Makine fazla köpürtmeyince bolca köpürsün temiz olsun istiyorum o yüzden hep deterjanı bol dökerim sanki köpürmezse kirli yıkar gibi geliyor şimdiki saćma biraz mağazaya gider bedenimi denerim sonra o denedigimi birakir tekrar aynı bedende baskasini alirim sizdede varmı böyle değişik takıntılar bacılarım
Amannn hiç sayıp kendimi stres etmeye gerek yok okim gidim
Bende tam tersi kopul kopuk olmassin diye kasigin ucuyla deterjan atarim elim islak duramam öylesini görmeyede tahamul etmem. Evin her yerinde kagit havlu vardir bu yuzden. Dislerimo fircalamadan uyuyamam. Uzun pacayla yataga girmem. Disarda trapzanlara veya yuriyen nerdivenlerin kenarlaeina dokunmam. Sacimi taramadan dus almam cunku yikanmis saymiyorum kendimino zaman.
Mutfak tezgahı temiz olacak.
Dağınıklığı sevmem. Simetri takıntım var düz duracak herşey ***** olmayacakevim yumoş kokuyor mis gibi. Dün kaynanam geldi çocuk evde var koyma yumoş dedi ama ben dinlemedim.
Her şey yerli yerinde olacak hele hele ayak altında ve kanepe üzerinde bisi olursa sinir oluyorum
her hafta tüm halıları fırçalamak kaldırmak sanki fırçalamayınca olmuyo gibi ev supurulmemis gibi tüm bazaları çekmek cok varda daha yazıp sitrese girmeyim hamileyim kendim yapamiyorum bi yapan bulursam hemen yaptırıyorum
1,486,308 soru
24,299,507 cevap
343,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın