+1 oy
1,723 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar ben 30.haftamdayım inşallah bi kızım olacak. Önceden sorulsa çok çocuk isterdim maddi açıdan hiç sıkıntımız yok çok şükür çok da seviyorum çocukları ama hamileliği sevemedim. Önceden fit bi vücudum vardı spor yapan sağlıklı ve güzel biriydim şu an kendimi çok hantal ve kısıtlanmış hissediyorum. Mesela bi yere eğlenmeye gidemiyorum giydiğim kıyafetleri kendime yakıştıramıyorum eşimin beni böyle beğenmediğini hissediyorum. Bi an önce doğurup eski halime dönmek istiyorum. Böyle olunca bu döngüye bi daha girmek hayatımın birkaç yılını daha hamilelik ve sonrası süreçle geçirmek düşüncesi beni çok korkutuyor. Mesela 3 çocuklu biri en güzel gençlik yıllarının en az 6 yılını bu bahsettiğim durumda geçirmek zorunda. Siz nasıl aştınız bu durumu? 

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile olmadan once 58 kiloydum begendigim seyi denemeden bile alsam cuk otururdu ustume, ne istesem giyerdim sırıtmazdi yani ustumde. Hamileyken stresten riskli gebelikten sağlıklı beslenmeme ragmen 85 kiloya kadar ciktim tartida görünce sok olmustum hatta. Dogumdan 6 aya kadar yediklerime filan dikkat etmedim süt olsun diye surekli yedim hatta. Ona ragmen 10 kg filan gitmisti. Kizim 6 aylikken ek gida sureci basladi bende tekrar sağlıklı duzenli beslenmeye ve spora başladım eski halime ramak kaldi :D 
-Reklam-
0 oy
(9,610 puan) tarafından
26 yaşındayım 27 olucam 2 cocuk annesiyim yine bakımlı yine gezebilen bi anneyim,çocuklardan önce de gezen tozan aktivite yapabilen biriydim çocuklarım oldu onlarla yapıyorum ve ikisi de pespese oldu gayet memnunum hayatımdan Allah isteyen herkese versin
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Oda bisey mi sen şimdi beğenmiyor sun kendini doğum yap Bi de bingil bingil etlerin sallansin seni o zamn görelim;)) oturup ağlarsın kız sen ;)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,026 soru

24,038,296 cevap

329,034 kullanıcı

...