+1 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kadının gi.cik ses tonunu geçtim video çekerken sürekli cocuga şunu yap bunu yap onu yap. Ayyy darlandım yemin ederim bu çocuğa her zaman böyle müdahale ediyor mu acaba. İlk kez izliyorum normalde zaten 1 saat TV saatimiz var hemen geçerdim. Her video da böyle mi bu abla acaba 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Telefon sıfır, televizyon belirli saatler. Çocuklar adına açılan kanallardan nefret ediyorum.  Arkadaşım da çocuğuna youtube kanalı açmış takip etmiyoruz diye kızıyor. Ya arkadaş biz sizin evinizin içini abuk subuk konuşmalarınızı izlemek zorunda mıyız.  Babası bugün bilmem kaçıncı defa şundan aldı. Evet ağkadaşlaar şimdi oğlusumla yeni arabamızın poşetini yırtıyoruz değil mi annecimm. Hadi yırt annecimmm. Kamera kapanınca hakaretler bağırıp çağırmalar havada uçuşuyor. Oğlan iki lafı bir araya getiremiyor video çekecekler diye dünyanın oyuncağı giriyor eve ne mutlu olmasını biliyor çocuk ne sevinmesını ne oynamasını . Sen önce bi çocuğunla ilgilen ya. Fenomen olacaklar diye doyumsuz tuhaf bişey yetişiyor o evde. (lafım çocuğa değil aileye) 
tarafından
Kesinlikle öyle ve çocuk zaten mutsuz çok belli.  Ben TV den youtube acıyorum canım beraber izliyoruz zaten günde 1 saat .genelde yarım yarım yapıyoruz renkler sayılar şarkılarını falan acıyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Başlığı görünce tiksindim hem isimden hem annesinin sesinden Allah'tan oğlum baştan alışmadan engel bastım çok şükür 
tarafından
Ya biz de bilmiyoruz . Çok meşhur hem merak ettim. İzlediğimiz şeyler genelde belli zaten canım
(1,248 puan) tarafından
Benimkide öyle cnm asla böyle çocuklarla video çeken a.sa.lak insanları izletmiyormda alışmadan önünü kestim.
Birde bir kaç kez denk geldim çocuklar komut almayı bekliyor tavırları garibime gitti açıkçası
tarafından
Aynen cocuk başka sey yapamiyor bile irade edip çok üzüldüm de
0 oy
tarafından
Aplam tam bir alfa kadini :D
tarafından
Dogum yapti gecenler de jsjsjssj
tarafından
Ciddi olamazsın :S
Sen nasılsın kuzum ben Bayadır seni görmedim hiç. Adini bile bilmediğim güzel kadın;)
tarafından
Ayy cok sagol canim ♥️ Günler asla yetmiyor bana o kadar yoğun geçiyor ki ayrica cok da giresim yok şu sıralar . İki gun once buradan edindigim cok sevdigim biri misafirim oldu :) çok güzel geçti. Sen nasil oldun kafani toparlayabildin mi ? Yazacaktim sana da dedim bikac gun sonra yazarim hem  iyicene zaman gecmis olur diye düşündüm.
tarafından
Ya maasallah ne kadar güzel. Çok sevindim kuzum. Kafam aynı benim kuzum ya beklemedeyim  :)) çok teşekkür ederim ❤
(14,147 puan) tarafından
Bu kadının sesini biliyorum eşim acmisti eskiden demiştim bu ne böyle:⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠Ddemek tek değilmişim kızlar öpüldünüz☺️☺️
0 oy
tarafından
Ben olaya Fransız.
tarafından
Evet ya :))) çok meşhur kadın.  Kadın kendini 1 kez bile göstermedi ama gündemde hep :)
tarafından
Ahahah merak ettim izleyince  hep karşıma çıkar diye korktum :)
tarafından
Sen Kocaeli de mi oturuyodun sanki öyle gorduydum:)
tarafından
Yok kuzum konya. Evet ya çıkar muhtemelen sinir bozucu da
tarafından
Hiç bakmayayım ben ozaman ☺️
0 oy
tarafından
Kardeşlerim küçükken ne çektik be fatih selimden ☺️ :D 
tarafından
Kız 8 yaşında kardeşlerim de izliyorlar di küçükken 4 5 yıllık var bence :D
tarafından
Yaaa :))) en erken sen maruz kalmışsın:D
tarafından
:D ya kadının sesi aklımdan gitmiyo fatih selim diyince
tarafından
:)) çok sinir bozucu gerçekten
tarafından
Orası öyle tabi ☺️
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Erişim bebeisler nasıl oldu .... Kızıma onu açma diyorum inat ediyor teli alıyorum elinden dışarda görsem  ağzını kapatırım herlde çocuklara konuşma fırsatı vermiyor 
tarafından
Ay vallahi çok fena kadın:)) oğlum geçti dün gece kızım başladı kuzum . Az önce 39 u gördüm ilaç verdiğim halde ya
(7,101 puan) tarafından
Üstünü bastırma aç tamam mı ayakta tutmaya çalış yiyor mu bari
tarafından
Ya ince üstü anne hasta oldum diye ağlayıp duruyor ateşi birden o yüzden yükseldi sanırım. Ben yemek ısıtıp sofra hazırlayana kadar uyku semesi gibi o hale gelmiş kuzum.2 yemek kaşığı çorba icebildi çok şükür yoksa kusacakti ateş dusurucuyu
0 oy
(53,896 puan) tarafından
bide Eylül'ün annesi var☺️
tarafından
Onunla henüz müşerref olmadık çok şükür:))
0 oy
(651 puan) tarafından
Ayy sorma oğlum açıyordu ben kapıyordum kadının sesi çok gıcık onu geçtim adamcağız maşası gibi babası getir babası aç babası kur babası tamir et baban pillleri taksın :)
tarafından
Ya babası da mı görünüyor. Kadın kendini göstermedi diyorlardı
(651 puan) tarafından
Kadını görmedim babası ve fatih Selim gördüm genelde bir oyuncak felan alıyorlar onu babaları açıyo takıyor vs ya da akülü araba felan çıkartırken:) görünüyor adam
tarafından
:)) hey Allahim ya . Kesin kadın ufak tefek kocası da kocaman biridir böyle avucunun içinde görsen nasıl aldı dersin
0 oy
tarafından
Cokk sukur kurtukduk o gicik sesten kizim cok izliyodu şu aralar biraktii
tarafından
Ya ne güzel ama yine maruz kalmışsın.  Bizim ilk izleyisimiz  :))
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Ay nefret ediyorum sesine tahammülum yok oğlum da eline her verdiğimde onu acıyo artık verince fatih Selim'i açarsan alırım telefonu diyorum o yüzden bakmıyor artık hayır yani bide sürekli çocuğa bişey alınıyor 5-6 tane akülü araba tarzi şeyleri var çok saçma 
tarafından
O almıyor ki ona geliyor sürekli çocuklar da istiyor:)) bunların hiç biri birseye para vermiyor belesciler :))
(4,692 puan) tarafından
Ay valla diyince aklıma geldi kanalı engelledim :)) çocuklarda nesinden hoşlanıyo anlamıyorum çok gicigim neyse ki tek ben değilmişim
tarafından
Çok büyük bir kitle bence
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Bende pek hoslanmıyorum oglum eskiden izlerdi ama bıraktı istemeyen izlemez olur biter :) 
tarafından
Demi aynen. Inan sırf meraktan baktım :)
0 oy
tarafından
Ben hep engelledim o kadının sesinden nefret ediyorum :) 
tarafından
Ya :))) ben ellerine vermiyorm zaten küçükler ben ne açarsam:))
0 oy
(7,827 puan) tarafından

O kanalı engelle :D

tarafından
Ya :))) bizim TV de zaten ben açıyorum beraber izliyoruz canım sonra açılmaz TV bizim evde
0 oy
(6,775 puan) tarafından
Adını duyunca bile sinir krizi geçirmeme sebep oluyor ☺️bende çok gıcık oluyorum ya engelledim oglum bakmasın diye. Bıktım artik
tarafından
Gerçekten anlatılan kadar varmış iyi yapmışsın canı.
0 oy
tarafından
He ya kaç.gundur kızım dinazor videosuna taktı hayattan soğudum resmen kadınin ses tonu berbat 
tarafından
:))) tek video yetti bana
tarafından
Elif sineme ne demeli sen ona aç bak :D
tarafından
Kiz yok :))) birde onu görmeyeyim günlük ibret hakkımı doldurdum:d

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,145 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 970 göst.