum açık renk
Kız bende okuldayken yaşadım onu 1 tane ped almıştım yanımda ama malesef sızdırmış bende ceketimi arkama bağlayıp gelmiştim eve
Bende birgün okuldayım tabi ilk kez başıma geliyoya bir karın ağrısı ama sanki orada ölcem beden dersiydi hocadan izin aldım dayanamıyorum dedim çıkışda eve gittim akşam ders yapıyodum karnım ağrıdı lavaboya girdim anam birde bakdımki regl tabi ozamanları nerden bilecem ben bir ağlıyorum bana bişey oldu kimseye diyemiyorum anneannem dediki yoksa hasta mi oldun dedi anneanne bilmiyorum ben bana ne oldu dedim anlattı durumu hepsini allah razı olsun ondan sonra içim rahatladı okadar korktumki o günü hiç unutmam
1,493,566 soru
24,402,423 cevap
350,258 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın